Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Azab Allah SWT


:snow21:Yahudi Ditelan Bumi

BeliBuy terjumpa video ini dekat salah satu forum jagaan BeliBuy. Mula-mula ingatkan video biasa. Rupanya ianya menunjukan azab yang betul-betul belaku didepan mata mereka. Sama ada sedar atau tidak.

p/s- BeliBuy masih lagi mencari kerja. If ada sesiapa mengetahui mengenai kekosongan jawatan di tempat mereka sila hubungi BeliBuy
:snow14:

18 Jejak Perantau Maya:

iEn said...

dah tgk dah benda nih.. diorang terjatuh ke tingkat bawah uhuhu!

p/s: next time letak shoutbox di atas laa.. slow betol loading kat belah2 bawah nun :D

fysal said...

bukan pasal server down.. kementerian kesihatan mmg dah block la penggunaan cbox..shoutmix dgn msjbox ajer yg boleh aku guna klu aku online menggunakan server KKm ni..

framestone said...

==> buat ein
bile tgk ek...pe jd kat dorg ek..
p/s- xtau knpe slow loading kat belah bawah tue..de cara penyelesaian x

==> buat fysal
mungkin ada sebab yg munasabah dorg block bnde2 cam nie..mungkin nk kurangakn bilangan org yg chatting or nk promote suruh sume blogger menggunakan produk buatan malaysia

iEn said...

beta blogger mmg camtuh.. sebab ada script2.. aku xtaw arr gambar atau script apa yg membuatkan blog ang lambat loading belah bawah.. so for the best letakkan di sebelah atas

framestone said...

he..23x tidak sama sekali..sebab layout nie dah set cam tue..mybe kne edit sikit kot..sebab tang bwh mmg loading paling lama dr dulu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tpt N ade...audit firm....sgt2 memerlukn staff...esp L....

framestone said...

ye ke N kat mne tue..pe syaratnye ek

iEn said...

ok, terpulang ler.

Ted said...

yup, i ada tgk ni kat u-tube dulu.heh.padan muka

framestone said...

oh pernah tgk ke...kite baru je tau pasal bnde nie....de kuar kat tv malaysia x

zino said...

apa jawatan yg nak di pohon..

framestone said...

kite nie jurusan BBA major dlm HR..pasal jawatan tue xde la fikir sgt..cuma klu boleh biar la kerje yg leh menambh pengalaman or mngunakan pengalamn yg memang ade nie..tue aje..klu de kekosongan bgtau ek

treen said...

Allahuakbar!!! ini koment tuk yahudinya mana?

framestone said...

semuanya sudah lari tajuk...

.Nur Najihah. said...

oh masyAllah!!
:O
this is so more thn word!!
;o
salam ziarah bytheway!

framestone said...

thank coz sudi ziarah kite... xpyh nk cakap2..baik tunjuk je terus kan

Ejat_Aramaiti89 said...

huuuuu..huuuu..seram sejuk plak aku tgk vid nie....sumer mati ke???ish...

blog BeliBuy said...

tidak dpt di pastikan semua mati atau tidak..nie pun jumpa xsengaja...lyn je la...xpun sebarkan unuk mereka yang tidak takut kepada kuasaNya

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top