Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aset terpenting bg Lelaki ( Jawapan BeliBuy)

Nie salah satu babak adegan chating menchating, tertibe kuar satu soalan bodoh time usik mengusik

If wanita menganggap "benda" yang terbongol di depan tubuh mereka sebagai aset uhukuhuk

Lelaki pulak pe yang boleh dianggapkan aset bagi menyatakan mereka adalah lelaki tidoktidok

So BeliBuy selaku mewakili warga kaum kerabat lelaki seluruh malaysia (kat luar negara byk sgt yang xlelakinya) Menjawab dgn penuh berkeyakinan dan tanpa segan silunya. Walaupun tidak memakai talian hayat mau pun toyol yang di bawa ke dewan peperiksaan


awapan saya :- Bahagian Perut xdepoblem

dalam hati berkata " YES..!! It's correct, well done -cakap cam iklan Spell It Right ala yang new street time wat pertandingan Spelling Bee tue.

Kenapa BeliBuy menjawab begitu. Jawapan BeliBuy disokong oleh beberapa faktor:-
- Perut merupakan bahagian yang mampu membuta lelaki tidak jadi marah n makin menyayangi (dh keyang makan cam tue la)
- Perut jugak melambangkan bertapa bahagianya si lelaki tue ( PJK -Perut Jalan Kedepan )
- Perut melambangkan permasalahan lelaki memilih saiz seluar mereka
- Perut juga memastikan bertapa lembap and debab seseorang lelaki berjalan ( jalan gaya macho la konon )
rerere p/s- peh leh plk aku bg jawapan cam tue
Meh la komen same kat forum BeliBuy mengenai topik ini

15 Jejak Perantau Maya:

neo said...

perut???sure ke...lelaki mahal bab muscles la bro~ hahhahah

taukey said...

perut pun muscle jugak. wakakakaka

framestone said...

neo-> muscle kat perut la paling kekal lame n bertukar2..kekdg 4 ketul, 6 ketul..seketul pun ade

taukey-> betul tue..aku pun dh nmpk seketul je kat situe

neo said...

ape yang korang cakap pasal2 ketul2 ni??aduih..kedengaran lawak plak bunyiknyer...huhuhuh..ooo perut yer..nanti i try wat kajian..

framestone said...

yup kami bercerita mengenai perut insan yang bergelar lelaki...ketulab kat perut tue sentiasa berubah2

-atie- said...

yeah...my BBK makin syg kat saya sebb tlah berjaya menaikkan pewotnye seperti pregnant 3month yg sebelumnye hanya seperti papan luncur tnpa roda...ngeh ngehh ngeh

pu3nemo said...

bab lelaki yg plg aku suka,
pert dia..
seksi looo..

kalau B aku,aku mmg suka pert dia,best.!! =)

yOnnA said...

wakakak..
betul2 weh!!
grrr..

err..
tp kan..
betul ke..
org kate la..bukan aku kate..
kalo lelaki lepas kawen ni muncet,
die byk lakukan ****? hee..

ahaha..
tp perut mmg aset terpenting lelaki L:p

framestone said...

pu3nemo --> mmg betul pun, perut lelaki nie kekdg leh melambangkn byk bnde..

yonna-->ada byk sebab knpe perut muncet..wat s**, dok makan je..minum arak..makan rasuah n pemalas he..23x

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeahh...pRincE_ZA pon sll ckp cmtuh....dulu die kempeng sgtt..sbb khilangan N...ade stowee dctu....skg die bulat...rmai gilerr y tego...N bangga sbb dpt mbolatkn die....

framestone said...

Peh dasyat gak N ek..peh acuan yang N pakai ek

Nurmala Mazlan said...

Erm..laki boleh banggakan sikap nyer yg gentlemen tu..
Jantina lain mana ada sifat gentlemen gini…
Pengkid ke,tomboy ke,lesbian ke,gay ke,nyah ke..mana ada sifat gentlemen kan??
lelaki jer ada kan?


p/s: kalau perut lelaki kedepan tu,satu kebanggaan buat perempuan..kui kui kui~~

framestone said...

laki mmg gentleman..tp xramai yg gentleman sgt la zaman sekrg nie...nk cari yg gentleman kne tgk umur yg 30 tahun ke atas..

p/s- pompuan mane yg xbahagia dpt wat suami die buncit..ingt suami die je ke leh wat pompuan buncit

Nurmala Mazlan said...

Hah,lelaki sendiri dh mgaku. Mmg xramai laki yg gentlemen skang. Sb tu ramai perempuan suka ngan laki tua. tak kisah la suami org ke x.yg penting gentlemen..ni pengakuan dari perempuan pulak..huhu~~~

p/s: wak!!! pompuan buncite lain..

framestone said...

yup mmg betul pun..kite bukan nk jatuhkan maruah lelaki..tetapi tue la keyataannya..xramai yg betul2 gentleman

suke ati je romen awek sendiri...lum kes awek org plk..lepas tue blah cam tue..klu ngndung lg teruk..terus xnmpk muke

p/s-same je la buncitnye..tang perut gak...yg beza..pompuan leh turun..laki plk klu buncit..terus susah nk turun

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top