Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sesi Psychotherapy Counseling

Nie salah satu kes yang Dr. BeliBuy (sejak bila jadi Doktor nie) terima satu kes. Kesnya berbunyi begini:-

"Mengapa tak dapat aku memadamkan
Kenangan manis bersamamu
Bahagia yang aku harap-harapkan"

Bila aku membaca mengenai bende nie lalu aku menjawab:-

stone syukri: makan pemadam 3 biji sekali makan selepas makan...3x sehari...insya'lah leh lupekan kenangan trsebut.
sarah angel: tu lirik lagu je lah
stone syukri: oh silap
stone syukri: ingtkan memerlukan sesi kaunseling td...
stone syukri: baru jenk berbisnes...ubat jual 50ingt
stone syukri: service 60 untuk setengah jam

Lawak bodoh aku hari ini he..23x erm sesiapa tahu pasal lagu nie, sila bagitau ek. Bagi yang tidak tahu anda boleh meneka tajuk lagu ini termasuk nama penyanyi sebenarnya.

kredit untuk kak sarah

11 Jejak Perantau Maya:

[cintabadi] said...

yeay..
dh dpt teka..
lagu ni,ialah..jeng3..

Yang Lebih Kau Cinta - Fauziah Latiff

hehe..best ke lg ni ??

framestone said...

ehmne tau lagu nie..nmpk sgt copy n paste kat search engine ek.... xaci tul

[cintabadi] said...

hehe..
well..takkan nk tunggu jawapan dlm mimpi..
ade kemudahah guner ler..
xreti2 lagi..hehe23x

framestone said...

nie menyalah gunakan kemudahan..bru je nk mintak org len untuk teka je...tp xpe la..bukan de hadiah pun

[cintabadi] said...

whatever la en.framestone..

yOnnA said...

itu mcm petua nk kasi mati je hahah :p

framestone said...

cintabadi==> tau la die dah dapat jawpan untuk soalan nie

yonna==> tue bukan petua la..tp pemuda he...23x

Amer Aan said...

ni cam nk naye kwn je....
npe x srh mkn pensel box skali....
hikhikhik...

framestone said...

he..23x dh die nk memadamkan ingtan..kne la pakai pemadam...xkan pakai pembaris kot....

<*,--J-i-W-@-k-u--< said...

makan+kunyah2 liquid paper pon ok gak ..framestone..silakan cuba petua sya pulak..he39X

framestone said...

liquid paper xsesuai sgt untuk penyakit nie..coz ade kesan sampingan...bahaya tue...

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top