Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Pendidik Tidak Mengaku Bersalah

Sambungan dari entry terdahulu -->Dinodai Pendidik Bangsa<-- BeliBuy terbaca sambungan kes mengenai cikgu yang merogol perlajarnya di sekolah

Beliau selaku guru disiplin mengaku tidak bersalah atas dua dakwaan merogol seorang pelajar perempuan tingkatan tiga pada Mac lalu.Beliau didakwa mengikut Seksyen 375 Kanun Keseksaan dan boleh dihukum mengikut Seksyen 376 (1) akta sama. Jika sabit kesalahan boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan sebatan.

Bagi pertuduhan pertama, dia didakwa merogol pelajar perempuan terbabit berusia 15 tahun tujuh bulan di ruang tamu kuarters guru jam 8 pagi pada 26 Mac lalu. Manakala, pertuduhan kedua, dia didakwa mengulangi kesalahan sama tiga hari kemudian di bilik kecil dalam bengkel Kemahiran Hidup sekolah berkenaan jam 8 pagi.

Tags:- Cikgu Rogol Perlajar, Sekolah, MyMetro

8 Jejak Perantau Maya:

Wiween @ Awin said...

ih...sgt memalukan profession! org gini patut kena baham rimau.mendatangkan marah sungguh

Admin said...

baham je kot...masalah dah 40 lebih klu xsalah umur die.... dh berkeluarga plk tue....

Wiween @ Awin said...

yer.kasik leopard baham.besh tu.tp leopard ndak kah? sudah liat penuh dosa pula.Baik leopard baham daging fresh.hahahahaha

Admin said...

leopard suke makan org yg cubby je...coz daging die lembut...tp xtau la de lemak ke x he...23x

Wiween @ Awin said...

eh..lemak org kurus pun ade.leopard geng baik dgn org chubby.dia x baham geng dia.leopard bgtau kite dia suke org kurus2.besh.wat sup tulang.hehehehe

Admin said...

leopard reti masak sup ke...org kurus buat sup...klu orgyg berisi plk wat pe sedap ek

Wiween @ Awin said...

org berisi wat geng.tu kata leopard ek.bkn kata kite.kakakakka

Admin said...

wat geng ke...wat stok simpanan he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top