Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Dr. Backbone Product

BeliBuy hendak promosikan Dr. Backbone yang baru BeliBuy gunakan. Ianya direka khas mengikut struktur bentuk tulang belakang. Ini dapat mengelakan kita mengalami sakit tulang belakang seperti yang BeliBuy alami sekarang ini. Di sini BeliBuy ingin berkongsi kelebihan produk ini:-
  • Mengurangakn sakit belakang
  • Mencegah penyakit tulang belakang osteoporosis
  • Menyokong Keseimbangan kedudukan badan
  • Menggalakkan postur berdiri dan duduk dengan sempurna
  • Mengurangkan 'stress' ketika memandu
  • Mengelak dari terasa mengantuk dalam perjalanan jauh
  • Baik untuk ibu mengandung kerana dapat mengurangkan gegaran sakit pinggang
  • Bagi wanita, ianya dapat membantu mencantikkan pingul serta membentuk tubuh badan
  • Bagi lelaki, ianya dapat membantu meningkatkan kemampuan tenaga seks
  • Harga yang murah, mudah dicuci dan ringan untuk dibawa kemana sahaja
Jika berminat boleh hubungi Belibuy. Stok terhad. Harga pasaran hanya RM67.80 (semenanjung) & RM84.80 ( Sabah/Sarawak)

Tetapi dengan BeliBuy hanya RM55 sahaja tidak termasuk kos penghantaran. BeliBuy baru sahaja mengunakan ia untuk memandu, duduk di depan komputer dan di bawa tidur. Kesan amat mujarab. Tidak rugi pun memilikinya. Yang penting strukturnya tahan lama dan tidak mudah patah. APA TUNGGU LAGI

untuk maklumat lanjut sila layari www.drbackbone.com

64 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

awk blnjerr kiterr 1 ok!!!

framestone said...

ala kne belanje ke...xpulang modal la klu cam tu ehuhu..tp mmg selesa la pakai bnde nie...berbaloi la beli

semalam de lalu RnR Tapah..nmpk de org jual bnde nie..laku la jugak kite tgk...tp die buh harga 67.80 la

dzul said...

salam, ko bloggers melayu ye..aku baru nk bukak blog baru http://www.zulhusni.com dan berharap dapat bertukar2 link sesama kiter org melayu. bertukar2 link akn mnjadikn rangkaian blog kiter smakin popular maa.jadi kalo korang berminat, blehla korang link ke blog aku http://www.zulhusni.com dan terus bgtau/comment kt aku http://www.zulhusni.com/links-exchange/ yg korang dh link ke blog aku. insyaallah, lps aku nmpk ade link aku, aku akn trus link blek ke blog korang.

afiq said...

bagaimana jika hendak mendapatkan dr backbone? saya berminat untuk membeli

email - kiddo_wiz@yahoo.com

Anonymous said...

Hi, id like to purchase..

Dia ade mcm2 size kan? Contact me

totally_Zakiah@Yahoo.com

thanks

Anonymous said...

hai, how to purchase..?

marshila242@hotmail.com

thanks!!

Anonymous said...

berminat.

boleh email details ke fdiana83@yahoo.com?

TQ

Anonymous said...

Bro,

Interested.. bole mail detail ke dark.pwince@gmail.com

Tgh cari product ni.. price dier rm55? aritu jumpe sume rm 100+..

thanx

Anonymous said...

interested..
plz emel details to g_min99@yahoo.com
tq

Anonymous said...

interested..
plz emel details to realzuff_03@yahoo.com
tq

Anonymous said...

sila call sy, nak beli 2 asap : 016 - 6204176

Anonymous said...

plz email detail to aja_eswani@yahoo.com

Anonymous said...

ayo~sms sy boleh x? nak beli 2 le~ 016-6204176 or 019-600 68 64

Way Of My Life said...

sy berminat nak beli dr backbone ni..mcm mane ye?

Quemisu Net said...

skrang susah nak jumpe ni...
de lg x stok ni...
klau de email me k...
sdqnt8_que@yahoo.com.my

mAlaM yg sEMpurNa..... said...

klw nk cane??kt kuantan ade x?

Anonymous said...

Interested, please email details to amanda@ginmaro.com

Thanks.

Anonymous said...

can email details to phuijien@hotmail.com ?

thanks

paatz said...

menarik,ada lagi stok? emailkan detail untuk saya...tq

@dark_langat86@yahoo.co.uk

Anonymous said...

mntk tlg emel detail kat sy ye..
faez_reez@yahoo.com
tq

Anonymous said...

nak cari 350 unit... ada discount lagi tak
call i kat 016-2092030 meck

Anonymous said...

Please reply to amanda@ginmaro.com please..urgent!

ceritera qaseh said...

amat memerlukan...dh sminggu skit blakng..emel detail pd saya ye..t.q!
faezahalim85@gmail.com

Anonymous said...

Says nak order ps. Email asazze@hotmail.com

Anonymous said...

Salam... saya nak order 2 pcs. Bole emailkan harga & spec n pymt method to ariff_26@yahoo.com

Terima kasih.

Anonymous said...

