Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Kenapa perlu sepetkan mata anda

Kata orang sepetkan mata boleh menjaga kesihatan anda untuk masa yang agak lama berbanding dengan menyebulkan mata (kan mata tersembul kalau kita tengah marah). Maka BeliBuy bercadang mengadakan program menyepetkan mata untuk kesihatan dengan memandang menyepetkan mata sambil memandang gambar yang entah ape2 entah kat atas ini.

"SELAMAT MENCUBA"

p/s- bagi mereka yang sudah menikmati kesihatan dari aktiviti di atas diharapkan tidak marah ek. kredit untuk member baik mayaku Taukey Blog

21 Jejak Perantau Maya:

-miyn- said...

ahahaha~

menarek lorhhh!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da cepet daa mate neyh....hohohohoho

framestone said...

-miyn- menarik sgt ke...sure dah sepetkan

N dh mmg azali sepet ke ape nie....dhnmpk hasil ke x nie

taukey said...

cepat cepat sepetkan mata anda. waakakakakaka

framestone said...

he..23x ramai yg dah sepetkan mate pun....

chii said...

ok gak..tp x paham..ahaha

framestone said...

xfham ape ek chii....ade sepetkan mate ke x tgk gambar tue

Syam said...

no sex causes bad eyes

hahahahha....aku baca dgn julingkan mata aku



-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com

framestone said...

peh dasyat ko ek..cam mne ko julingkan mate tue sampai nmpk tulisan kat gambar tue

yOnnA said...

NO SEX CAUSES BAD EYES
wkaakakakkaaa :))

jenuh la yonna dok katup mata ni :))
hahahhahhaha!!..
sangat best ini aktiviti :p

err...
ni bukan sepetkan mate da ni.
ni aktiviti tutup mata ok!
hahaa
kene sepet sampai nak tutup baru leh nampak :p

framestone said...

yonna==> pasti kamu de masalah mate kot...org len sepetkan dah nmpk..kamu kne tutup mate baru nmpk

mae said...

mata aku dah sepet..aku tutup mata je la..haha

framestone said...

ye ke mate ko dah sepet..meh bg aku tgk sikit leh

Tukang Taip said...

mari ramei2 sepetkan mata kita...
hehe...

framestone said...

he..23x dah ramai yg sepet pun nie...sian pun ade..sampai yg terpejam2 pun ade nie

<*,--J-i-W-@-k-u-- said...

adei..adek tnye kite..nape wat mate mcm sin can..?keh2,,toot..

framestone said...

shin chan sepet ke??? xtau la plk..bukan ke mate die bulat kecik je ke

neo said...

ya rabbi.......tak nampak langsung..dah main sepet2 mate la plak...huhuhu

framestone said...

mate kamu xcukup sepet lagi la tue..org len sume dah nmpk huhuhu

ejat said...

ermm aku nie rabun jauh..bila aku buker spek mate aku..tulisan tue kelihatan jelas..tanpa sepetkan mata...heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

blog BeliBuy said...

bersyukur la ek...tue kelebihan ko..org len terpksa sepetkan mate...ko plk yg xpayah nk sepet

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top