Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bila Ex Menganggu..!!

Comey pulak tengok gambar nie.
Ops nie bukan gambar bro tau... just gambar yg di"google"kan. Sebab comey tue yg bro nak kongsikan dengan u'll.

Even entry kali ini adalah kena mengena sikit dgn ex-girlfriend or ex-boyfriend. Erhhh... ex-gayfriend bro xnak bicangkan di sini. Cukup la dibincangkan di entry terdahulu.

Hujung minggu bro dan "si dia"di isi dengan majlis pertunangan ofismate bro iaitu leezarule. Gambar pertunangan die tgu bro daptakan dari die. (Td terdatang lewat he..23x)
Nak dijadikan cerita bro bertembung dengan my ex-girlfreind time zaman mude rumaje. OMG menarik la pulak die. Body pun solid gitew (dah start dah mencuci mate)

Mula2 bro buat xendah je. Coz bro jenis mesra rakyat sikit dok bersalam2an dengan tuan rumah or hadirin hadiran he..23x

Sekali "Si Dia Bro" cakap "awat budak tudung hitam tue pandang i macam nak makan orang je"

Ops..!! cam mne nak cakap nie ek. (Jangan riso la bro dah terangkan semuanya) Pe2 pun kne buka balik diari AF.. ops diari lampau bro check senarai skandal or ex2 bro.
Eh perlukah dia berkelakuan begitu ek??
Itu yang ingin bro tanyakan pada anda semua.. Mungkin anda sendiri pernah terlibat dgn keadaan seperti ini or maybe lagi teruk dari bnde nie...

Contoh cam your ex memburukan anda or menceritakan nota hitam dalam hidup anda kepada orang lain.
Nota kaki mengenai my ex
- Die meminati bro semasa bro di form 1
- Die ade luahkan sehari b4 bro berpindah ke sekolah len, tp bro xlayan
- Bro couple time form 5 (Time sebulan b4 SPM)
- Putus sebab bro kehilangan no tepon and die pun sonyap je.
- Couple just 2bulan jumpe just 3x b4 couple.
- Now dah jd tunangan orang he..23x

Dah lame bro xtempek gambar bro & si dia. Sekali sekala xpe kan he...23x New Update:-
- Nantikan 2 entry bro utang kepada beberapa blogger
- Ada lg 5 entry tengah menunggu giliran untuk dipublishkan..
- Promosi One drop perfumes yang terbaru, beli dua bro bg harga menarik punya.

26 Jejak Perantau Maya:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuh....naseb bek atty ok..ko N da jeles tahap gaban kott...

sharamli said...

dy da kawen ke bl0m?

Framestone said...

he...23x eh knpe kamu perlu jeles tahap gaban pulak... budak tue bukan tenung bro pun..tp tenung si atie he...23x

xkan perempuan tenung kamu pun..kamu nk jeles tahap gaban... story sikit he..23x

Framestone said...

sharamli--> belum lagi.. tp dah tunang dah...xtau bile he..23x

Hamdi said...

cinta berputik kembali ka?
hehe

miss ubi said...

ala...benda2x cam nie. aggap mcm lalat jak...hehehe..biarkan lalat2 itu ngan tahinya..haha..

Framestone said...

Hamdi--> xde mknenye nk berputik kembali he..23x cukup la dgn org tersyg he..23x

Kt Ipoh ke tue??

Miss Ubi--> lalat ke... die just tenung cam nk makan orang je he..23x

Dba Ghani said...

Well,bagi dba perlu bila papa mmg kena ceritakan kisah silam papa kat mama..Dari A-Z..dan itu cukup membuktikan yg papa benar2 mahu hidup semati ngn mama..dan mama juga perlu menceritakan kisah nya kpd papa walaupun ia pahit / hitammm...

Yang penting.sebelum papa n mama tinggal sebumbung,
sekurangnya,papa n mama sudah tahu cerita masing2..

Jadi bila kejadian spt itu berlaku,sudah pasti ia tidak melukakan hati mana2 pihak!