Salam... saya nak order 1 pcs. Bole emailkan harga & spec n pymt method to mojako_j85@yahoo.com..urgent

Anonymous said...

Salam, saya nak order 2pc. zulqarnaen@gmail.com

Anonymous said...

saya di Kajang. brp rege saya cod kat mana? chekazman@yahoo.com

Anonymous said...

salam...

Would like to buy one piece. Tlg emailkan harga & payment method to ezathulzerafena@gmail.com ASAP

Thanks

Lara said...

i want to purchase this product??? email the detail plz..Laralicious89@gmail.com

AAv6 said...

Sy dh try dh 6 bulan, Alhamdulillah.. betul2 xsakit dh belakang lepas mmandu walau jarakjauh.. mula2 was2 jgk sbb bnyk sgt klentong penjual2 nih..

Anonymous said...

Bro,

I want to buy this product.. Please email info.. adiezam2.0@gmail.com.. Thanks..

Anonymous said...

berminat. nanti tolong emailkan detail pada saya ya. :)

nur_irfan1804@yahoo.com

Anonymous said...

Salam...sy berminat nk beli product ni...tlg emailkan sy dgn kos penghantaran ke kluang joho...leeville_haliff@yahoo.com

Anonymous said...

saya nak order untuk 120 unit...boleh call saya 0196506440 dengan kadar segera. Terima kasih

Anonymous said...

saya nak beli Dr.backbone dua unit..please email me to windscape70@yahoo.com.

Apek said...

nak beli dua unit. please call saya 0126749095 please. terima kasih yaa :)

Anonymous said...

de stock lg x? kat mn leh bli?
tlg email sy airishsis@gmail.com
TQ...

Anonymous said...

Saya berminat untuk membeli dr backbone ni. Email kpd saya di, johariakil@petronas.com.my

Anonymous said...

Sy nk order,tp qty sikit je,bole ke? Pls reply haismah@yahoo.com... Tq in advance

Anonymous said...

salam beli buy..
berminat sgt nak bli..
tp nak tau, yg barang ni yg original macam yg dijual kat luar ke?
sebab macam yg sy pernah nampak harga dia mencecah sampai 150 .. nak tahu, bahagian tepi dia diperbuat dr leather ke and bape lama waranty dia ek?benda ni boleh di basuh ke?
boleh email all the details x or sms ke mohdshah8708@gmail.com atau 0104076009..
tq.

Anonymous said...

macam mana nk beli??

mohon detail lanjut. sgt2 berminat
email saya shukri.mujib@maxis.blackberry.com

Anonymous said...

bro, sy pun berminat nk beli, boleh tak, bgtau cara mcm mana nk byr n kos penghantaran... boleh sms kt 0129330376

Anonymous said...

Moderator belibuy ni wujud lagi ke? Senyap ajer. Saya berminat nak beli ni. Macamana? Tolong hantar info to apis1978@yahoo.com

Anonymous said...

NAK BELI CMNR NH? email pada khai_saser@yahoo.com.my

Effendi said...

salam. sy berminat nak beli 2 unit.
tolong email ke arulef@gmail.com @ sms ke 012-2220450.

Anonymous said...

Salam...saya berminat nak beli
tolong email ke azi_2@yahoo.com

Anonymous said...

Sy pun berminat nk beli 2..tlg email ke mokhtar.mohd@gmail.com or mesej 0122478883..for bayar n delivery..

Anonymous said...

Saya berminat nak beli. Harganya masih sama lagi ke? Email ke kamal_hassan04@yahoo.com

Anonymous said...

Salam. Sy berminat untuk beli 2 unit jika masih ada stok. Email ke kfathi2k @ yahoo . co . uk . Terima kasih.

sabilfikri said...

Iklan ada, cara nak beli takda.. camno nak order nih?

Anonymous said...

Thanks for sharing such a fastidious opinion, post is good,
thats why i have read it fully

Here is my webpage: airplane simulation games

Anonymous said...

saya nak beli. sila email detail ke saifulgonzalez@hotmail.com

Anonymous said...

Salam...
Saya berminat nk beli...cmner cara nyer yer...harga nyer plok berapa yer?..boleh email sy ke hasnibisnes@gmail.com

Nasir Jusoh said...

Salam,
Saya pun berminat, sila email ke nasir@mnjengineering.com.

Pacat Sunburn said...

Minta email cara nak beli dr anda ghiathuddin@gmail.com

Anonymous said...

Mcm mana nak beli ... myunos.doe@gmail.com

Muhamad Faizal Alang Endut said...

Mcm mane nak beli email mfaizalae@gmail.com..urgent..

Anonymous said...

Mcm mane nak beli. Tolong emailkan kat sphang2488@gmail.com.
terima qasih and salam

Anonymous said...

murah sgt. original ke ?

Anonymous said...

Mcm mane nak beli..email diya_fareena05@yahoo.com

pena_sydatool said...

Tolong email info on how to purchase and price to saidatul_aziz70@yahoo.com

Aidil Nizam said...

Mcm mna nk beli..blh cod jb tak
aidilnizam84@gmail.com

aliff hashim said...

Berminat. pM please

aliffhashim89@gmail.com

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top