Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

BeliBuy meningkat tua


Hari ini genap la usia BeliBuy. Dah tua rupanya aku nie. Sepatutnya aku dah boleh tunjukan kematangan aku.

Tetapi aku makin menjadi kebudak-budakan. Mungkin kerana aku xsanggup memikirkan usia aku yang semakin pendek. Penyakit aku semakin hari semakin ketara. Mungkin begini cara aku mengecapi kehidupan yang aku inginkan walaupun aku tidak ingin begini.

Cukup la aku berlagak matang selama ini. Memikirkan permasalahan dalam organisasi dan masyarakat. Menjadi tempat untuk mereka bergantung dan bersuara. Seorang yang berani ke depan dan menjawab segala permasalahan yang mereka hadapi.


:snow03:Thank kepada rakan2 yang sudi menemani aku sendirian tanpa hala tuju. Bertemankan kesunyian yang mula terasa. Habis manis, ais kepal korang buat baling-baling pada orang lain. Teringat zaman kanak-kanak dulu.

Pada insan-insan yang wish birthday BeliBuy, aku ucapkan terima kasih. Tidak kira di blog ini, di Friendster, di sms dan call mahupun bertegur sapa dikhalayak ramai. Terutama:-
  • Melati - coz sudi bagi hadiah
  • Que - peh tegur aku n announce buzday aku di khalayak ramai
  • Budak 1105 - walaupun xde telur and air oren campur garam
  • Sahabat blogger
  • Sahabat di Friendster
  • Wakil X-MPP seluruh Malaysia
  • Sahabat BAik Ku
Tidak lupa juga kepada sahabat blogger kita
  • Noi - 27th Mei
  • Wiwien -1st June
Akhir sekali buat sahabat-sahabat lama ku
  • Faisal - 11th Mei (semoga enjoy dengan bakal mentua)
  • Topek Rezza - 18th Mei (kerje leklok)
  • Samong -19th Mei (habiskan berlajar..lepas tue jage adik aku)
  • Maruk - 25th Mei (ayam tul la ko nie)
:snow14:

7 Jejak Perantau Maya:

dari melati untuk bulan said...

panjang umurnya
panjang umurnya
panjang umurnya serta mulia
serta mulia.....

hikhikhikhik
HePy bEsTdAy...

framestone said...

cam pernah dgr je lagu nie..tp dimana ya huhuhuh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday...ermmm...mei jgk yerr...samerr laa kiterr....

framestone said...

mei jugak ke..bile tue buzday kamu..awat xhabaq awai2 huhuhu

Ladyheart said...

Do I need to wish u eppy belated burfday? ^_^"

dude... I love your cute icons ler... yang putih, cute cam mush-mellow kat post tue... huhu... ley cilok ker? camner ek? gtau la...

mae said...

selamat hari lahir..
moga panjang umur..

terlmbat wish..tersibuk skit..

framestone said...

for ladyheart--> xterlambat pun nk wish kat kite...yg pasl icon tue..cari dari blogmenjerit

for mae--> xpe..kite pun bz gak..thank coz wish kite

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top