Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Hari ini dalam sejarah

study Habis juga exam ku untuk semester ini. Di harap semester hadapan aku mampu harungi untuk segulung ijazah.

:coffee:Alangkah tenangnya fikiran ku seketika sebelum aku menentionkan diri untuk mengedit semula template untuk blog ini.Dalam masa yang sama bertungkus lumus bermain game untuk kepuasan jiwa.

:kool2: Tetapi tidak ku lupa nawaitu aku untuk minggu ini, iaitu mempromosikan forum aku dan dalam masa yang sama mencari seramai yang boleh untuk dikumpulkan disana. Insya'lah ianya tidak mustihal jika rakan-rakan blogger yang lain sudi


Soalan exam yang aku tak dapat nak jawan dalam exam
" What will happen when technology be implement in Kodak organization. It's that can give any environment changing to the US market "

7 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lega no da abes xm ekk...eja da der blog...carik kt my link list ok..

framestone said...

eja dah ade blog ek...xpe la segan nk tegur die he...23x

yOnnA said...
This comment has been removed by the author.
yOnnA said...

wahh da abeh exam.. lega kan :)

framestone said...

he..23x dah habis pun....xde la lega sgt huhu...tgh fikir semdepan nk amik brpe subjek nie

.: RUFAI :. said...

hihi...hooray....da abis exam...sy tolg jeritkan hooray tu...ngeh2...:P

framestone said...

rajin kamu nk jeritkan ek..pe2 pun thank ek...sattle satu lagi paper major..tgl 2paper major je nie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top