Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Perlukan Respondent

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Bro amat memerlukan respondent dari kalangan u'll untuk menyiapkan thesis bro untuk melayakan bro menamatkan pengajian bro.

Ops ada yang masig belum ketahui ek... Bro masih lagi berlajar even dah koje he..23x Bro nie salah seorang student yg x suka berlajar even result xde la teruk mana.

So bro nak habiskan study secepat yang mungkin. Lagi cepat lagi bagus.

Dah hampir 5 tahun berlajar xhabis2. If masuk 6 tahun maknanya bro gagal menyempurnakan study bro he...23x

Syarat2 untuk menjadi respondent:-
- Berkerja (kerje sendiri xdigalakan)
- Bukan berkerja Kerajaan (contract or sambilan xpe)
- Berkerja di Malaysia
- Waras
Setiap respondent bro xde bg ape2 free gift tau. Just wat kerna keikhlasan.

If berminat just hubungi bro dgn drop komen di entry ini. Bro akan hubungi anda & if tiada masalah leh add bro kedalam YM.

Pe2 pun bro nak ucapkan terima kasih buat:-
Rakan seoffice

Rakan2 di YM

Rakan facebook
- Kimie
- Siti Ramlah

Rakan2 blogger
- YuYu
- Lady B
- Leeza Rule
- Yonna (xsettle lagi nie)
- mc'eja
- fatin
- kak izan
Atas keikhlasan bro, bro akan bg cenderamata buat follower blog bro yang ke-200.

36 Jejak Perantau Maya:

Mahmood said...

Your blog is very nice. The photographs are very beautiful. Wish you all the best. God is Great.

http://foto-tricks.blogspot.com

Framestone said...

thank

yOnnA said...

broooooooo! aduhai.p mana td? yonna ade keje sampai petang. err mesej je xleh? hee

Framestone said...

msg kat ym je la.. ke kamu nk bersms nie huhuh.. bro kekdg xde kat depan komp... kne g department len yg jauh sikit.. naik kete gitew.. jln kaki mahu bermandian peluh nnt

intan.dayana said...

yeay~ xleh jd respOndent.sbb x memenuhi syarat.hekhek.

Framestone said...

xpe..bro fhm he...23x

Sis-Lin said...

dh awal2 ni kena reject..huhuuhu
surirumah x leh mohon ke?hehehehe

apa2 pun good luck oke..

kuIna said...

no problem ... email akak
jentayutiara@yahoo.com

sharamli said...

xkeje lgik..hu3

luth textile said...

huhu.. kipidap bro..
smoga b'jaya utk 5 tahun!

nuyui said...

ala.. nk jadik responden jgk.. tp miss nuyui keje gomen la plk.. huhuhu.. ala.. bro.. nk la jgk hadiah tu... huhuhu.. nak la... huhuhu.. nak la.. huhuhu...

Hidayah said...

Bro..
kiter ihklas ni nak tolong ni..
tapi tak memenuhi syarat laks..
keje gomen..
n kureng waras sket...heheh...

Framestone said...

Sis Lin--> oh he..23x erm sis yang suri rumah.. abg sis xkan xleh kot he...23x mmg xamik suri rumah pun kak... anyway thank ek

kuIna--> ok kak...dah add kat Ym n email

sharamli--> wadugh..cepat2 habiskan study n cepat kahwin...eh silap koje he...23x

luth--> xdenye untuk 5tahun tue.. tgl satu sem je nie... dah start wat..tp dftr thesis nie sem depan he..23x malas nk pening kple sem depan nie

nuyui--> xpe la nuyui..pe2 pun terima kasih ek... nk hadiah ek kne la jadi follower ke 200 he...23x

ish manje2 la pulak die nie...babap krg

Hidayah--> he..23x awat kurang waras pulak nie...xpe la..anyway thank ek... sorry selalu turun uptown tp xleh cam kamu la...

Cik Peanut said...

mahu jadi responden gak..nge~~femes sikit..heheee
tapi, peanut lumkeje...tak boleh ke?

Framestone said...

peanut xkoje... so secara automatiknya xlayak he...23x jgn majuk ek peanut he..23x leh cube len kali

~~Noly said...

nk join leh?hihi..
semoger cepat abih blaja yer...

