Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Framestone Turun Padang

Assalamulaikum wbt & salam sejahtera

Dah lama bro x tempek gambar sendiri di blog nie. Maaf ek coz gambar yang nie bro xnmpk smart tp nampak semak (tengah berpanas sebenarnye, time bergambr cari tempat redup)

Ops jgn tanya siapa gadis di sebelah ek (bro masih ada 3 kekosongan he..23x)

Tetapi bg sesiapa yang mempunyai kekosongan ditempat kerje, sila inform bro (cadang nak cari kerje yang stabil sikit)

Gambar ini diambil semasa bro hadiri majlis perkahwinan coursemate bro kat Damansara.

Maaf ek gambar nie bro x edit tau, so jangan mengatai2 mencari perut bro yg nmpak tough sikit tue.

Sekadar entry besa2 je untuk hari ini.

Hari nie bro berbaju batik (seperti didalam gambar, besa la hari khamis kan) Nampak cam berketrampilan pulak bila berbaju batik nie.
Tapi ingat pastikan baju batik anda tidak sama seperti baju yang dipakai oleh pasukan kompang yang dijemput menyerikan majlis perkahwinan ek.. (malu sih)
Sepanjang minggu nie bro banyak bertembung dengan kemalangan semasa on da way ke tempat kerja. (Selamat keluar awal, kalau x lambat ku punch card)

Malam tadi Si Dia menanya bro
Dia : Abg xpernah sayangkan saya kan
Aku: Sayang la, kenapa?
Dia : Xpernah nampak pun sayang abg tue
Aku: Ada la.. Sayang abg besar sangat, xboleh diungkap dengan kata-kata

Dia : Besar mana sayang abg tue
Aku: Besar sangat sampai ayg sendiri pun xnampak.
Dia : Besar ek, patut la ramai yang menumpang sama
Aku: Tue yang leh tambah lagi 3 he..23x (aduh..!!! diri ku dicubit)
p/s- Insya'lah dalam masa terdekat bro akan pasang stremyx di rumah. Boleh berblog sepuas2nya.

48 Jejak Perantau Maya:

ekino said...

kahkahkah :D

mmg ptut di cubit!...ahahha...

CuFa said...

hehhe..
da kne cubet still ade tmpt kosong tuh!
ish3..
hahahahaha..
ckup kn 4 eyh! :p

mo0ney said...

bro sudah berposing.hahaha.nk join the club ka?ku kan gila posing2 jgk

MISZ NaNa said...

haha~ bro masih sempat menyatakan kekosongannye tuh!

en_me said...

me hingatkan 'dalam masa terdekat bro akan pasang 3' lagikks.. ikiki

Framestone said...

ekino--> jgn la cubit he..2x cubit manje xpe huhuu

CuFa--> saje melawak memanja sebenarnye... dalam hubungan kne ade kemesraan.. xdenye nk cukupkan 4..xlrt

MoOney--> dah dimintak berposing..so berposing la..klu x xdenye nk bergambar cam tue huhuh...

leh join club ek... kne isi borang x?? club beraftr dgn rakan muda ke?? ke rakan tua he..23x

MiSZ NaNa--> ops teriklan la pulak... ada berminat he...23x

Bro_me--> xde mknenye nk pasang 3 lagi.. kain pasang pun xmampu nk beli lg bro huhuu

MISZ NaNa said...

oh....??? perlu berfikir sebentar...saye x mau perang dunia ke-3 meletus haha~

Framestone said...

he..23x xdenye perang dunia ke-3..mahu perang 4penjuru tue huhu.. kalah kehangatan pilihanraya

Cik Angah said...

uit..bleh tahan bro ni..hehe....g kenduri kt damansara 2 area mn..dmnsara besar 2..mutiara ke..perdana ke..utama ke..damai ke...hehe...


(;

psst...kimsalam kat akk sebelah 2 ek...cumel...;p

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam framestone..x buruk pun teratak awk ni..awk org behrang stesyen ye..

iza~de~bintang said...

turun padang naik padang hehe...
hurm memang patutler dicubit2, patut di tarik telinga sekali huhu

ije said...

haha. besar sangat sayangnya hingga boleh tampung lagi 3. uhu.

wawa said...

syg besar xpe bro...jgn perut besar hehehe

Framestone said...

cik angah--> kat area sg penchala je... pe yg boleh thannye... bro than je he...23x

ok nnt bro sampaikan salamnye..if bro berjumpe lagi la.. last 2week die kuar dlm rancangan 3R

Raja Norazah--> ops mne tahu behrang steysen nie ek huhu..kantoi sudah..ala teratak kite mmg buruk pun.. ade sawang2 sikit huhu

iza--> he...23x ala jgn la cubit huhuhu sakit tau.. mh kite cubit iza pulak nk x??

ije chan--> besr gak.. bukan takat 3org je.. family sedara mara sume leh join sama he...23x

Framestone said...

wawa--> perut pun besar gak nie he..23x tp terkawal la he..23x

DilOt said...

tu cubitan manje dan cubitan maut tu bro....cubitan warning peringkat pertame..hakhakhak,,

Framestone said...

dah selalu kne cubit la.. leh dianggap amaran ke he...23x peh sedap tau dicubit,,amnje gitew

DilOt said...

hehe,,,dh slalu kene eh bro...

out of topic ->mane dpt gmbr tnjg piai..??minggu lepas gi sane bro..snap pict kat area kawasan tu..untuk projek membe...

Framestone said...

mmg dah sellau kne pun..cubit2 mnje gitew huhuu

oh awat xmintak gmbr dari bro.. adeje byk gmbr kat tg piai..tp gmbr bro berposing la huhuhu

Luth Textile said...

ha, kan bagus pasang streamyx.. apa kesah dah nak bloging.. hihi..

