Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Oustation

Assalamualaikum wbt & salam jumaat buat semua

Pagi nie bro akan bertolak ke Plam Garden, Putrajaya coz outstation ke sana sampai ahad ini. So akan sunyi seketika blog ini sekejab lagi sampai ke hari ahad.
If korang bosan2 boleh belek2 entry lepas yang mungkin anda ketinggalan.
Insya'lah mgu depan umah bro dah ade internet. Bro transfer internet bro kat KL bawak balik Perak. Tetapi kne jelaskan bil tertunggak he...23x

p/s- bil air jangan2 la tertunggak ek, terutama di pagi Jumaat he..23x (buat mereka yang faham je la)

19 Jejak Perantau Maya:

hidayah said...

tak faham ah

uiks...dekat la kita skrg ni. putrajaya.
tp yaya balik gombak hari ni.
ahad ptg br balik sini balik..

mo0ney said...

mahu jln2 juga

ije said...

selamat ber-outstation. =)

btw, ije dah tukar url blog. sila update ye bro.

http://nurhifzan.blogspot.com

Hidayah said...

selamat ber outstation..
nak ole2..

PoOhEm0 said...

hahahahahaha......

ekino said...

haha..smpt lagi tu bg kate2 pnuh bermakna..hik :P

t8 care!

bella said...

selamat beroutstationing..
keje lek lok

Luth Textile said...

ehem, hutang air kalau tunggak , naik atas kepala nanti leh sawan.. hahaha

CuFa said...

oh putrajaya.
umah saye dkt ngn putrajaya.
tak penah sampai lakkk.
ish3.

MISZ NaNa said...

selamat beroutstation! selamat pergi dan selamat kembali

bil air kalau tertunggak bermakna bekalan air dipotong dan bermakna anda tidak mandi di pg hari dan berkemungkinan anda perlu mandi di lombong XD

Leeza Rule said...

huhu...padan muka..

nona said...

ape tu???

~~Noly said...

wah di putrajaya...noli pon de cni..hehe

chipsmore said...

amboihhh....gaye cam banyak bil air tertunggak 2...kakakaka

Eazy Izzuddin said...

hehe
selamat beroustation..

faham sesangat bro...
=P
xD

azizan4444 said...

selamat pegi n selamt pulang.

mc'eja said...

kurang faham la....hahah. u have a good weekd+outstation.

ain said...

happy outstation!!!

Ayu said...

bkn bil air je yg tertunggak.. bil api, bil astro, bil streamyx pun sumer abih tertunggak..

bil air tertunggak dipagi jumaat elokla dibayar hari2.. kalau tak trus stop..sapa yg rugi?????

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top