Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Korang Tersangkut Dalam Lift


Malam ku terganggu oleh pangilanyang menyatakan salah sorg mbe perempuan tersangkut dalam lift bersama dengan budak rumah BeliBuy. Tanpa membuang masa BeliBuy terus menelefon insan malang tersebut

Aku :- Wei pe yang ko buat dgn Kurt dalam Lift tue ha. Sampai tersangkut dah tue
Die :- Aku xde wat pe2 nie. Tertiba je jd cam nie
Aku :- Ye la tue.. Awat aku terdengar ko cam merengek je tue (he..23x setanplk aku nie)
Die :- Woi..!! Aku xde wat pe2 la. Wei Syuk, tolong la beb
Aku :- Tolong pe?? Nak aku tolong pangilkan JAIS ke??
Die :- Hotak lu

Xtau pe cerita die skrg..nie tgh tgu news la nie

*********************************
Update terbaru:-
Dorang selamat dikeluarkan oleh pasukan Bomba & Penyelamat berserta Technician from Hi****i (orang punya lift) and Pangsapuri's Mantainance kul 1.10am selepas sejam lebih terkurung. Gambar nnt BeliBuy upload kat sini ek

Layan je entry nie ek:-

19 Jejak Perantau Maya:

Nem0 o0h Nem0 said...

cmne la leh tersgkut dlm lif..
aku xpnh lagi la,takut woooooooo..

blog BeliBuy said...

enth la..tp mmg sadis la tgk td..tgu upat terbaru ek pasl kes nie...bnde nie jadi kat kelana jaya je

mae said...

ish..ish..msti kawan ko fobia lps ni..rela naik tangga..

Tie said...

Ni yang takut naik lift sorang2 atau dgn org yg tak kenal..Eeee...seramnya...Baik laa kita naik tangga..biar semput asal selamat..hihi..

blog BeliBuy said...

mae--> mmg die dah fobia la..masuk nie dah kali ke-3 die kena. mlm ni ekot aku upload gmbr kejadian..jgn lupa tgk plk

tie--> la ye ke takut..meh kite temankan naik lift.. tang mana yg seram tue ek... larat ke naik tga sampai tgkat 11.

samdaddycool said...

sadis!

blog BeliBuy said...

mmg sadis pun...pe2 pun tgu mlm nie untuk gamabr tempat kejadian..kamera masih lum sampai pada aku

taukey said...

ehehehe. sib baik aku tak pernah lagi sangkut. harap harap tak lah.

blog BeliBuy said...

ko nk sangkut gak ke?? xpe nnt aku doakan la ek..time tue plk ko berdua2an dgn awek yg cun gile..(kata org la kan..klu terkurung dlm lift berdua2an mybe ade jodoh kot

razifembi said...

nasib baik berdua . . .

ada gak teman nak share .

nanti ada gambar "ping" relaxjom ..

TQ

blog BeliBuy said...

kira ok la dorg berdua...2-2 muka dah pucat dah semalam..siap leh mms lg tue... tgu je mlm nie untuk gambar kejadian

razifembi said...

wakakaka ... cuak tetap cuak ...

tapi dan lagi MMS ...

gempak...

aku tempat gelap n tertutup...

aku lemas n susah nk bernafas ...

okeh aku tunggu mlm ni ..

Along Arman said...

sapEr gElakkan dorang pasniE die plak yg kEnE..
jaga-jaga wEh...

Ainsya said...

Yuhuwww..sume ternanti2 gambar malam ni..haha

blog BeliBuy said...

razifembi--> aku masih lum dapt gmbr tue...hope b4 berbuka nie aku dah dpt ek...sian ko ek..brpe lame ko terperangkap ek

along--> kne pe along oiii...kne gelak ke...ok kite nk gelak nie he...23x

Ainsya--> sama2 kita tgu kan ek..tp gmbr xdpt lg la

-atie- said...

nak nengok gmbr kerw???lmbt la belibuy neh upload..sile2 ke bloh atie..ade post yg same...=p jgn marah ek belibuy =p

G ogy said...

hellooo belibuy...
macamana tersangkut dalam lif tu???

G ogy said...

hellooo belibuy...
macamana tersangkut dalam lif tu???

blog BeliBuy said...

atie--> dah kamu berada kat tempat kejadian nk wat cam mne kan

g ogy-->pnjang ceritanya..klu nk tau lyn entry lepas nie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top