Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Sendiri Menyepi


Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Sekadar entry pendek pada hari jumaat. Makin hari makin menyepi blog bro.

Tanpa entry rapu rapan
Tanpa entry ilmiah
Tanpa entry renungan
Tanpa entry kesedaran
Tanpa entry menarik untuk tatapan

Tapi ianya bukan salah satu alasan bro untuk berhenti berblog. Dah masuk 3tahun bro bebrlog dan blog BeliBuy nie yang paling lama bro jaga.

Keinginan hati untuk memiliki hosting dan domain sendiri tetap ada. Cuma berbaloikah untuk bro memilikinya.

Pastikah esok lusa bro sempat berblog, bermadah, berseloka merapu rapan di sini hanya untuk tatapan anda.

Andai kata bro menghilangkan diri dari alam blogging,
Masih adakah yang merindui bro.
Masih adakah yang mencari-cari bro.
Masih adakah yang menghubungi bro.
Yang penting, tahukah korang cara untuk menghubungi bro.
Siapa di sini mempunyai
- no hp bro
- ym bro
- email bro
- facebook bro
- friendster bro


Tertibe terbaca entry kat blog X-Casanova. Sekarang nie dah start nak panas balik ek. Nampak kne kerap mandi la ek. Ops bukan mandi wajib tau..

41 Jejak Perantau Maya:

yOnnA said...

tak perlu risau berapa ramai akan mencarik bro if bro hilang :) hehe pasti ada yang mencari. pasti ada yang merindui :)

beli je domain lain :p tuka ah hosting skali hee

Framestone said...

yonna xde pun tercari bro..rindu kat bro... klu ada pun masa yonna sent surat ptptn hari tue je he...23x

cdg mmg nk beli hosting n domain..tp entah la..tgu la ek

Eazy Izzuddin said...

aish bro
insyallah eazy sentiasa contact2 ngn bro
=)

Framestone said...

he..23x thank eazy ek..contact2 la selalu ek

suezensuzanna said...

i got ur fb:)

SweetyMya said...

haih been so vry bz lately + demam laks...
hmm mana mau pigi incik?
nwy i hv ur fs, fb, n ur atie n oso z.
heeehe ;p

Luth Textile said...

alahai bro,,
upgade la ke wordpress.. best apa.. hahaha

MISZ NaNa said...

bro sye akan mencari bro kalau bro hlg...by the way, bro nk ke mane???

AkuAyie said...

oh..
huhu tiada semua yg disenaraikan itu... hehe
jgn sdeh2!!
PERJUANGAN harus diteruskan! yearhh.~~~ haha

elle said...

uhuhuhuhu... I have all of the above... ur hp, ym, email, friendster n facebook...

maaf kurang contact skrg nih... emosi xstabil... on9 pn jarang... ntahla...

~~Noli said...

xde satu pon..hehe...

puteri said...

bro nak gi mana? sape buat bro majuk ni? meh3 bagitau kite. nnt kite buli dy balik! X-( (marah nih)..

kite ade FS bro.. =)

klau bro xjoin sni, kte ble tsti bro.. kn2..

DilOt said...

semua yg bro senaraikan xdela bro..mcm mane ni...

bro belila domain br...aritu bukan bro dh rancang ke...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaa..

meh sni contact num.hehe.

mo0ney said...
This comment has been removed by the author.
mo0ney said...

i hv none lah bro..xmau kasi ker?lalalala

Framestone said...

suezan--> fb je.. yg len xde ke he..23x

SweetMya--> demam ke syg kite sorg nie... ops byknye contact die ek he...23x if xdtg jugak makan nasi minyak xtau la ek...

Luth--> ikut tai nk gak gerak ke wordpress tp cam susah nk edit layout la.. yg nie pun dah kire ok sebenarnye hhuhuu

MIZS NaNa--> ops terharu bro mendengarnye...he..23x sanggup & sudi ke mencari bro..

entah la xtau nk menghilang ke mana... ikut rezeki akan dtg la..mybe xberblog..xberonline ke... tau2 dok kuar surat khabar je he..23x

Framestone said...

AkuAyie--> oh sume xde ek.. xnk add mana2 satu ke he...23x hidup mmg kne terus.. tp cam xbest je if xberblog..

lagipun disini saja boleh merapu rapan n org dtg membaca siap boleh bg feedback gitew

Elle--> peh sume ade ek... apa yg elle xde ek dari bro sellain diri bro (elle bukan nak pun)

anyway good luck untuk grad sekolah memandu ek.. ops emosi tergnggu ek.. pasl lamaran ke ape tue

Noli--> nie lagi sorg.. bukan nk amik salah satu contact bro.. babap krg...mmg xsyg bro ek.. he..23x

Framestone said...

puteri--> xmajuk la..besa2 je nie... cuma memikirkanjika bro ebrundur dari dunia berblog nie..cam mne u'll nk contact bro je..

ade fs pun jadi la kan..even bro jrg update kat sane..tp sellau je online kat sane he...23x

Dilot--> semua xde ek..xnak add bro ke huhu sekurang2nye bro xberblog dilot leh contatc bro kat situ huhu...

dlm perancangan jugak nie... xtau nk beli kat mne.. n mne service yg terbaik.. domain yg valid pun www.belibuy.com je... hosting xtau nk amik ke x

Miss Loly--> cet terus mintak contact number tue..insya'lah nnt bro bg..jgn jual or wat iklan kat toilet pulak no bro ek..

