Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Gambar sensor

Salah seorang ahli dalam alliance BeliBuy di serang dalam game online yang Belibuy join sekarang nie Travian S4. Dah hampir 2 minggu BeliBuy terlibat di dalam game ini. Nie baru pertama kali BeliBuy nyatakan di sini.

BeliBuy mengusha profil player yang menyerang ahli dalam alliance BeliBuy. Peh...!! x faham la bahasa jerman die tue. Bila di baca certain word. Dia cam jenis bermain untuk negara dia sahaja ( Jerman- tau la jerman menang 1-0 malam tadi) Negara yang bukan jerman kena berhati-hati coz dia sure akan serang.

Masa usha kat profil die BeliBuy ternampak sesuatu yg nampak agak kreatif walaupun sebenarnye keterlaluan. So layan kejab la ek.
______________mMoooooooM8888
______________MogggooooooM88888
________MMMMMoooooooooooM8888888
________M6ooooMMMmoooooooM888888888
_____Mmooo8oooooooooooooM88888888888
____MmmmooooooooooooooM88888888888888
___Moooooooooo8888888M8888888888888888
__Mooooooooooooo88888M88888888888888888
___MmooooooooooooooommM88888888888888888
_______M88ooooo888mooMM88888888888888888
________M88888888oommooM88888888888888888
_________M888888ooooMM8888888888888888888
_________MooooooooooM888888888888888888888
______888MoooooooooM8888888888888888888888
___888888MooooooooM88888888888888888888888
__88888888MoooooooM8888888888mmmm888888888
_888888888Mo8oooooM8888888MooooooooM888888
8888888888Moo8oooM8888MM8ooooooooooooM88888
8888888888Mooo88ooooM888MoooooooooooooM8888
_M8o8888ooo8oo88ooo0ooMMoo888oooooooooooM88
Mooo88888ooo8o88o8oooooooooo8888oooooooooM8
Moo8888o8ooooo8ooooooooooooooo8888ooooooooM8
Mooo88oooooooooooooooooooooooo888888oooooooM8
Mooooooooooooooooooooooooooooo88888888ooooooM8
_MooMooooooooooooooooooooooooooM888ooo88oooooM
__Mmoooooooooooooooooooooooooo888Moooo8oooooooM
___Moooooooooo8oooooooooooooo8888MMooooooooooooM
____Moooooooo88ooooooooooooo88888MMM8oooooooooooM
____Moooooooo88oooooooooooooo88888MMMMoooooooooooM
____Moooooooo88Moooooooooooooooo88888MMMMoooooooooM
___Mooooooooo88Moooooooooooooooo8MooooMMMMoooooooooM
__Mooooooooo8MMooooooooooooooo88MoooooMMMMooooooooooM



_*M8mooo8888MooooMm8mooo888M888ooooooooMM___Moooooo00
____MMMMMM8888oooooMMmmmmM88888oooooooMM_Moooooooo0
__________M88Moooooo8888888888oooooooooooMMoooooooooo
__________M88Mooooo8o888888888ooooooooooooMoooooooo88
___________M88Mooooo8ooo888888oooooooooooMooooooo8888
____________M888Mooo888ooooo888ooooooooooMoooooo8888M
____________M88888Moo888oooooo8888ooooooMooooooo888M8
_____________M888888Mo8888oooooo8888oooMooooooo888M88
______________M8888888Mo8888ooooooooooMoooooooo88M888
________________M888888M88888oooooooooMoooooooo8M8888
_________________M8oo888M888888ooooooMoooooooo8M88888
__________________M8ooooMM88888888ooMooooooooM8888ooo
___________________MooooM_M88888888MooooooooM888ooooo
____________________MooooM_M888888Mooooooo8M88**ooooo
_____________________MooooM_mmmmmmMoooooo8Mmooooooooo
______________________MoooQooommmmMoooMMooooooooooooo
_____________________MM88ooo8ooooMMMooooooooooooooooo
__________________mM8888M88o88mMmoooooooooooooooooooo
____________mMMMoooooooooM888Mmoooooooooooooooooooooo
_______MMMMoooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooo
___MMMoooooooooooooooooMMoooooooooooooooooooooooooooo
MMMooooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooooo8
oooooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooooo888
oooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooo8888888
oooooooooooooooMMoooooooooooooooooooooooooo8888888888
oooooooooooooMooooooooooooooooooooooooooo88888888888M
ooooooooooooMooooooooooooooooooooooooo8888888888M____
oooooooo88Mooooooooooooooooooooooo88888888888M_______
oo8888888Mooooooooooooooooooooo888888MMMMMMMMMMMM888
8888MMMMMooooooooooooooooooooo8888M888888888888888888
8MMM888Moooooooooooooo
Хохлы
:snow35:WOw...!!! Sorry geng..just nk show dia punya kreativiti sahaja. Bagi yang gurl- sorry berbanyak if korang rasa terhina atau terasa dengan apa yang BeliBuy post di sini. Tapi part2 tertentu memang BeliBuy dah delate ek.

p/s- Tolong jangan blame BeliBuy. BeliBuy hanya suka pada karya. BeliBuy tidak suka di kritik atas hasil kerja orang lain. Kalau hasil kerja sendiri boleh la korang nak kritik ke.

9 Jejak Perantau Maya:

umi_e said...

salam...

kak e rasa, tak ada apa yang sensitifnya kerana itu merupakan karya seni... seni boleh dilihat dari perlbagai sudut dan perspektif...

tabiklah kat orang pertama yang melahirkan hasil seni itu...

framestone said...

thank ek...tp sape la org yg pertama hasilkan...mmg kreatif sungguh...tp apakan daya tiada saluran yang sesuai untuk promosikan hasil kerje mereka

taukey said...

mana la kau dapat benda ni. hehehewtpzk

framestone said...

aku sekrg layn game travian..nk tau pasl aku lyn kat http://mytravianlife.blogspot.com yg pakai gmbr nie musuh geng2 aku...tp tgk cantik je...tue pasl aku tempek kat blog aku

Syam said...

wow..memang kreatif. tp ade software nak convert gambar ke bentuk camtu kan

p/s: terima kasih kerana meninggalkan mesej di blog aku


-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com

-miyn- said...

masa join mirc dulu, gamba mcm tu rajen la ada..byk sgt, mcm2 bentuk..tapi taktaula sapa yang buat..

framestone said...

buat syam==> xtau plk ade software untuk bnde tue....mane tau ek

buat -miyn- ==> dulu lyn mirc ek...sekrg xlayan ke...cam mne la dorg wat gmbr cam tue ek

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nOtty ye.....tp cun....kretif sungguh...

framestone said...

N notty sgt ke...mne de la he..23x kite besa2 je...nie hasil kerje org len..kite just paparkan je

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top