Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Plan BeliBuy Contest August 2008

Salam buat semua pengunjung Blog BeliBuy, BeliBuy bercadang mengadakan contest pertama untuk tahun 2008 kepada semua pengunjung blog BeliBuy.

Di sini BeliBuy sertakan serba sedikit mengenai contest ini

Tema Contest :-
"Kemerdekaan"

Tajuk Pertandingan :-
" Erti sebuah kemerdekaan ke- 51 dalam hidup ku"

Tempoh Pertandingan :-
27 th July -
7 th August 2008
10 th Aug 2008 (Keputusan Contest)
.: Tempoh pertandingan mungkin di lanjutkan sekiranya mendapat sambutan

Hadiah :-
Main Price :- Free Give yang bernilai RM30
2nd Price :- Free Give yang bernilai RM15 ( untuk dua pemenang)
Saguhati untuk 5 orang

Syarat dan Terma Pertandingan:-
  • 100% warga negara Malaysia
  • Mempunyai blog (satu kemestian..jika tidak anda boleh mendaftar percuma di Blogger)
  • Mendaftar di forum BeliBuy (daftar free je)
  • Membuat artikel mengenai mengikut tajuk dan tema dan di postkan di dalam blog serta di forum BeliBuy (kategory akan di beritahu nanti)
  • Post mesti mengandungi lebih 400 patah perkataan
  • Setiap post hendak lah di link ke Blog ini
  • Hanya satu gambar dibenarkan untuk post tersebut
  • Keputusan juri adalah muktamat
  • Yuran..?? free je
  • (.: terma dan syarat akan ditambah dari masa ke semasa)
p/s- BeliBuy ingin mencari penaja untuk Pertandingan ini. Pertandingan ini tidak memberi keuntungan kepada mana-mana pihak. Hanya untuk menimbulkan kesedaran dalam setiap diri warga negara Malaysia sambil mempromosikan forum BeliBuy.

18 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kemerdekaan..?? huhuhuhu....very da patriotik....tingat zaman skul dlu....

kasehDANpercaya said...
This comment has been removed by the author.
amer aan said...

klu ltak kat main prize 2 kete skyline...
nk la gak msuk.....
agagagagaaaa

yOnnA said...

adehh..
baru ingat nk join.
tp topik tu sangat berat utk yonna haha.. =)
xpe..
support pada yang nk masuk!

framestone said...

N--->ok la tue..cite je zaman sekolah dulu ek

amer---> org bg betis..die nk semua plk

yonna--> berat sgt ke tajuk nie....

cikyuyu said...

uhh.. bguih jugak kangg..wat contest tuhhhh!! huhu

framestone said...

cikyuyu--> nie pun wat contest bersebb..bukan saje2 tau...xnk join ke

princesslavender3 said...

time skolah pun ngelat nk wat karangan.. tp mcm best je.. atlis ada kesedaran ek.. apa term & cond. dia??

framestone said...

shida-->term n condition dh ternyata kat post tue...tp lum wat update yg terbaru...cam kurg je yg mendaftr

fare4z said...

boss,,nak join bleh??

framestone said...

boleh je xde prob pun..jnji memenuhi syarat yg ditetapkan je...term n condition maybe akan ditambah dari masa ke semase

i-chimera said...

macamana nak daftar?

framestone said...

mudah sahaja...ikut je maklumat yg dinyatakan di post...dftr dulu di forum BeliBuy kemudian buat posting ikut tema yg diberi

samdaddycool said...

bro, kalau daftar,

tapi tak berjaya buat pos.. macamana bro? kena rotan tak?

framestone said...

maaf lambat reply..daftar je..klu xbuat post xde sape2 nk rotan kamu.. lagipun contest free je..ke nk knekan yuran pendaftaran? lihat update terbaru ek

samdaddycool said...

ok.. takut juga kena rotan... :D

samdaddycool said...

tempoh lanjut ke tak...? nak buat mlm ni tak sempat... arini kena gi kl.. mlm baru balik...

framestone said...

sape yg mahu rotan kamu ek...tempoh dh dilanjutkan huhuhu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top