MoOney--> leh je bagi.. untuk fs leh add kat atas..untuk fb leh add kat sebelah.. untuk ym nt mintak..untuk no fon tgu bro fikirkan pulak he..23x

ain said...

I have none of those above!hehe

puteri said...

hu.hu..

ye lah..boleh aje kntek kat sn...

tapi nnt dh jrg la dpt bc entri bro.. blog kat fs xbest sgt,.. xse-best blog blogspot....

Framestone said...

kak ain--> ala kak jgn la majuk...sy xlarik dari dunia berblog nie huhuhu

entah la kak bile nk khwin nie..nk gak ade org tgk2 n manjekan..yg best tang manje kan le he..23x

puteri--> he..23x tau pun uhhu... mmg xbest lyn yg frndster punye blog... ala bro insya'lah akan update i bro xbz la huhhu

abg alif kamu ade je kat sinie..tp masih xkesempatan nk ketemu huhuuh

puteri said...

iye ke? mcm tu bro la plk kem slm sy kat dy... :D

p/s: bro, jgn la tuka ke wp ke, blogdrive ke.. pkai blogspot dh la.

Framestone said...

he..23x insy'lah..tp asik xketemu je.. bz sikit orgnye... nk lepak dgn mbe2 pun xkesempatan

entah la.. masih lg difikirkan untuk berpindah aatu tidak huhu

puteri said...

wat la appointment dgn dy.. ;-)

takpe..meh kite tlg fikirkn..
"tak payah tukar"

kan sonang.. :D

AiE bAhRi said...

Kami tetap merindui bro..(eh..jgn pk lain plak yg lain..rindu sbg ikatan persahabatan je..hehe)

Framestone said...

puteri--> he..23x klu wat appointment tue yg xterjumpe tue..

peh senangnye die fikir ek huhuhu

aie--> he..23x besa la tue kan.rindu menrindui.. tp nk gak fikir len he..23x

Hidayah said...

ala bro jgn risau..
mst ramai yg rindu kat bro punya..
tp cm xmeriah je kalo bro xberblog,kan??

mae said...

apsal sdih ni bro..jngan pergi..
msih ada kkwan kat sini..

Framestone said...

hidayah--> siapa la yg nk merindui aku nie kan huhuuh... dh la gemuk boroi pulak he..23x

mae--> xde la sedih..cumamemikirkan jika aku berhnti berblog masihkah u'll dapat menghubungi diri ku he..23x (peh ayat touching tue)

Nazz@Purple said...

la ni kira ok la..banyak je komen kat blog ni..kalau tak komen pun tak bermakne xde orang jenguk..kalau tak update pon..xbermakna xde orang singgah blog ni..bro ni tok sah majuk2 nak menyepikan diri..

kayteeze said...

Kak tie pun baru je nak berblogging... tapi belum ada masa lagi nak update... hehe...

SweetyMya said...

mesti dtg nyer mkn ns myk. kalo xjmput pon nk dtg gak bole ke? hehehe

Hidayah said...

ala bro..
org bukan ingat boroi bro pun..org akan ingat penulisan bro yg sempoi tu..heheh..betul x??

--->tp org skang ni lg minat yg boroi2,kan??? petanda poket penuh, ye ke??

hidayah said...

waa...
bro..
jgn myepi..
saya suke ar singgah sini..
sumpah tak tipu..

sikit2 pon jd la janji rock eh tak, janji ada

neway,saya ada fs bro saje

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hidup blogging!!

Bibie said...

No hp please..hahahahaha...Semua senarai di atas ADA kecuali facebook & no Hp..yg tu leh mintak Atie nanti...Kan Fs?ngehehheehehe...
Dah,jgn sedih2....

hidayah said...

haha
saya tak cakap apa2 ar
bro yg ckp sndri
eceh~~

HEHE..^_^

hidayah said...

eh terkonfius ar
ada 2 hidayah
huhu~

Framestone said...

Nazz--> huhuhu peh nazz nie nk pujuk2 bro pulak ek...bro ok je...maksud bro nk myepi bukan sebab bro xnk lyn u'll even u'll xdtg or xkomen

maksud bro..if bro meyepi dari dunia blog sebab dah xleh nk bebrlog ke or xde masa nk berblog..u'll masih rindukan bro n cari bro x

kaytee--> kak tie xde masa wat pe ek... mane pergi huhuu.. bz ek

Hidayah--> peh mmg ramai yg minat yg perut boroi2 ne..tp xde la boroi sgt..xtau la sebab duit or sebab tang tue seksi he..23x

oh ye ke..tp penulisan bro besa2 je...xde yg best pun...santai gitew..siap ada byk kesalahan tatabahasa

yaya--> bro tahu kamu suka singgah blog bro he..23x dulu pun ramai blogger yg suke singgah blog bro..tp lately dorg sunyi menyepi huhu..

ade fs je..xnk add fb ke ym ke no tepon ke he..23x

Framestone said...

sitie bum bum--> yup hidup blogging huhu...baru nie de lepak kat ipoh.. mandi chepor reramai dgn mbe

Bibie--> xsedih la Bb.. kite ok je.. kite ade je no Bb huhu.. Bb bg dulu..tp Bb yg xnk no kite huhu

yaya--> bro ok je..masih leh kenal 2 hidayah nie... peh bayak hidayah bro dpt nnt huhuhu....

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top