Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

New Template for BeliBuy

BeliBuy berwajah baru dan bertambah berserabut aku tengok. Ini semua gara-gara BeliBuy yang inginkan kelainan lalu terusha beberapa template di internet. Lalu terjumpa template yang agak menarik ini di www.eblogtemplate.com

Tetapi ianya bukan quality template yang terbaik. By the way i just want to make some changing to my blog, so i try this template and Oh My God. There are a lots of thing i should setting before use this template.

Really pening juga time BeliBuy edit coding dia. Banyak yang perlu di tukarkan. Terutama pada bahagian tertentu yang dipasang Google Adsense dorang (Kalau oarng klik, dorang yang dapat duit-rugi la kalau cam tue kan)

p/s- My forum still didn't get any support from others. Hope for those who's like making business or like share anything just join my forum at http://belibuy.forummotion.com/

Related Post
  1. BeliBuy meningkat tua
  2. Virus Menyerang BeliBuy

10 Jejak Perantau Maya:

yOnnA said...

hehe..
template ni much better dr yg dulu :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cun2....smart gilerr....

framestone said...

yonna +> ye ke...tp nmpk cam xmenarik je temaplet nie

N +>ye ke smart huhuhu..nk tukar template len la

blogmenjerit said...

gambar dalam photo tu xtahan tu

framestone said...

xthan sgt ke...xpe la lepas nie dah xkan nmpk dah gmbr tue...dah tukar template...tgh nk edit template nie

blogmenjerit said...

haha, gurau je. ala, nk gurau pun xleh kawan2

framestone said...

leh je...wei aku tgk byk bnde yg ko dah wat...mmg menarik semua..yk idea ko ek

yOnnA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yOnnA said...

hee.
tp nape cm lambat loading eh?
kene refresh berpuluh kalo br leh?
hee..

tp mmg ok la ni.
kemas :)

framestone said...

mmg perasan cam lambat pun...xtau nk wat cam mne

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top