Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Siapa sebenarnya BeliBuy..???

Ramai yang bertanyakan siapa sebenarnya BeliBuy nie. Peh laku juga aku nie ek. Ramai antara blogger2 yang lain mengenali diri sebenar BeliBuy. Cuma BeliBuy bercadang bertukar angin. Maka wujudlah blog iniIni merupakan gambar BeliBuy yang agak terbaru dengan "jersey" n sijil pinjam. Sudah bertahun rasanya terlibat dalam dunia blogger n dunia politik n dunia student. Insya'lah BeliBuy akan melancarkan satu blog politik BeliBuy sendiri (dengan identity sebenar BeliBuy). Mungkin bahasa agak kasar n berkias.

Bagi yang betul2 mengenali BeliBuy, memang seorang yang berpendirian didalam politik. Insya'lah ade rezeki dan perluang maka BeliBuy akan memperbaiki kelemahan yang sedia ada

13 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bakal mgntikan PM kiterr neyh....go framestone go....

framestone said...

bukan nk mengantikan PM.. tapi saya sendiri bersama dengan kumpulan yang lain dalam proses mendalami politik..

doa2kan je la ek...mmg selama ini selalu berbahas dengan menteri. kekdg dipangil untuk perjumpaan.kita bukan penyokong dan bukan pembangkang. cuma ingin melihat dan membaiki kelemahan masing2 untuk kepentingan bersama

Tukang Taip said...

cayalah.... Turunkan ape yg patut...

hehe...

framestone said...

xsemestinya penurunan mendatagkan faedah pd semua...cukup la menampung kaum kita yang semakin hilang segala2nya

ryann said...

wahhh...bergaya!

-miyn- said...

waa, gudlux!

x sabar nak tunggu blog baru tu..

taukey said...

hampeh mu. wakakakak. main main jer la. YB belibuy

framestone said...

buat rynn==> bergaya ke..mne de la..kite nie besa2 je

buat miyn ==> insya'lah tgh kira budget n usha hosting terbaik untuk blog terbaru...nnt dah ade kite bgtau ek

buat Taukey==> aku lum jd YB lg la...

amusynuraisha said...

wah tu die..cam bru pas kovo jer..

framestone said...

tue la pasl..nk convo tp xterase lg convo tue..len kali kot....

-atie- said...

framestone cam harry potter jer gaya nyer

Amer Aan said...

bergaya sungguh....
rmi aweks terpikat...
kihkihkih

blog BeliBuy said...

atie--> mmg macam harry potter pun

amer--> gaya besa2 je nie...erm ade ke awek yang berminat huhuhuu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top