Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Meh follow BeliBuy

Perhatian sume..!!!

Sempena bulan Ramadhan yang pernuh berkat ini, BeliBuy teringin mengajak semua ikut BeliBuy

Kalau nak just klik je kat widget follower BeliBuy di sebelah kanan bawah. Bagi mereka yang tidak tau mana widget tue. Pekata korang cari ikut gambaran yang telah BeliBuy beri di sebelah.

Hope nampak la korang ek nanti

7 Jejak Perantau Maya:

taukey said...

hmm... hehhee apa faedah benda ni? hmm guna twitter pun ok gak

Along Arman said...

die tak follow kitew...
tapi suh kiter follow die..
babap kang..

blog BeliBuy said...

taukey--> aku nk try blogspot punye

aong--> ye la nnt kite follow die

azlin hashim said...

hai belibuy, lama tak dgr cite? mana g?

blog BeliBuy said...

ada je..xhilang man2 pun..bz sikit dgn assigment..

azlin hashim said...

awak study lg ke belibuy? cite mee bandung ni sy dah baca setahun yg lepas tau... hehe... jgn marah ar..

blog BeliBuy said...

yup masih lagi study... kata org study never end la kan... cite tue mmg dah lame...tp cam sedap je cite nie dgn gmbr mee bandung tue

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top