Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Perut Buncit Lelaki & Perempuan

BeliBuy melihat isu perut tetap menjadi isu yang seronok dipersembangkan selain isu minyak di blog BeliBuy. Ini adalah pendapat dari salah seorang pembaca blog BeliBuy

"betul ke.. org kate la.. bukan aku kate..
kalo lelaki lepas kawen ni muncet, die byk lakukan ****?

Lalu BeliBuy menjawab
Ada banyak sebab kenapa perut lelaki membuncit:-
  • Buat s*** (boleh jadi ye, boleh jadi tidak-ini kerana ade jugak yang papan je even anak dah berderet)
  • Dok makan memanjang (dah isteri masak sedap & nak jaga hati si isteri, So suami just sumbat je masakan isterinya.Maka xsempat nk diet he...23x.
  • Meminum minuman keras (tp buncit die lain, normally yang minum todi)
  • Makan rasuah dan duit haram (dah ternyata dan salah satu balasan dari tuhan)
  • Pemalas (betul ape)
Bagi wanita pula tidak lain dan tidak bukan hanya mengandung je leh wat mereka nampak buncit.
perut???sure ke...lelaki mahal bab muscles la bro~ hahhahah

Mahal sangat ke muscles terutama di perut, setakat 4 ketul, 6 ketul, 8 ketul ramai lagi lelaki di luar sana yang mempunyai seketul muscles di perut mereka (hati senang la tue kan)

p/s- Perbezaan buncit lelaki dan perempuan
Lelaki
  • Buncit mereka masuk dari atas
  • Sekali buncit, jenuh la nk wat turun balik (selalunya memang dah tak turun2)
Perempaun
  • Buncit mereka masuk dari bawah
  • Membuncit tidak lama pun
  • Sekali buncit, ada rezeki membuncit lagi, lepas tue membuncit lagi. Kata orang rezeki murah.

20 Jejak Perantau Maya:

samdaddycool said...

salah satu sebab kenapa perut kita buncit.. disebabkan kadar metabolisme kita menurun.. tak sepantas kanak2 / remaja...(mcm atlet - prestasi dah mula drop bila umur 25 keatas...)

framestone said...

yup betul tue...knpe kadar metabolisme kite menurun atas sebab2 yang telah dinyatakan di atas

Wiween @ Awin said...

sy bebudak lagik.xleh kasik komen.agagagaggagagagagaggagaga :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

L muncet sexy ape....tp idok lerr muncet manyak...cket jd lerr...hahahaha....notty N..

fiza said...

salam..maybe 1st time neh... eerm.. topik ni... cam menarik gakla... nk tingkatkan metabolisma yg rendah ni...semua salah sendiri gak... pemalas..hehehe.. mls bersenam, jadi terimala padahnya wahai lelaki dan wanita sekalian...

framestone said...

wiwien-->dtg gak budak kecik nie ke blog kite ek...sekrgkan dah terbuka..budak2 pun ade hak bersuara melainkan klu dorg xleh nk bersuara la kan (bisu)

puteri N--> notty tul la N nie...muncet sexy ke...patut la byk kes laki 40-50an laku skrg ek

fiza-->saje je bukak topik menarik..sebenarnya untuk forum kite..tp kite transfer ke blog nie..byk gak factor yg mempengaruhi metabolisme seseorgh tue

yOnnA said...

eh?
tu bukan ayat aku kah?
hahhaa...

x kesah la muncet sebab ape kan..
janji sehat and cukup mkn :)

framestone said...

mmg ayat kamu pun...cume kite olah balik je...mne kamu menghilang ek...cam biskut...tp biskut klu ilang sure ilang terus

Anonymous said...

banyak duduk pun perut buncit...

Anonymous said...

sya ada sorg kwn..bdn dia kurus tapi perut dia cpt bnct wlaupn mkn skit.

Anonymous said...

If you wish for to obtain a great deal from this piece of writing then you have to apply these strategies to your won web site.


My web page ... know more

Anonymous said...

Hello all, here every person is sharing such experience, so it's pleasant to read this blog, and I used to pay a visit this web site everyday.

Look into my homepage page next

Anonymous said...

It's in reality a nice and useful piece of info. I'm happy that you simply shared this helpful information with us.
Please stay us informed like this. Thank you for sharing.


Look at my weblog - click

Anonymous said...

These are truly impressive ideas in about blogging. You have touched some good factors here.
Any way keep up wrinting.

My website :: lonawala

Anonymous said...

I enjoy what you guys are up too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the amazing works guys I've included you guys to my blogroll.

Feel free to surf to my web page; latherman

Anonymous said...

Touche. Outstanding arguments. Keep up the good effort.


my web-site: genting

Anonymous said...

Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group?

There's a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

My blog ... halcones

Anonymous said...

Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes
that will make the biggest changes. Thanks a lot for sharing!


My webpage; procrit

Anonymous said...

I've read several excellent stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you place to make such a magnificent informative web site.

Also visit my web site; longsleever

Anonymous said...

e cigarette, e cigarette, electronic cigarette, smokeless cigarettes, smokeless cigarettes, e cig reviews

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top