Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Latihan Kebakaran

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Maaf dah beberapa hari xupdate blog nie. Cuma hari ini sekadar nak berkongsi cerita menegnai latihan kebakaran yang baru sahaja berlaku di awal pagi tadi.

Dan seperti biasa bro sure merupakan mangsa yang dah rentung he..23x

35 Jejak Perantau Maya:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam bro framestone...wahhh..de training latihan kebakaran ye...latihan menangkap ulo de x?

Marzalina said...

saya paling boring time latihan kebakaran hehehe..dulu masa pi klinik nak ambil ubat, tetiba lak kat klinik tu ada latihan kebakaran...aduiii..org tengah sakit diorang buat latihan pulak...apa lagi..kena lari keluar dok terpacak kat padang selama 1/2 jam huhuhu

Framestone said...

NORAZAH--> salam azah... he..23x mmg ade training pun... wat sogan den je berjalan slow2 time bomba pancut air he...23x yg pasti ade la beberapa buah kete dah dicuci bersih.. cuma x polish je...

Marzalina--> he...23x alhamdulilah keadaan bro terkawal..xde la bosan mne pun...

dulu selalu involve tiem kat sekolah n kat U...masa org tepacak..bro pulak dok relax makan2 je he...23x

CikYana(",) said...

salam bro
lme yana xdtg komen kt sni
bro sehat ke?
wah latihan kebakaran ek
teringat zaman skolah dulu
haha..selalu de latihan kebakaran

elle said...

bro rentung ye? hitam la kulit muka tu? keh3... gurau aje... =p

PoOhEm0 said...

dulu tyme sek la paling suka klu da latihan kebakaran coz leh skip klas...
selamat xkna marah ngan ckg coz keje sek xsiap...
hhahahahahah



skung klu kat apartment depa wat latihan dok senyap2 lam bilik tutup lampu sume...
hihihhihi


sapa ajaq???
senior2 la...

Framestone said...

CikYana--> salam yana.. yup lama sudah kamu tidak ke sini huhuhu...sihat je..even ade tanda2 selsema sikit huhuhu

pe kate kamu wat latihan kebakaran dirumah..ok pe huhuhu

elle--> yup dah rentung pun..xpe la hitam..tau la elle putih melepak kan he...23x oh dah pandai ek perkenakan bro he...23x

poohemo--> cet suke skip2 kelas ek die nie..patut la dah besar jd cam nie he...23x

ops patut la kat uniten if wat latihan kebakaran dok xcukup je org yg terselamat... ade yg rentung sampai bilik pun jd gelap ek

azizan4444 said...

naseb baik rentung je..huhuhu..bz je bro ni.cmne ngn stremyx?

Framestone said...

he..23x nasib baek ek he...23x nk wat cam mne..agak kebzan sikit huhuhu... stremyx entah la.. ade prob masa installation la pulak..

die cakap xdpt detect bro punye ethernal netword card

♥chentaMAYA™ said...

asyek bro jerk mangse rentung!sy bile pulak?
ahah!

Framestone said...

he...23x nmpk sgt xpernah terlibat dalam latiha nkebakaran mahupun kebakaran betul kan

ke kamu asik terselamat je huhuu...pe2 pun bro cdgkan kamu jd bomba la..leh gak tolong selamatkan org len dari jd rentung kan

ain said...

kalau betul terbakar...rasa2nya rentung gak ke..???hehe

Framestone said...

kalau betul2 terbakar la kak...

confirm xrentung...arang ade la he...23x aka jgn doakan yg bukan2 ek..sian sy nie...

MISZ NaNa said...

haha....teringat masa zaman sekolah...bukan rentung terbakar, tapi rentung sebab berjemur kat padang XD

Framestone said...

kamu rentung berjemur knpe ek?? kne denda ek...

DilOt said...

haha..nasib baik rentung je bro...

rentung2 bro pun masih lg macho...ade je awek2 mengintai kat blog bro ni...hek3x...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tringat kt skola gn ukm dlu..time fire drill ni laa amek ksmptn skip cls..

Framestone said...

Dilot--> tue la nasib baik rentung je...asalkan x jd arang je... jenuh nk cam mayat nnt...

ye je bro nie macho huhuhu.. bro besa2 je.. ops ade awek ngintai ek... mne2 huhuh xnmpk pun huhuhu... ke awek yg dimaksudkan tue adalah kamu huhuh

N--> nie lagi sorg... suke ek skip2 kelas nie... tp rase dah leh cam kot muke2 subahat kamu tue kan he..23x

Naz said...

latihan kebakaran ker? kalo bro dah rentung, saper yg hapdet blog ni?? hehehehe....

Framestone said...

alang2 dah rentung depan komp..leh je nk update blog he...23x xsedar ade org wat latihan kebakaran sebenarnye huhuhu

Naz said...

laa... hahahaha... sakit perut aku gelak.... mcm mana ko x tau bro??? hahahaa....

Framestone said...

Semalam teman cuti...
tue yg xtau pe2..lgpun ramai yg xtau huhu.... tp yg sian teman n beberapa org je yg rentung nie...

Naz said...

nasib baikla cuma latihan... x buat kenduri kesyukuran ker? hehehe

Framestone said...

he...23x tue la... mu jgn riso dgn teman.. if senyap sunyi blog nie selama seminggu rerajin la usha paper ke tgk tv ke..

mne tahu ade kes mati rentung dalam pejabat ke he..23x

Naz said...

ayat hang buat aku terkezima... jng ler taip mcm tu bro... pokcik ni sayang kat kamu...

Framestone said...

xde la.. mne la tahu tertibe teman senyap ke... tue yg suruh check tue...

ajal maut di tgn tuhan kan.. mne la tahu.. if dah ajal..mmg xsempat nk update blog he...23x

Naz said...

aduhai.. sedihnya... memang ajal maut kat tangan tuhan. tp jng la taip mcm tu... pokcik sedey taw... huhuhuh....

Framestone said...

ok..tp teman xnk delate komen tue.. sekdar untuk memberitahu if teman tertibe x update blog dlm tempoh yg lame

Naz said...

ooo..ok... so, berhati2 dan berwaspada selalu... :)

Luth Textile said...

bro, siap sedia ngn topeng H1N1,
baru selamat.. adei, lambat masuk blog bro la..

~~Noly said...

al-fatihah..moger bro aman di sn...amin

Framestone said...

Naz--> insya'lah aku sentiasa berwaspada.. tapi kata orang la kan...malang mne de bau..

Luth--> he...23x bro pakai topeng kamen rider je... pe lagi..BERTUKAR..!! xpe lambat asalkan xde ketinggalan cite

Noly--> nie doakan bro yg bukan2 ek... bro aman damai lagi disini tau huhu

Naz said...

:)

hidayah said...

skrg bro rentung lagi x

Framestone said...

Naz--> :)

yaya--> bro sentiasa rentung..bro sedar bro nie gelap je

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top