Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

MyMode Statement

:snow35: Salam buat semua pelawat blog ini, thread kali ini BeliBuy ingin berkongsi MyMode Statement. Alhamdulillah rezeki murah sejak join benda nie. Dengan bermodalkan RM65 Belibuy sudah boleh mendapat pendapat lebih RM100 sebulan. :snow32:Lepas juga duit topup bulan2.


Ramai yang mengatkan benda ini penipu dan xpulangkan modal. Kenapa ada juga insan yang berkata begitu.
  • Adakah mereka tertipu
  • Adakah mereka tidak boleh melihat orang lain berjaya
  • Adakah mereka dikalangan orang yang mudah berputus asa
  • Adakah mereka berada di kalagan mereka yang negatif
  • Adakah mereka orang yang tidak berani mencuba
Bukan BeliBuy hendak mempertikaikan pandangan orang lain. Tetapi terasa bila ada yang berkata begitu pada BeliBuy. Adakah BeliBuy menipu, sedangkan BeliBuy dah memiliki pendapatan yang hampir 11x ganda dari jumlah yang BeliBuy laburkan dalam MyMode.

:snow40:Bukan susah pun. Just jual prepaid pun ada yang dengki ek. Pelik manusia zaman sekarang nie. Xleh tengok orang lain berjaya
:snow14:

9 Jejak Perantau Maya:

Unofficial Centre For Foundation Studies said...

erm betul gak.tapi saya maleh kuar modal..
support 65 leh?

framestone said...

support sikit2 leh la...tapi makesure pulangan dari kamu kne tgi

NuRuL said...

saya penah join mymode nih masa belajar dulu..
tapi tujuan utama bukan untuk bisnes pon..untuk menyenang kan nak top up..
tapi..rasanya dapat gak larr pulangan modal tuh..
pokok pangkalnye...kena rajin!!!

framestone said...

sekarng nie masih aktif mymode x...

Mama Shahmi said...

kitaorang masih join mymode. Setakat ni okla bisnes ni. Cuma yang bestnye bila ada yang utang topup pastu tak nak bayar. Sekarang ni kitaorang cari org join je.

framestone said...

adat berniaga sure ade yg berhutang n melarikan diri...even bisnes n syarikat besar2..teruskan sokongan anda

-miyn- said...

mymode ni best, sbb ayah join..then dari form4 sampai sekarang dia la tolong topapkan, hihi..

#sian ayah, sure tak untung, asyik topapkan untuk anak2 ja..

framestone said...

buat -miyn- ==>klu habiskan untuk family xpe la...klu xjoin mymode pun..sure ayah kamu kne ulur duit gak untuk topup kamu..betul x

Anonymous said...

mungkin mymode bukan penipu cuma agen2? sebb saya dah lebih dari tiga minggu labur rm65... dah berlambak email anto, satu bayang email upgrade member ke apa ke pun takde ... tak tipu ke tu?

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top