Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Framestone Berkerjaya


Iklan Berbayar

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Hari ini bro nk promote One Drop Perfume yang baru dilancarkan. Set 3 untuk Lelaki & Set 5 untuk Perempuan.

Stok Perfume ini dah lame bro ada cuma bro xberani nk promote sehingga company dah launching set perfume ini dalam minggu lepas. Jika ada sesiapa yang ingin membelinya boleh hubungi bro. Harga RM40 xtermasuk delivery. If nk murah sikit, boleh la beli 2 mana tahu untuk pasangan anda.

Alhamdulillah bisnes perfume bro berjalan lancar. Walaupun ada customer yang complain pesanan dorang sampai lambat. Tang tue bro xleh wat pe..Currier yang punya tangungjawab. Yang penting pesanan sampai ke tangan pelanggan dalam keadaan yang sempurna (xde cacat cela)


Pasti u'll perasan di blog bro ada tertempek banner baru sejak dua menjak seperti banner di atas.

Untuk pengetahuan u'll e-book yang bro ingin promosikan baru semalam dilancarkan. Dan penulis e-book ini banyak mendapat tunjuk ajar dari beberapa penulis e-book yang terkenal di Malaysia.
Yang penting nama e-book ini tidak sama sekali mengambarkan isi kandungannya hanya untuk lelaki. Bahkan ianya boleh dijadikan panduan untuk wanita yang sentiasa dok break memanjang. Mungkin ada ciri2 tertentu yang menyebabkan lelaki tidak tetap dengan anda.

Tetapi untuk lelaki yang ingin memenuhi kauta tidak digalakkan membaca e-book ini. Takut ianya menimbulkan World Wars dan menambahkan kes2 yang perlu diselesaikan oleh markamah syariah di seluruh Malaysia. Paling parah, tok kadi kat sempadan Thailand xlepas tangan menikahkan orang Malaysia he..23x

Tapi if nak baca, pepandai la baca senyap2 ek. Ke nak tgu bro promote buku PanduanPenuhiKauta he..23x

Seeloknya, biar la untuk lelaki yang bujang. sekurang2nya ianya leh membantu anda untuk mencari pasangan yang betul2 sesuai untuk anda. Dan ianya pasti untuk kebahagiaan anda di masa hadapan.
Tapi ingat xsemestinya e-book ini 100% membantu. Ianya hanya sebagai bahan bantuan. Semuanya atas usaha & tawakal anda. Selebihnya kita hanya terserah kepadaNya.

Dan bro dijemput untuk menilai dan menulis testimoni mengenai e-book ini. bro ada pastekan seperti di bawah.
Maaf If xjelas. Tapi U'll masih boleh membaca dengan lebih jelas dan terang di laman Rasmi Panduan Cinta Lelaki.

36 Jejak Perantau Maya:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam framestone:- semoga menjadi usahawan yg berjaya..

-kna jg mkn tu..
-potong je pe yg boleh dipotong..ahaks..

hidayah said...

bila nak promote PanduanPenuhiKauta ?

hoho ~

Marzalina said...

amboi2 bro...panduan penuhi kouta tu yg saya tak setuju tu..hmmmm..orang suruh jual minyak wangi, dia sibuk jual minyak urat ekk..huhuhuhu! sambil selam minum air bro nih! apapun wish u all da best!

Framestone said...

NORAZAH--> salam azah he...23x xjd usahawan lagi nie... harap2 gitew la ek

mknan mmg dah jaga dah..cuma riso je kan he...23x ops potong pe2 yg leh dipotong... jgn la..cukup la tok mudim dah potongkan huhuh... cacat pulak kaum2 laki nie

yaya--> ops he...23x bro merapu rapan je la...xdenye nk promote PanduanPenuhiKauta. Belum ada insan yang sudi wat e-book pasl nie

Marzalina--> oh xsetuju ek..bro merapu rapan je la... sume org nk panduan...xperlu la xsetuju... mungkin bagi kamu xpenting..tp bg org len mybe penting sgt he..23x

minyak urut pun minyak gak..tp minyak lintah bro xde jual..just jual one drop perfume je...tgu la kedai dah besar sikit leh la jual bnde len...

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

insya Allah klu dh rezeki mana tau kan..

-yela mmg risau..
- bukan kat sume lelaki..pada yg berkenaan je..

Encik Azizan said...

xde ke contest hadiah one drop perfume?huuu

Framestone said...

adalah income sikit2 huhuhuhu leh tampung hujung bulan if gaji lmbt masuk huhhu

jgn la riso pasl kite..if pe2 jd..dtg2 la lawat..bukan jauh kan he...23x

yg berkenaan je ek..selamat kite..tp ok gak tue..mane2 yg terlibat dlm kes rogol tue..dihukum potong he...23x

azizan--> nk jdkan one drop perfume as hadiah pun boleh..cuma belum ada idea nk wat contest pe huhuhuh...

ada cadangan x??

ekino said...

bro..kalo yg dah kwen bce gak pnduan cinta tu..
mkne nye laki tu leh lah kwen lg skali kan?..
ikt pnduan tu betul..hikhikhik

sbb nye 1st married dia tk bce pnduan nih..:D

hahha

Framestone said...

dah kahwin pun leh gak bca..sekurang2nya nk menambah pengetahuan..n mungkin boleh digunakan sebagai panduan dalam kebahagiaan rumah tangga..