Framestone said...

dah koje ke?? if dah n cukup syarat leh je add bro kat YM.. lyn kat ym je...

LaLa said...

pasal gathering tu trima kasih ajak tp x join kut bro..jaga adik2

miss ubi said...

..ala..xlayak la..hehe

Ayu said...

alamak.... melepas la nk dpat adiah free.. keje kerajaan nih.. adehh...

bagi la adiah free kat ambe jugok..

Framestone said...

Lala--> leh je nk bwak adik join same... asalkn bukan adik yg masih menyusu je..

miss ubi--> he..23x xpe... bro just nk yg layak je

Ayu--> hadih free just untuk follower ke-200 je he...23x nk wat cam mne...mmg xnk yg koje gomen nie

AiE bAhRi said...

Salam bro..
Maaf sbb tak dapat menolong bro untuk jadi respondent bro..ada syarat yang tak menepati..apa2 pon,good luck untuk tesis..saya pon dalam proses untuk mendapatkan respondent.

Framestone said...

salam juga buat kamu...
xpe if xdpt jd repondent bro... mybe rakan2 yg len leh kot..bro masih lg berusaha untuk menyiapkannya dalam masa terdekat

good luck untuk ko juga

zAhiDah diHaz 17 said...

ala bro...bagi yang 200 ke? nak tunggu la jadi follower bro balik ni...nak dapat free gift..lalallalalla....

Framestone said...

ish die nie.. bro babap krg he...23x bg2 la kat org yg belum jd follower bro..tp klu nk jd follower balik pun xpe..xde salah la huhuhu..

entry nie bro nk minatk bnde len..bnde len yg die fokus kan he..23x

ღ~n0n0i~ღ said...

ala.. patutnya bagi kat semua follower..baru adil.. isk..kalau tau, taknak jadi follower awal-awal.

Ayu said...

nk follow lagi skali leh ke??

kayteeze said...

Kak tie ni cuma house manager je.... cuma dapat beri sokongan moral. :)

DilOt said...

thesis??huhu..akan dilot tempuhi sem depan...adeii..mest pening nnt kan bro...

nurulsuhaida said...

salam!!!

bro, uikks!
tataw nk gomen ape, hahahha
neway, thx laa.
ape2 pom gud luck.

jd respondent ishk??
nme uu gak yang bro letak 1st tuh..
ayaa..

nonna manis said...

ape respondent.kuren paham la bro..
out of topic
berkenaan pemanjangan isu perempuan malang..sila2 kan la...

OREOO said...

gudlak bro..

OREOO kembali ;)

Framestone said...

Noi--> just untuk follower yang bertuah je.. nk bg sume mmg kering kontang gaji teman bulan nie....

Ayu--> leh je nk jd follower byk kali... jgn follow ke mane kite pergi udah la ek

Kak Tie--> wow besar pangkat kak tie ek... house manager gitew... sy just finance officer je (tukang byr duit2 bil umah) pe2 pun thank ek kak

Dilot--> bro xde la pening sgt..masih terkawal..patut start bulan 3 hari tue..tp masuk bulan 7 baru bro start wat he...23x

yuyu--> xperlu la komen ape2..just komen yg perlu or komen menegur bro je...

dah uu sudi tolong bro..tue yg bro letak nama uu tue huhuhuh

nonna manis--> bro memerlukan org untuk menjawab kaji selidik bro je... tue yg bro promote kat blog nie he...23x berminat x??

bro dah wat entry seprti yg bro beritahu kepada nonna semalam..

OREOO--> thank huhu lame die menghilang ek..kalah biskut chipsmore he...23x

lizz said...

kuikuikui. gwe pun kena buat thesis sem ni.stress dah ni even baru nakwat proposal aje.ahaks! neway, im master student n kerja sambilan as Research Assistant ngga bisa jugak ya??hahaha

Lanabusybee said...

owh ptt la tinggalkan salam kt ym ek retu..ok2, dh janji kan dari awal2 lagi kan..nih ha email abby firbee@gmail.com...sorry, klu abby tgh men game, mmg xsedor la hehehe

Precious said...

Weiii .. haku cikgu, kerja ngan kerajaan looo ...

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top