Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

BeliBuy Memanah


BeliBuy memanah??

Memanah ape??

BeliBuy ingin memanah semula. Bukan memanah hati atau memanah orang.

Masa melihat pasukan memanah kita tewas semasa di Beijing menyebabkan BeliBuy teringat kenangan semasa berada dalam skuad memanah negeri. Teringat semasa training bersama Marbawi, Bear, Faizil, Mechine, Oya, Mas, Milah and sape2 nama yang BeliBuy terlupa.

Baru2 ini BeliBuy bermimpi mendapat offer untuk kembali berlatih bersama skuad. Alangkah bahagianya time tue.. Nak wat cam mana polisi University yang BeliBuy masuk tidak menyediakan peruntukan untuk atlet persendiri berlatih. Nak mintak dana dari MSN Perak sure tak dapat kalau tiada surat akuan bertanggungjawb dari universiti

Apa2 pun ianya tetap menjadi kenangan

Meh baca sama:-

8 Jejak Perantau Maya:

Amer Aan said...

memanah dlm mimpi je la...
kihkih...

blog BeliBuy said...

tak dapat la memanah dalam mimpi..insya'lah kot habis berlajar nie..nk kumpul duit n training sendiri...

en_me said...

teringat kawan me kat syarikat lama, memang minat memanah gittewww.. me pun tertarik juger nak tengok orang memanah.. vollleee gitteww

neeziee said...

wuyo..hebat la kau.
aku tak pernah merasa memanah2 ni.

blog BeliBuy said...

en_me--> mmg bst pun memanah nie...tp feeling indoor n outdoor len tau..lg satu time tournament pressure mmg tgi

neeziee--> xde la hebat sgt..cuma di beri perluang je..awat l akat upsi xde memanah..klu x nk jugak apply sane

princesslavender3 said...

Memanah bai??? Hebaaaattt.. Pasni da glamer jgn lupa kengkawan eh.. hahaha! Selamat berbuka dan berpuasa ;)

blog BeliBuy said...

xdenye jd glamer pun..pressure ade la.. lagi satu memanah nie satu sukan yang memenatkan minda

irfan said...

tu ler malaysia ni kesian org yg berbakat tk dpat nk mengembangkan bakat lepehni susah nak cari pelapis kerana semata2 ada duit baru bleh memanah....

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top