Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Transformers 2 Revenge of The Fallen

Transformers 2
Revenge of The Fallen

Cam biasa la, bro lambat book ticket. Ingatkan dapat la tgk movie nie hujung minggu nie dengan insan tersayang.
Minggu nie bro berada di Ipoh. If ada blogger di Ipoh yang nak lepak bersama, leh je hubungi bro.

Insya'lah sampai Ahad petang.
Tertibe teringat kisah 2-3 minggu lepas,
Bro berkobar2 drive ke One Utama after my coursemate wedding. Adalah 30minit jugak bro drive dalam tue mencari parking.

Bile bro tgk tangki minyak dah tunjuk signal (even baru je isi RM20) Pe lagi, bro yang memang seorang yang panas baran (mmg cuaca tengah panas pun) stop n g bayar tiket parking. Tehn trus drive kuar balik rumah.

Time tue nk tgk "Jangan Pandang Belakang Congkak" pe2 pun hasrat memang xkesampaian. Tapi tahan gak la telingga nie, bila budak office dok cite pasl cite tue je.

Xpe2 bro penyokong DVD pirate. Cepat la kuar ek.. Sekurangnya duit xbyk habis, hati pun xde la sakit2 sangat. Leh gak tengok sambil lelapkan mata kat rumah (penat katekan)
Bro nak wat koje. Orang Stremyx slow sangat wat koje. Dah nak dekat seminggu, tp xpasang2 lagi.

30 Jejak Perantau Maya:

iza~de~bintang said...

wah nak tengok juga cam best yer sekuel dia ni, tapi pawagam berlainan lah hehee.

Marzalina said...

Hahaha...layan transformers lagi bagus dari layan lagu jiwang tuu kan kan...hehehe...ooo...awak penyokong DVD pirate ekk...kat penang area bt fringgi banyak...murah pun murah!

MISZ NaNa said...

dvd pirate mmg best!! hehehe~

♥chentaMAYA™ said...

wah!
ma0 tgk gak!tp lom dpt!Hee~

Framestone said...

iza--> he..23x jom la tgk huhu..tue pun klu de tiket lg la kan... byk tempat tiket habis huhuhu

marzalina--> mne la lyn lagu jiwang2 nie..lagu sudirman layan la huhuhu...

mmg penyokong pun... an anti pawagam2 diseluruh malaysia yg tempat parking kne bayar..tp parking xcukup2 huhuu

ade g sane 2mgu lepas..tp sesat la.. nk cari parking pun susah..last2 parking kat tebing pantai je.. tgk keindahan pantai

MISZ NaNa--> he..23x sokong la industri dvd pirate

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N lamerr x bli cd pirate....mayb sbb da bole donlod kott..hohoho

DilOt said...

nak tgk skang mmg susah la..rasenye mane2 pawagam je penuh skang ni...

jadi...tunggu je la dvd tu kuar nnt yerk...tgk kat umah lg best..hehe...

♥ PinK HeL ♥ said...

kite pun nk tgk cter nie..tpi tak sempat..duhh!!!

PoOhEm0 said...

jiwa tertekan asyik nk p tgk tiket abis....
\woooooo.....

jgn slahkan pirate yek nnti...
hahahaha

ain said...

weeknd ni akak pun plan nak bawak anak2 tengok transformer.

Framestone said...

chemtaMAYA--> ala nnt leh je tgk..xpun moh lyn dvd pirate je huhuu..

N--> tgu la kite dh pasang stremyx baru leh download puas2 he...23x buat masa skrg nie lyn dvd pirate je la

Dilot--> mmg sume penuh..teu yg xbest tue kan huhu... harap pada dvd pirate je..

Pink Hel--> jom la tgk sama2 he..23x tp wayang len2 la ek...

Poohemo--> jgn la tertekan sgt..nnt emo jdnye huhuhu... pirate xsalah huhuhu...

kak ain--> dah beli tiket ke kak... he..23x dgr cite byk tempat tiket dah habis

mc'eja said...

ala..nk tgk cite nih!!! nak tgk nk tgk!

Framestone said...

ala nk wat cam mne..tiket xde la.. ade mse g la tgk ek huhuhu...ajak mbe2 yg len g tgk huhuhu

wawa said...

mmg ssh nk cari parking kt one utama..sy aritu pon dkt sejam pusing dlm tu

Framestone said...

he..23x nk wat cam mne kan huhuhu... lepas nie mmg xtrun dah oone utama.. turun sunway lg best

azizan4444 said...

kat klate xde wayang...so, tggu dolod je nnti..hee..dvd pon ok..

Framestone said...

xpe la.. download pun ok pe... cuma if yg kite download gmbr ok je la kan..

stremyx xpsg lagi nie... tue yg panas skit skrg nie huhu..klu x dah pasang dah he..23x now layan dvd je

azizan4444 said...

btol2..dolod yg dvdrip pon let thn..free

nape ngn streamyx bro?da mslh pe?

Framestone said...

tau pun..dulu mase dok KL mmg selalu wat cam nie...

tapi sejak dok Perak nie... susah sikit la... baru je appli line tepon kat sinie... cdg nk transfer stremyx kat KL teu pasng kat sinie..

tp bayak pulak probnye..hari2 dorg call... dah la suara sedap je.. cam nk tackle je org yg tepon tue

azizan4444 said...

huhu...mmg cmtu la kalau nak apply balik..mcm2 alasan kdg2 tu mnyampah gak..

cam suare cinta laura ke bro?haa

Framestone said...

tue la.. dorg ckp connection dah ade.. tp moderm wifi dorg xbagi lagi... 2-3 hari barud apat..

ops aku xpernah tgk cite tue huhuhu....

azizan4444 said...

hohoo..ko nak no tepon die ke?aku ley tlg.haaa

bro,pe pndapat bro pasai masalah sosial skng ni..lumba haram tu x abes2?.

Framestone said...

ko leh dapatkan ke?? xpayah la susah..pe2 pun nama die Nor..kat office teu die je nama Nor...

pendapat aku l akan... nnt aku kupaskan... tgh byk entry yg perlu dirapu rapankan... tgu je la ek....

pe2 pun lumba haram perlu dihalalkan..jika betul dgn caranya

azizan4444 said...

hohoo..ko nak no tepon die ke?aku ley tlg.haaa

bro,pe pndapat bro pasai masalah sosial skng ni..lumba haram tu x abes2?.

mae said...

minggu dpan bru bleh pegi tngok bro..sold out..tpaksalah lyan yng download dulu..

bella said...

bro dah tgk ke transformer???bella sgt2 kempunan nak gk cite tu..tp kene tunggu minggu orentasi nie habis baru bleh tgok..sob :'(

wah..bro dah sampai tahap vip...mesti ade bnyak pengalamankn bro..nie 1st time bella jd fasi..tp jd org2 bwah jew..

meh bella tman dr pahang..huhu

Ayu said...

ekelehh.. stimik mmg camtu.. mengong skett

nuyu farhan said...

mau nengok..
mau nengok..
tapi x sempat nak tengok lagi.

sem depan tunggu msok u, ade la tu org yg beli cd..pasti kite burn saja cd itu..haha
*jahat*

hidayah said...

jeles la. nak tengok gak. jom sokong pirate ! hehe~

adol said...

suma cakap citer nie best...

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top