Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bukan Berskandal Bila Outstation

Ops sorry awal2 entry dah bukak cerita pasal makan. Tengah lapo sebenarnya nie.

So hari nie bro xnak bermadah atau merapu. Just nk story kenapa last week bro xberblog.Ada yang bertanya dan ada yang ingat blog bro nie dah bersawang he...23x
Last week bro outstation di Palm Garden Hotel, Putrajaya. Rasanya Amalini je yang tahu kot.Sebab bro ada bertanya jalan dengan dia untuk ke sana.

Nie je gambar yang sempat bro snap untuk tatapan rakan2 blogger. Sorry gambar xcantik coz tangkap pakai Hp je. NIe gambar time lunch kat sana (time tue mmg perut dah berbunyi ala orchestra sebab xsempat nk breakfast awal2)

Semalam bro dapat memo untuk bertugas lagi ke Putrajaya selama 3hari. cuma kali ini bro akan dok hotel & xperlu berulang alik dari Perak ke sini.
Dibawah nie gambar makan bersama Vice Canselor UPSI.. Ops bukan yang muda nie. Tetapi yang kat belakang dia tue. Xberani nk dok makan sekali dengan dia (Nanti xleh nk mencekik puas2, tengah lapo nie)
Yang muda nie merupakan Pengawai di tempat bro berkerja. Muda lagi gitew he..23x next month dah bertunang. If ada sesiapa nak berkenalan boleh datang ke blog LeezaRule.

Ok nak sambung wat koje.

28 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

jap.. me first kahh.. ekeke

en_me said...

jeliternyerrr.. ehehe

Framestone said...

Bro me nie... asik kejr yg first je.. xpe la... jeliter ek..ala besa2 je die tue..tp klu tersenyum..

::alwaniamalini:: said...

hihihhi bro~
manade sy yg tolong bro..
incik google maps yg tolong hehehhee..

Framestone said...

tolong la huhhu
bro pun pakai google map jugak huhuhu

Eazy Izzuddin said...

skandal ea bro
haaa.....
=P
xD

la pi putrajaya kah
awat x tye eazy
=P
xD

Framestone said...

bukan skandal la...kan dah ckp bukan skandal huhhu

hari tue pun last minit..xnmpk eazy online pun

♥chentaMAYA™ said...

wah3~
nieyh way pr0t MAYA lap0 nieyh!
hee~

Framestone said...

lapo ek... g la mamam huhu... bro dah koyg dah.. kjb lg xpyh nk kuar lunch huhuhu

PoOhEm0 said...

napa xgtau dtg putrajaya???
kalu xleh kita lepak kat taman depan masjid tue smpai kena halau ngan guard tue...
hahaha

Framestone said...

xdpt la nk lepak kat situe.. bro lepak hotel je... nk meh la dtg... tue pun if bro free..dorg sellau meetg sampai kul 12-1pg.. esok kul 9 dah start meetg baru huhu

Sis-Lin said...

skandal? sapa yg kata tu?
adehhh mkn lg,lapo le dh tghri ni...joommmm

Framestone said...

xde sape2 yg kata la sis..sekdar nk bagi gempak pada tajuk entry je he...23x

xlrt nk makan dah nie..tgh tgu lunh hour cdg nk lelap sekejab.

Zaidon said...

salam.. geli hati saya bila Bro cakap tak mau duduk dekat Vice canselor tu.. betul juga, kalu dok depan dia makan pun kena bersopan santun..

Framestone said...

mmg betul pun...

makan kne sopan..lg satu nk sembang sure kne bg pendapat yg intelligent kan.. klu org makan n tgh lapo..otak sure fikir pasl makan je...

oneyani said...

best tu outstation kt hotel..

tp pe kaitan entry dgn tajuk..huhuhu

Framestone said...

dah biasa kne outstation kat hotel..cuma kekdg kne plan awal2 baru leh book hotel.. klu x kne pakai duit sendiri dulu.. mne nk cekau duit hujung2 bulan nie

ade je..if outstation jgn wat skandal... lagi bahaya klu dok hotel..sorg satu bilik..dan masing2 sorg perempuan n sorang laki..pe2 pun leh jadikan..

ops entry nie untuk org diluar n xde kne mengena dgn kite..kan selalu ade kes kat tv yg asik outstation rupenye dok skandal dgn rakan sekerja he..23x (lebih kurang cam tue la mknenye)

Luth Textile said...

sapa yang segak tuu?
tak bek tnjuk gamba org makan.. lgpon blkg dia..

ryann said...

tak baik tuduh skandal. bro framestone setia apa hehe

Framestone said...

Luth--> yang mane yg segak tue??

sebenarnye saje je nk bergambar time makan.. pasal kes tue... tertibe terselit gambar die kat belakng he...23x

ryann--> xde pulak kite ckp skandal2 nie... kite nk bgtau je.. if outstation xsemestinya akan berskandal... tue je he..23x

hidayah said...

bro, makan x ajak...
di bole mendatangkan kemarahan ni..
hoho~

Leeza Rule said...

eii lapa la...kat sini ada jual makanan tak..

Framestone said...

hidayah--> ala jgn la hajuk.. nie kes mgu lepas kat putrajaya la.. klu dekat2 sinie leh la ajak..tp byr sendiri la ek

Leeza--> ade je.. nk beli ape ek

hidayah said...

HAHA..
yela, dtg ptrajay x habaq plak tu..

Framestone said...

ala sorry la..mgu depan bro ke putrajaya lagi..tp kali nie bro dok sana huhu.. nk dtg leh je..tp tgh malam bru bro free

hidayah said...

putrajaya kat mlm ?

hidayah said...

ah yaya type mlm pulak.. nak type *mana sbnarnya

Framestone said...

salah taip la pulak ek huhu..xpe huhuu... putrajaya kat ioi resort..this week bro kne pergi sana jugak..

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top