Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Laptop Bag For Sale

:snow04:BeliBuy telah diberi hak sebagai reseller untuk promosi dan menjual beberapa produk. Produk pertama yg BeliBuy akan promosi di sini adalah bag laptop. Di sini BeliBuy menyediakan beberapa contoh bag yang ada dijual:-Item :- Laptop Backpack
Product Code :- S02-047LAP-13 :- Black/ Turquise
Dimension :- 17" (H) x 13" (L) x 6.5" (W)

Price RM80 (including delivery -In Malaysia Only)

:snow26:************************************************
Brand :- Innovative Lifesytyle
Item :- 3 Way Laptop Carrier
Product Code :- S06-052LAP
Dimension :- 15.25" (H) x 12.25" (L) x 3" (W)

Price RM65 (including delivery -In Malaysia Only)
:snow26:************************************************

Buat masa sekarang hanya 2 jenis sahaja yang BeliBuy upload. Insya'lah akan ditambah dari masa ke semasa. Jika mempunyai sebarang pertanyaan anda hanya perlu tingalkan pesanan di entry ini atau di shoutbox. Jika ingin bertanya mengenai produk lain boleh email ke framestone.alchemist@yahoo.com (sila nyatakan subject - nama product atau maklumat terperinci)

Tempahan dan bayaran perlu di buat sebelum Isnin dan Rabu setiap minggu untuk memudahkan kami check stok dan melakukan penghantaran.

Meh join, kalau nak jimat kredit*Peluang menjadi usahawan mobile
*berpeluang mendapat 4 angka income
*bonus 4x sebulan
*hanya mengunakan HP
*Modal 100% milik anda
*Bukan skim cepat kaya

Apa tunggu lagi cepat la mendaftar

:snow14:

4 Jejak Perantau Maya:

taukey said...

hehehe......dah pandai berjual dah sekarang erkkk...hehehe

framestone said...

besa la...jual kecil2an je...sekurg2nya xde la terkena btg hidung aku tang thread terbaru ko nie...aku bukan seorg yang malas.

taukey said...

haahhaah....lor aku takder la cakap ko malas....ko rajin. kalau tak engko takkan jumpa lubuk jual beg komputer....hehehe

framestone said...

aku cuem menjawab post ko je...tp xpe..terserlah kemalasan ko tu eek huhuhu tp selamat ko sedar dulu

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top