Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Contest August Update

Maaf dari pihak BeliBuy kerana tidak sempat mengupdate mengenai contest yang BeliBuy jalankan. Ini kerana menghadapai masalah untuk meng"log in" ke laman blog ini. Di harap para perserta yang menyertai contest ini menglihat update terbaru mengenai pertandingan ini

Update terbaru:-
  • Sila pastikan nama anda tersenarai didalam list peserta di List Pendaftaran (August Contest) Jika tidak sila hubungi BeliBuy secepat mungkin.
  • Setiap post yang dibuat sila link ke url ini
  • Tarikh pertandingan telah dipanjangkan sehingga 20th August 2008 (sebarang pertukaran akan diberitahu dari masa ke semasa.
  • Setiap post yang anda buat, sila paste kan di laman forum BeliBuy di ruangan Contest August
  • Sekurang2nya membuat 20 post di forum BeliBuy (syarat sahaja)
  • Sila PM admin di forum BeliBuy berserta maklumat nama, alamat dan no kontek (xde bende nie cam mane BeliBuy nk sent hadiah)
  • Setiap blogger hanya boleh menjadi satu perserta walaupun die mempunyai banyak blog atau akaun di forum BeliBuy (jika berlaku sebarang pernipuan, habis la korang ek)
p/s- sehingga 6th August hanya ada 2 peserta sudah menghantar post mereka, sila wawarkan mengenai contest ini kepada rakan2 blogger anda

Pastikan anda mengikut segala arahan yang diberi untuk memastikan penyertaan anda tidak disingkirkan (tengok cam ramai yg dah terlari dari kehendak soalan)

16 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nti n pikiaq dlu no....

framestone said...

ok..cepat2 la fikirkan huhuhu

farahaznil said...

hahaha..sy nak msk contest ni..hehehe..sempat lg x???hmm..ni url sy..

http://5sn1smksk.wordpress.com/

i-chimera said...

ada syarat baru ke??? sorry... baru dpt buka. bz sikit...
ok... saya pahamm bosss

i-chimera said...
This comment has been removed by the author.
framestone said...

farah--> still sempat lg...tempoh sudah dipanjangkan..nk mendftr sila ikut arahan yang telah diberi ek

chimera-->
syarat besa2 je..if ade maklumat atau pertambahan pihak BeliBuy akan bgtau kepada semua peserta..jgn riso la ek

umi_e said...

Salam... ada had umur ke? Boleh tak tulis dalam BI?

* ingat nak suruh anak kak e masuk contest ni ler...

** kak e tak pandai nak menulis...

farah said...

huhhuu..review tuk contest tu blum buat lg le..hahaha..yg post dekat sana tu psl sklh punya..yg utk contest ni belum post lg..hahaha..tp leh hntr sblm 20 august kan??lu hntr 20 august tu sblm pkul 12 mlm leh terima lg ke??

framestone said...

unie e-->xde had umur la kak..jnji reti menaip dan idea die sendiri (bukan org len yg tolong buatkan) nk buat dalma BI pun boleh..jnji saya faham nk baca

farah-->oh..kamu nk post di blog mane ek..coz syaratnya kn ade blog sendiri la...masih sempat lg..jnji 20th august b4 pukul 12 waktui tempatan la ek

umi_e said...

Thanks...

framestone said...

sama2if ade rakan2 blogger yg nk join same leh je ajak dorg join

princesslavender3 said...

ini link sy http://princesslavender3.blogspot.com/2008/07/melihat-anak-muda-mengayuh-basikal-yang.html

MFR Telecommunication Sdn Bhd said...

http://faqih1992.blogspot.com/2008/08/kemerdekaan.html

MFR Telecommunication Sdn Bhd said...

http://faqih1992.blogspot.com/2008/08/kemerdekaan.html

blog BeliBuy said...

faqih--> maklumat diterima

5 sn 1 smksk said...

http://5sn1smksk.wordpress.com/ - post asal...

http://www.blog.farahaznil.co.cc/ - post tiruan@copy balik...muahahahahaha....

guna yg http://5sn1smksk.wordpress.com/ tu la..yg ni link utk msk contest tu..harap2 smpt..hi hi hi...

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top