Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

List Pendaftaran (August Contest)

cikyuyu - nurulsuhaida.blogspot.com
penangboy -
fare4z - fare4z.artzz.net
chimera - i-chimera.blogspot.com
hana_trg - http://hanatrg.blogspot.com
shida - princesslavender3.blogspot.com
sleepinbeauty - lurvely-me.blogspot.com
faqih1992 - faqih1992.blogspot.com

Penyertaan masih lagi di buka untuk semua (janji memenuhi syarat yang di tetapkan)
Tema Contest :-
"Kemerdekaan"
Tajuk Pertandingan :-
" Erti sebuah kemerdekaan ke- 51 dalam hidup ku"

Perhatian kepada peserta
  • Sila baca dan fahami Syarat dan Terma Pertandingan
  • Sila ikut cara menyertai pertandingan ini
  • Sebarang pertanyaan boleh hubungi BeliBuy
Entry Berkaitan:-

6 Jejak Perantau Maya:

princesslavender3 said...

Tgh dok pk.. nak masuk xnak.. nak masuk.. xnak.. nak.. xnak.. hahaha! Xde idea ah.. tp bleh la.. ltk je nama kita eh.. :p

princesslavender3 said...

sila daftar sy dgn segera ya tuan hakim.. hahaha.. karangan siap dah tunggu nk submit je nih.. (semangat tol!) huahuahua!

framestone said...

thank ek...sila lihat update terbaru mengenai contest BeliBuy...tp kamu belum daftar lagi kan huhuhu

princesslavender3 said...

Nak daftar cemana nih?? Sila daftarkn sy skali eh.. tima acih..

framestone said...

baca kat ruangan contest ek...kne dftr di forum belibuy dulu ek..xsabar nk tgu kamu join nie

MFR Telecommunication Sdn Bhd said...

http://faqih1992.blogspot.com/2008/08/kemerdekaan.html/ link kemerdekaan blog sya

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top