Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Happy Father's Day

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.

Maaf buat semua rakan2 blogger yang bertubi2 bertanya di YM & GTalk bro awat xde entry untuk semalam. Pe2 pun bro mintak maaf kerna bz dgn kerje and bro pun hampir pitam menghadap komp sahaja.

Dah lama bro xde buat entry mengenai kekeluargaan.

Seperti yang korang tahu, last week bro outstation ke Palm Garden Hotel,Putrajaya sampai Ahad petang.

Sabtu malam ahad, bro mendapat jemputan dari Saen Rezzan, Sales Manager Hotel ini untuk makan bersama-sama di dataran sambil meraikan sambutan Father's Day. Not bad gak dorang punya sambutan. Sampaikan Meetg malam tue dipostpone dari pukul 8.30 ke pukul 10 mlm he..23x
Banyak acara diadakan pada malam tersebut,
- Persembahan dari artis jemputan (ala Pussy Cat Doll)
- Pertandingan karaoke (bapak2 je masuk)
- Cabutan bertuah (tapi bro xkena)
- Pertandingan Mr Mamak (tebar roti & wat teh tarik) segan sih.. karang betul2 menjadi mamak. Tutup pulak Restoran Kayu or Syed Bistro.

Yang paling dorang jeles, bro dapat goodies Bag (Maybe muka bro cam bapak2 orang kot).

Dan perkara ini dibangkitkan di dalam meeting di mana semua ahli mesyuarat mencadangkan next meeting diadakan pada Mother's Day tahun depan.
Nie memang betul2 jeles nie. Pe2 pun bro sambut sorang2 je malam tue. Dapat gak melantak puas2. Tapi banyak makanan berasaskan daging kambing & lembu (arghh bro xleh makan sume tue)

Time bro balik ke Perak, bro dapat msg dari adik bro yang bongsu sekali (die nak wat surprise untuk ayah bro).

Bagus punya adik, pe2 pun doakan dia dapat wat rayuan untuk dapat biasiswa Petronas. If x, maybe die kne usaha mendapat tajaan lain untuk berlajar di UTP.

Erm Alahai..
Bro not in the good condition

29 Jejak Perantau Maya:

hidayah said...

wah rugi jd bro yang tidak makan daging2 tu sume. rugi. rugi. tobat rugi.

demam ka?

get well bro..

oneyani said...

wah gambar kontrovesi sungguh ye...sian die bz skrg

ekino said...

btul lah hidayah...

rugi bro tak mkn daging tu semua..

kalo ekino lah...abes lah daging2 tu jd mangsa lantakan ekino..hahah :D

MISZ NaNa said...

bro memang rugi tak makan daging tu.

Yang paling dorang jeles, bro dapat goodies Bag (Maybe muka bro cam bapak2 orang kot).
-----> bile nak jadi bapak bro???

CikYana(",) said...

huhu
ruginye bro xmkn daging 2

aii bro da xsabar nk jd bapak ke?
hehehehe

wawa said...

adik bro apply JPA x?kalo apply insyaAllah dpt...sy result b'terabur pon dpt..adik bro yg gempak tu kompem dpt

AiE bAhRi said...

Salam bro..tak sihat ke?

Ape pun happy father's day untuk ayah bro.bagus gak tak makan daging.Boleh jaga kesihatan..

Luth Textile said...

selamat kembali ke arena blogging bro..
semmoga sehat kembali..

nt add aku kt ym bro : yeop_xx

ain said...

happy fathers day!!!

Framestone said...

yaya--> bro ade darah tgi...teu xleh makan daging..permakanan pun terkawal..xleh makan sebarangan huhhu

oneyani--> controversi kenapa pulak ek... he..23x bz sikit la.. lgpun nk cepat habiskan study nie..mane tau kot2 leh dpt jawatan yg lagi ok ke

ekino--> ish buruk lantak la die nie ek.. ade mse nnt bro ajak la ek he...23x tp ajak2 ayam je la... nk support dok hotel mahal la pulak..

