Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Punch Bag...!! Arghh My Left Hand

:snow05:Punch Bag??
Ape tue ek. Ala beg yang di isi pasir kat dalamnya dan digantung kat palang. Kegunaannya hanya untuk berlatih menumbuk dan menerajang atau menyepak.

Semalam BeliBuy telah menyalah gunakan bende ini untuk melepaskan kemarahan. Akhirnya tangn kiri BeliBuy terseliuh kat pergelangan. Peh perit rasanya walaupun muka nmpk cool je.:snow08:
:snow39:Seperti yang ternyata kat thread sebelum nie. BeliBuy memang seorang yang panas baran sikit. Tapi leh kawal lagi, janji xde orang yang cari pasal or buat BeliBuy marah. Alhamdulilah malam tadi ada jugak insan kat muka bumi nie yang xfaham bahasa melayu walaupun dah hidaup sama selame 4 tahun. Nak buat cam mne, feeel die memamg cam tue. Layan je la.
:snow26:Sakit tangan ini hanya BeliBuy je yang tahu. Dah bengkak pun malam tadi. So BeliBuy mengunakan kepakaran seperti yang dibelajari ala commando kat hutan dulu. Balut la pengelangan tangan dengan baju. Bagi pergerakan tangan berkurangan. Alhamdulillah pagi nie tangan masih boleh digunakan walaupun still sakit.
:snow19:Panas baran nie pun terikut ayah yang jenis panas baran. Tapi die dah stop, now turn BeliBuy pulak yang jadi panas baran. Memang betul kata orang, mane tumpah kuah kalau bukan ke nasi or bapa borek anak rintik he...23x
:snow14:
p/s- selamat tumbuk pakai tangan kiri, kalau tanagn kanan, xtau la pe jadi. Silap jugak g tumbuk guna tangan kiri yang jarang digunakan nie

7 Jejak Perantau Maya:

dari melati untuk bulan said...

ahhh..kamoooo....
memg begitu....
punch bag hotak lu... =p
urut ngan minyak panas lerw tgan tuh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x sukerr org panas baran taO.....N ni jnis sensitive...lg2 gn org y N sygg....kne mara....cnfirm mlelehh air mate...

framestone said...

la ye ke... Kite nie mmg kuat marah sikit..tp jrg lepas kan kat org..selamat N xde kaitan dgn kite..klu x dok menangis je la ek

skyjuice said...

:smili:hahahaha.... aper ar tumbuk pn leh terseliuh... nier mesti slh tumbuk nier... harga punch bag skang baper ar? pastu ko nyer 2 saiz baper?
aq nyer da pecah ar...

framestone said...

mmg salah tumbuk pun..besa la nk lepas marah..mne de nk fikir pe2

djambu puadovich said...

salam ziarah...
tu a...lenkali pakai glove siap2...baru buleh tumbuk...tumbuk xpakai glove, mcm2 eksiden buleh jadi...:)

framestone said...

thank atas pesanan kamu tue...mmg plan xnk pakai glove pun..baru terase nikmatnye...tp tgn dah ok skrg nie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top