Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Realiti Penghujung Jalan

Sambungan dari topik perbualan sebelum ini, Rempits will be ROTAN-ed. BeliBuy dihujahi komen-komen di shoubox mengenai gambar di bawah ini
Ngeri sangat melihat insan ini, kepala kat tempat lain. Badan di tempat lain. Diharap dikebumikan di dalam lahad yang sama. Ini baru satu kes, belum kes-kes yang lain. Bila kesedaran dalam diri mereka akan muncul

11 Jejak Perantau Maya:

meera said...

fuh! ngeri...

Admin said...

ngeri sgt ke....mne de la...besa2 je tue

Shaxx said...

OMG!!!

Admin said...

takut ek huhuhu...ala sikit je tue....ade yg lg dasyat..nk tgok x

Wiween @ Awin said...

sy pun ade dpt pic putus pala ni kat email.hehe ngeri.

Admin said...

takut ek he...23x klu de gmbr2 yg best pas la kat kite....

kerie said...

aku tak paham la..apa yg ada pada jiwa si mat rempit nie....
memang betul2 aku marah pada mat rempit nie...ish!!

meo188 said...

warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh......
xlalu nak meggi malam nih!

Admin said...

jgn marah lelebih plk kerie... xde guna marah2 pun...dorg nie bukan mkn saman sgt


ye ke xlalu mkn megi mlm nie...kite makan len ek he...23x

-atie- said...

memg patot kene pown

tp kalo die neh bukan mat rempit tpi drempuh oleh mat rempit camner???--->>kesian

blog BeliBuy said...

tue gambar hiasan je la...untuk dijadikan iktibar semasa dijalan raya...kalau dah dinamakan penguna jln raya sure ada risiko cam nie

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top