"HALAL" sikit.. hahahaha

Framestone said...

he..23x mmg halal pun dah lepas.. lepas nie mahu cepat aku balik umah he..23x

hidayah said...

comei gile la kowang

yg cubit2 tu lagi comei

hehe~

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

sy tilik dlm air je...xpela de sawang..spiderman suke..hikhik..

PoOhEm0 said...

amboi gatai nooo bro nie....
no wonder la kena cubit....
hahahahaha

apa nie....
huhuhu

Framestone said...

yaya--> nk cubit yg mne nie ek huhuhu ish kamu nie huhuhuh.... bro pun comey gak ke

Norazah--> tilik dalam air ek huhuhu air sg slim ek... eh klu bersawang spiderman pun leh tersangkut he...23x

poohemo--> bro mmg gatai pun.. nk tolong garukan ke he...23x

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sayep nmpk buncit itu..same mcm buncit tunang sayep..hahahhaha...hoho..pdn muke kne cubit..notty lg kann..

bella said...

hahaha..kene cubit..mst best kene cubit

mule2 mili mcm pelik sikit la perangai die..acik menyorok aje..lepas tu da ok..

ok bro

Framestone said...

N--> ops sama buncit ek.. tue mknenye kami nie tgh happy he...23x ala noty besa2 je.. besa la kne cubit nie

bella--> ala xpe la kne cubit... bkan selalu he...23x oh trauma la tue huhuuu

~cik manis~ said...

dh mcm YB dh paki bju batik.keke

Framestone said...

ada gaya yb ke huhuhu..ala malu n sogan dah nie

ain said...

amboiii...encem gituu!!!!

Framestone said...

mne de kak...kite besa2 je huhuhu..klu hensem mahu ramai beratur kat belakang huhuu

♥ PinK HeL ♥ said...

merahnyeee pak cik......hak2...naseb baik bro tak pakai sedondong mcm akak bju pink yg comel tu..kalau tak..conpirm kte panggil bro...pinknyeee pakcik...
la la la.... =P

Framestone said...

he..23x xde mknenye bro nk pakai pink huhuhu.. tgu la nnt bro tempek gmbr berdua dgn insan yg berbaju merah... baru best

::alwaniamalini:: said...

haaaa..dah ada org bagi warning tuuuuu, jaga-jaga hahaha..
naseb kena cubit je....

Framestone said...

warning ek.. ala xtakut pun.. tue mknenye ade respon n bukti syg tue hhuhu..len la klu die ugut..tue mknenye xsayang huhuhu

elle said...

wahahaha... kna cubit... =p tu la gatai sgt nk smpai 4... =p

-aTie- said...

ooo kalo ugut x syg ek....cubit2 bru syg ek...hehehe boleh la mencuit selalu...lalalalalala

♥miss zaza♥ said...

salam abg framestone
tenkiu for ur visit ;)
apa yg u nak pesan kat kita?
hehehe
price tak sure la
klu sale, kat sini murahhhhh gile
tp kalau tak sale
kadang2 Malaysia lg murah ;)

~~Noly said...

hahahhaaha..kne cubit...hahhahahahaha

-che zazaw- said...

hihi
kene cubit..!
mesty birat..
huhuhu lomentik laa..!!
keh4

mae said...

smart bro berbatik..pose ttup prut ke ni..

Naz said...

wooo... ada hati gaks ko nak penuhkan kuota yer... hahahaha... makin cepat negara boleh capai sasaran 70 juta. hehehe...

hidayah said...

eh sapa nk cubit bro? tade. tade. cuma suke tgok bro dicubit je. hehe..

eleh. nk lawan makan konon. mestila bro yg menang. HAHA. tangki bro besa. yaya makan sikit pun dah kenyang tapi lepas 5minit dah lapa balik...hahaha (still tak nk kalah) well...

Framestone said...

elle--> aal cubit mnje je... cubit bg hilang gatai je he...23x dah elle xnk cubitkan.. klu elle cubitkan..sure dah xgatai dah

aTie--> yup cubit2 la syg.. klu ugut2 teu mmg xsyg la huhuhu

miss zaza--> maaf lambat reply... bz lately

erm pe ek leh order.. pe bnde kat sane murah.. tp kat malaysia mahal ek??? if ok bulan depan gak bro order kat kamu

Noly--> he..23x cubit2 mnje je..jgn la jeles ek huhu

che zazaw--> lomentik ek kne cubit...xde birat2 pun..kate cubit 2 mnje kan huhu

mae--> smart ek berbaju batik nie.. if nk tgk bro berbaju batik... kne tgu hari khamis la huhu... mmg tutup perut pun

Naz--> tue niat je.. niat pun leh dpt pahala jugak if xbuat pun..tp niat yg baik2 je la kan... insya'lah leh tercapai sasaran 70 juta tue...

yaya--> mne tahu yaya nk try cubit bro ke huhhu/// jgn la tgk bro dicubit..malu la gitew...

tau pun tangki bro besar he...23x tp bro selepas 30mnit sure lapo balik he...23x

Naz said...

betul3x... kalo benda yg baik, berniat saja dah dpt pahala. apatah lagi kalo kita buatkan???

adol said...

grg betul awek bro tu.. hahahah cian kena cubit...

Framestone said...

Naz--> tue la... tp sebab tue la ramai yg dok berniat je... tp kebanyakan niat yg xbaik je he..23x

adol--> garang ke...cubit2 manje je tue..dah bro suke menyakat.. mmg patut kne cubit pun he..23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top