lagipun ebook nie bukan cite pasl ciri2 wanita..bahkan ciri2 isteri yang terbaik... dan ianya tidak menjurus kepada perempuan sahaja..lelaki pun terlibat sama...

tapi sape yg tambah kauta tue..pasang niat biar betul.. biar la mendatangkan kebaikan..terutama kepada ibu tunggal diluar sana yg sememangnya memerlukan tempat bergantung

dotblogspotdotkom said...

kat office nih ada pegawai cun guna perfume nih.. emm bertambah le peminat belia... huhuhu mmg bau nye ada berbagai...sedap juga bau nye .tp x leh nak makan..huuhuu

Framestone said...

tuannya leh dimakan x?? kate cun gitew he...23x bau pun sedpa gitew he...23x

bau die mmg wangi n tahan lama..yg penting paki sikit bau dah semerbak he...23x

Encik Azizan said...

cadangn ek..yg tu kena pk dulu la bro..pape hal aku tunggu contest dr ko..jgn susah sgt.hheee

out of topic,
naseb baik playboy je..x kasanova.heeee

dotblogspotdotkom said...

tuan nye dah "di makan" oleh laki dia.. muwakakakak

Framestone said...

azizan--> he..23x xde idea nk wt contest pasl pe he...23x tp de jugak terlintas nk bg hadiah buat follower ke 200..tp entah la...

playboy dah la... nk kasanova usha http://x-casanova.blogspot.com kot he...23x

dotblogspotdotkom--> isteri orang jgn la kaco ek he...23x yg single2 xde ke

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

framestone:-oo yeke..x tau la ni spesis enggang pe tp bunyi burung ni cm mengilai tau..seram klu dgr..

-Alhamdullillah..
-insya Allah..
-mmg patut pun hukuman utk perogol..

iza~de~bintang said...

Bagusnya dia, ada side business, dalam masa yg sama jadi tukang promosi. Banyak lah masyuk ni hehe

Framestone said...

NORAZAH--> he..23x sekali tgk mmg cam enggan...rasanye die nk mengawan kot tue yg berbunyi cam tue...eh rumah kamu kat mne ek..kg pe ek.. kot2 tau ke he...23x

iza--> bisnes besa2 je... cari duit poket sikit...kerje makan gaji cam xcukup la...

hidayah said...

mana la tau bro sudi kan.. eceh~ bro tamo ngaku pulak dia. HAHA.

Framestone said...

tgu la bro tulis pasl buku tue la ek he...23x
krg sure ramai gurl anti dgn blog bro pulak he...23x

dgn yaya sekali xnk dtg blog bro huhuhu

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

framestone:-oo..yeke..kira tu dia nk mengorat la ek..pandainye framestone..hikhik..
-kg sy slim village..

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

salam bro hehehe.. lama x nmpak wakakakaka

Framestone said...

NORAZAH--> ha..tau pun he..23x binatang if nk meikat pasangan pasti akan melakukan sesuatu yg berbeza untuk menarik minat pasangan die...

oh kg slim village... kat dgn sekolah ke??

ie3za--> salam ie3za..sorry lame xdtg blog kamu... bro just lawat mane yg tersempat je..pe cite ek

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

oo..yeke..
-xla jauh lg..

Framestone said...

Ye ke..jauh kat mne tue ek... umah kite kat behrang stesyen..klu nk dtg rumah sennag je he...23x

cdg nk wat blogger area slim n tg malim..tp xjumpe ramai la huhuhu

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hahaha...sy dh 2 bulan x update blog bro haha.. bz jugak hehe

Framestone said...

patut la xnmpk dah 2 bulan xberblog...bz dgn ape ek

en_me said...

muger berjayerr ghitewww.. salammm

♥.misz luna.™ said...

slmt berbisnes la eh....





sbb bro gatal la..
sbb tu huda komen..
sbb nk tgk pndgn bro..
gtal sgt..
ske je wat entry mcm tu..


isk

Framestone said...

bro_me--> he...23x harapnya gitew la ek...

huda--> he...23x oh bro wat entry cam nie sebulan seklai je dah huda bising2 ek huu..dah pulak tue entry2 cam nie je die komen...entry2 len xnk pulak he...23x

mmg bro gatai...nk tolong garukan ke... gurau je huda...dah ok ke nie..jage kesihatan ek

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

sy kat kwsan kg..xla jauh mana..
-oo yeke cdgan yg bernas tu..

::alwaniamalini:: said...

ehem....
perfume tu xde yang pree ke?
hik :D

~~Noly said...

bro..nk perfume..lalala~

♥chentaMAYA™ said...

bro~
thx kogsi same2~
bley la sy bace t~
hee~

Framestone said...

NORAZAH--> oh nnt bg peta lokasi leh gak serang rumah kamu...

erm pasl gathering tue kne kumpul blogger dulu ek...erm kite xtau sape blogger yg dari tg malim slim..kecuali Hidayah n Mazidul je

amalini-> ala bro xde wat yg free punye he...23x if berminat bgtau la ek.. if beli byk bro bg diskaun tau

Noly--> nk ek.. tp xleh la free.. leh je order dgn bro huhuhu

chentaMAYA--> sama2 huhuhu nk beli ke ebook tue he...23x bnde baik perlu la dikongsikan.. bukan money making pun..sekadar ilmu n pengetahuan untuk dikongsikan

hidayah said...

yaya saje je nak test..
hoho~

bro mmg gatai ah

HAHA~

Framestone said...

gatai ek.. ok bro ngaku yg bro nie mmg gatai he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top