Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Terjah sekejab

:snow04:Jangan baca @ melihat gambar di post ini sekiranya anda sesorang yang:-
  • menjaga hak asasi haiwan
  • tidak membenarkan sebarang unsur yang manjatuhkan maruah haiwan tersebut
  • tidak suka terjah kehidupan makhluk ciptaan tuhan

:snow26:Sedang BeliBuy berjalan-jalan menjawab forum, tertiba BeliBuy terserempak dengan gambar yang kurang senonoh diatas ini. Pe nak jadi dengan dunia sekarang nie ek. Tue baru binatang, belum lagi kita. Mengikut sejarah pengadaban manusia.

Kebarangkalian kita meniru aksi mereka tetap ada. Tapi xde la buat dengan babi (haram tue). Yang buat dengan anjing (walaupun haram) telah berlaku.

Moga kita semua dijauhi dari azab nerakanya
:snow14:

9 Jejak Perantau Maya:

Qistina's Collections said...

Hi jom exchange link/banner?

http://qistina-collections.blogspot.com/

dari melati untuk bulan said...

dasat dasat...
hurmm
dunia dah nak kiamat kot

framestone said...

mmg nmpk gaya nk kiamat dah nie.... dasyat gak anjing tue ek

NuRuL said...

incik..gambo kat sini ker nih..
gile punye besar babi tuh..

framestone said...

vavik utan...mmg la besar..gmbr jumpe kat forum time jejalan td huhuh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ee...takot2...sowee laa...lame x mlawat...bz sket...org br keje...

framestone said...

keje mne ek....de kekosongan x..tengah mencari kerje jugak nie

Ted said...

adeh, terkejut tgk gambar tu..

framestone said...

terkejut sgt ke...ala yg tue besa2 je...ade lgyg teruk..if ade masa nnt kite upload

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top