Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Punca Kegagalan MLM

study Ramai yang menyertai perniagaan berasaskan MLM tidak mendapat pulangan yang setimpal seperti mana khabar yang sepatutnya mereka terima. Walaupun ramai yang berjaya dengan menyertainya tetapi tidak semua bernasib baik.

Punca yang nyata bagi mereka yang gagal dalam MLM:-
1- Hangat-hangat tahi ayam
2- Tidak tahu hujung pangkal dalam perniagaan yang mereka sertai
3- Strategy memperluaskan empayar downline yang tidak sistematik
4- Kurangnya bimbingan dan tunjuk ajar dari upline yang berpengalaman
5- Produk yang sukar dijual (mahal) dan kurang mendapat perhatian
6- Asik bertukar2 perniagaan.

warning tolong la hentikan if korang rasa korang belum betul2 bersedia..
Sumber dari forum BeliBuy

6 Jejak Perantau Maya:

Munirah Abd said...

eee xsuka MLM ni..kena carik org la apa la...eeee mincik..banned benda ni dlm hidup gue....setakat nak beli barang ok..kalu jadik ahli...harap maaf...huhuhuh

framestone said...

mmg ramai yg xsuke MLM nie...klu reti buat mmg utung byk...tp lagi bagus jugak klu xpyh cari downline pun de income masuk..xpyh nk peningkan kepale je

aNddy said...

MLM ok sbnrnya.tp biar yg btl2 MLM.tp bkn semua org suka MLM.hehe bab pling dorg x suka is ajak org join.tp aku ok jer ngn MLM.yg pting produk aku mmg pki n mrkting plan ok..

framestone said...

betul tue...aku pun sama..walaupun xde la cepat kaya pun ..tp nampak jugak duit masuk kan.. yg penting jgn berputus asa je

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N x caye mlm neyh....

framestone said...

knpe N xnk caya mlm ek..pernah tertipu ke

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top