Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Kaitan Ular dengan BeliBuy

Belibuy dikejutkan oleh seorang pengunjung setia Blog BeliBuy. Dia mempunyai banyak binatang perliharaan termasuk leopard, panda, beruang (semuanya ketegori teddybear la tue).

Sesambil sembang-sembang, BeliBuy mengusik dia. tup tap....tahu-tahu je dia nie takut dengan ular.

Bila fikirkan balik, BeliBuy masa kecil-kecil dulu selalu bermain denagn ular dekat bawah rumah (dulu rumah papan je sekarang duduk dekat apartment) Nenek selalu larang BeliBuy duduk main sorang-sorang dengan ular bawah rumah

Dengar cerita BeliBuy ada kembar ular. Dulu masa kecik BeliBuy dikatakan bermain dengan kembar dalam bentuk ular. Tidak tahu dimana kesahihannya

Tapi Nenek dah bawa BeliBuy jumpa bomoh sebab hendak jauhkan BeliBuy dari kembar. Lepas itu, BeliBuy dah rapat dan berkawan dengan orang lain.

Tapi sampai sekarang BeliBuy kalau masuk hutan sure jumpa ular. BeliBuy selalu buat bodoh je. Biar je dia berlalu. Bukan dia ganggu BeliBuy pun.

Kalau balik kampung je, mesti BeliBuy terserempak dengan ular dalam bilik tidur. Selalunya dia tidur berlengkar di atas katil BeliBuy. Pelik jugak

Tag:- Wiwien, ular, kembar
Meh join, kalau nak jimat kredit*Peluang menjadi usahawan mobile
*berpeluang mendapat 4 angka income
*bonus 4x sebulan
*hanya mengunakan HP
*Modal 100% milik anda
*Bukan skim cepat kaya

Apa tunggu lagi cepat la mendaftar

19 Jejak Perantau Maya:

Wiween @ Awin said...

wah wah wa..incik pecah rahsia ek.nak kena bom la blog incik ni.huhuhu ular tedung itu pun comel.:D

Admin said...

nk ke ular nie...amik la...eh trase ek

Wiween @ Awin said...

gambo ular jek ape besh.bak ar sekor dua yg real.hheheheheh

Admin said...

krg kamu plk yg termuntah tgk huhuhu...dh la kamu geli dgn ular huhuu

Wiween @ Awin said...

eh x lah.td tu acah aje.hihihi ular tu jd belt kite jek lah.kan kite ex girlpren bang tarzan.kakakakka

Admin said...

ok...xde masalah kot....ular tue sure suke belit kamu....so sesuai beno la wat belt

anaiz said...

wah biar betul?
tak takut erk??

Wiween @ Awin said...

wah wah ular jenis apekah?

chii said...

penah pegang ular sawa...ular ok lgik..jgn sph chii pegang cacing...agaga...

Admin said...

nk takut ape aniz..dari kecik dah cam tue

knpe dgn cacing ek...best pe pegang cacing...

chii said...

geli..lgpun kecik..ishk..meremang bulu roma dibuatnya..kalo ada yg dok kasi..mmg da lari jauh2

Admin said...

psl pe nk lari..cacing tue mmg la makhluk yg kecik...tp die punya hati n perasaan gak...xbaik jauhkan diri dari die...mau xterase die

chii said...

nk wat camne..x leh nak terima ar..aagagag

Admin said...

sian die...ajak la die teman g makn kat luar huuhu... jgn sebab luaran kamu pinggirkan die

dari melati untuk bulan said...

sebut pasal ular melati pun de cite gak pasal ular...

b4 arwah abah meninggal lu slalu de ular dtg umah...arwah nenek kate itu petanda...

xtau la kenape ular....mungkin de sbb nyer kot yg kite xtau...

n now de peneman hidup pun de kene mengene ngan ular =)

Admin said...

xgeli ke dgn ular....comey pe he...23x

fysal said...

aku ni kurang makan tapi badan susah nak turun..klu aku jadi cam ko..aku pun mau..cbox hang dah tak leh nak display la fS

ciK aMoi said...

ada kembar??

Framestone said...

fysal--> susah nk turun ek..

amoi--> ade kembar..knpe..nk berkenalan ke

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top