Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Aspire 4520 driver


Hari yang sungguh memenatkan mencari semula driver untuk laptop acer aspire 4520, suppose driver ini ada dalam koleksi BeliBuy. Tapi tidak tahu mana letak. Maybe dah terhilang kot.

This driver just for XP user, Stop using MS Vi$ta, I just put this direct link for my reference next time.

List of Driver XP for acer Aspire 4520 Series

6 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

driver bukan ker boleh cari kat internet download jer.. ihiks

taukey said...

hehhehe....ok la bro. tukar jer ke XP semua hehe

blog BeliBuy said...

en_me --> driver mmg leh download. tp kebykan untuk vista je. untuk xp kne pepandai la kan. so kita xnak menyusahkan diri, sebab tue wat cam nie

taukey--> mmg ku tukar semuanya ke xp

ahlik2084 said...

dun woory bro, depa x reti sgt complicated driver vista n xp. depa ingat semua driver leh fix kat xp if originally laptop tu gune vista (new version). Thanks bro.

blog BeliBuy said...

ahlik2084--> yup mmg cam tue...bg aku acer no prob sgt..cume kne pandsai mencari je...tp compaq sampai skrg aku xberjaya lagi

Framestone said...

just untuk peringatan je hp compaq v3616au xp http://kawaiimiyuki.wordpress.com/2007/10/31/how-to-install-drivers-on-compaq-v3616au-notebook-with-windows-xp-installed/ fail ade prob kat network..xtau silap mne mse install.. kalau x aku dh berjaya crack xp dlm laptop nie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top