Bila tiada rahsia,barulah kehidupan
rumah tangga aman...
Itupun sekirnya papa benar2 menyintai mama dan xmahu kehilangan nyaaa

Kalu papa x cerita,dan bila mama dpt tau,mesti luka hati mama..sama lah ngn hati papa jugak bila mama x cerita kisah lampaunya...

skadar renungan,sebab dba ada situasi begini dan antara kami tiada apa2 rahsia.dan papa nak tau,
pakwe dba tu umur 10 thun lebih tua dari dba..dan dia betul2 tau kisah hidup dba dari A-Z dan siapa lelaki yg pernah berdamping ngn dba..dan dba pun begitu..walaupun ia agak privasi utk diceritakan,
tapi sbnrnya kami dlm prancangan utk naik pelamin...Insyaallah....papa doakan yer?!!
he he..

en_me said...

ammvoiii.. sedondon merah ghitewww.. salammm abang syukri teww

Framestone said...

dba--> panjang lebo nmpk he...23x jgn riso la.. papa nmama ok je.. cume jenuh nk kne bukak diari balik nk remind satue2 je he...23x

pe2 pun selamat juga buat kamu

bro_me--> nk wt cammne.. nk g mane2 kenduri perlu la sedondong gitew kan

PurPlez said...

cute la korang
hehe
tp dua dua dah tunang kan?
hmmm

Framestone said...

teu si die bro la.. bukan ex bro la ish die nie...

kayteeze said...

Ex ? Hu hu... kak tie ada ke ex ni, ekk?? Mungkin kot, hehe... dulu pernah buat satu entry, 'rindu'.... teringin nak tahu keadaan dia sekarang.....

Framestone said...

ops rindu ek...
cam kite pun kekdg rindu gak he..23x tp tue sume cite lame he..23x

Hidayah said...

ops..der pengalaman gak kena kaco balik time baru nak btunang ngan hubby...
si ex ni buat kaco..
smp call hubby ckp yg buruk n tak betul langsung!!!
seb baik hubby ok..dia cool je..
at last, tukar no tipon..

Framestone said...

he..23x saje je bikin onar dalam hidup org len kan he...23x ok la teu dpt hubby yg memahami..

ade hubby teu pantang dgr ckp org len.. tau2 je kte yg kne serang kan he...23x

kuIna said...

wah wah... terkenang nostalgia lama yer..

nonna manis said...

hehe amboi kenangan terindah ke ni...
bro mane entry bro yg tajuk dr nona tu...

yaya said...

1. ada member nmpk ya ushar blog bro. dia nk tya kalu dia amek dlm 4 kotak 1 drop perfum, sekotak jatuh harga berapa. sejujurnya dia tya sbb dia nk amek murah. ok tu je.

2. mmg ya selalu dikaco olh ex ya. smp skrg. wpon da 3thn blalu. taktau la np dia psiko sgt. dlu time kapel tak penah hargai den dpn mato ni haa. ale2x ya mtk putus habis x keruan hidup dia. hahahaha padan muka dia.. geram sioott!! how dare layan ya ikot suka dia.. hargai org didpn mata ye...

Framestone said...

kuIna--> he..23x terkenang je... bukan selalukan he..23x

nonna manis--> xterindah mane pun huhuhu... just besa2 je... takut gak ade kenangan hitam ke dgn die kan he...23x

entry tue nnt bro tempek ek... tgh byk entry menunggu giliran untuk dikuarkan la... sabar ek nonna

Framestone said...

yaya-->

1- bro leh bg dalam 150 kurang rm10 je... delivery kos free je... bro belanje kos die amik byk

2- oh terkacao jugak ek... ala besa la tue... bnde yg ade selalu kite xhargai..tp time dah xde huhuhuhu sure mencari2 huhuh

cam bro mmg byk skandal + ex2 leh wat diary Af gitew... tp si dia bro paling memahami he..23x (pernah ade kes org merayu2 mintak bro dari si dia) ade la dlm 2-3 org

Hidayah said...

Out og topic---->
meh ler bawak si dia datang uptown beli selendang..

Framestone said...

sabtu lepas ade je bwk die..tp xnmpk kamu pun he...23x mybe len kali ek

Cik Peanut said...

biler bertembuang ngan ex-boy..nge~~sedih2..
hehehhehe
mungkin ex-gurl bro tu pandang semacam sambil cakap dalam hati.."Alamak..dia dah de awek len lah..kene cepat2 cari balak ni" hehehhe

-aTie- said...

hahaha..... nk wat cm ne..xpe yg penting hubungan ngan pasanagn kite bahagia...xkesa la org mane yg ganggu...

Framestone said...

Peanut--> sedih knpe nie peanut bile jumpe dengan ex-boy huhuhu

xdenye die ckp cam tue..die dah tunang dah pun... entah2 die ckp "awat la tunang aku xde kat sinie..leh gak tayang2"

aTie--> he..23x bahagia ek... eh selamt u xde ex ek huhu...klu ade..dorg nk mengaco x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top