MISZ NaNa--> waduh bro xrase rugi pun... bro sedar bro xleh makan daging pun masa form 4 dulu.. then terus xmakan..klu makan rase nak pitam even teringin he..23x

Marzalina said...

adeh...lama tak singgah cni, tengok2 dah ada anak 2 rupenye...hehehe

Framestone said...

Cik Yana--> dah xleh nk makan daging..xsabar2 gak nk jd bapak nie he..23x

wawa--> kat UTP leh ke amik JPA huhuhu.... entah la.. die baru je habis satu sem...harap rayuan die lepas la... senang sikit tgk die..rasenye umur baru 20 dah habis degree kot huhuhu

Aie--> bro bukan nk jg kesihatan..tp bro mmg xleh nk makan daging la huhu...

Luth--> he..23x xleh sih klu lelama xberblog nie huhuhu.... nnt bro add kamu ek... tgu..!!!

kak ain--> happy 2 your hubby

Marzalina--> tue la..lame xsinggah sini..ingtkan dah xingt link ke blog nie... rindu kamu...dah alme xmengaco kamu

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..framestone..amboi kemain bz la ni ek..Alhamdullillah rezeki tuh..kpd adik framestone semoga berjaya..

Framestone said...

nk wat cam mne... mmg agak bz sikit huhu cari rezeki tambahan... harap berjaya la buat dia

:: p R i n c E s S _ N :: said...

selamat hari bapa bro framestone...huhuhu

Framestone said...

Selamat juga buat kamu huhuhu

mo0ney said...

beshnya mkn daging.terasa nk mkn daging cicah air asam

Framestone said...

tp bro xmakan daging pun huhuhu... so xde la best pun huhu... nk makan jugak.. malam tue dok tgk je org len mamam huhuhu

kayteeze said...

Err... tak faham... dah berkeluarga ke? Tu gambor sapa kat atas? Kak tie bengong laa.... ekekeke...

Happy fathers day!!

mae said...

slamat hari bapa bro..bila lgi..

Eazy Izzuddin said...

happy fathers day bro...
bile gambar kat atas nk jadi kenyataan...
eheheh
=P
xD

aianna said...

bro...selamat hari kebapaan..ihiks!

LaLa said...

selamat hari bapa..!

~~Noly said...

bro..cenyum yerrr...mood xoke leh jadik oke kalo cenyum..insyallah....

cenyummmmmmmmmmm... =)

mc'eja said...

aik...awk ade anak ke nk celebrate father's day??? hehe...

hidayah said...

huhu.so yaya guess kalo bro xde drh tgi musti bro belasah je dgg2 tu kan? Hehe.

la, dia yg x dtg jumpa yaya..camne nak kasi cupcake...

mesti la. tgok mata bro pon da tau. ceh! yaya sukati je menaip... bro 30mnt, ya 5mnt pun dah lapa balik... kalo bulan pose bole je tahan tp bulan lain makan je keje...

Framestone said...

kak tie--> kekdang sesuatu diluar kefahamamn kite he...23x huhuhu gurau je kak

mae--> ada nnt ade la he..23x jemput2 la ek nnt

Eazy--> nk bro jd cam dalam gmbr tue ke..tgu je la ek.. ade masa nnt ade la

ainaa--> thank ek

lala--> thank jugak buat kamu huhuhu

Noly--> bro senyum nie...tp sapa yg tahu dalam hati bro cam mne kan huhuhu

eja--> la xsedar ke kite dari dulu dah ade anak...anak tekak..anak mata huhuhuh

yaya--> mmg bro akan melantak daging puas2 huhu.. my fav tau.terutama daging masak kicap..dulu mak bro sellau masak..

dah bro xkesempatan nk jumpe yaya he..23x xlame lg nk pose ek.. bro pun same gak..leh je tahan bulan pose nnt

hidayah said...

bro, bila nk jadi ayah ni ?

Framestone said...

insya'lah nnt jd la ayah he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top