Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Main Belakang

Ops hari ini pun bro akan buat entry yang agak berat untuk diperbincangkan.

Isu ini bro utarakan selepas membaca keterangan dari blog Bro Mazidul dan setelah melihat blog sheritaaziz yang bro Mazidul maksudkan.

Anyway bro just nk mereka yang berfikiran terbuka sahaja meninggalkan komen di sini.

If rasa fikiran masih belum cukup matang even umur dah 33 tahun, masih juga tidak digalakkan meninggalkan komen di sini.

Bro nk ceritakan serba sedikit mengenai Blog Sheritaaziz:-
- Blog ini more kepada Gay Melayu (cerita sebenar)
- Lebih kepada diari peribadi (tetapi untuk dikongsi)
- Diselitkan mengenai kehidupan beliau (18sx)
- Penulisan yang tidak keterlaluan (cuma gambar je yg terlampau)

Bro xgalakan mana2 perempuan untuk melihat blog beliau. Karang jatuh iman.

Tetapi bro ada berkongsi dengan rakan seoffice dan reaksi mereka more kepada :-
- lelaki pilihan mereka
- Dia nie gay ke mak nyah
- Abg2 polis & Askar menjadi pilihan
- habis la laki hensem die kebas
Erm bila bro merangka entry ini, tertibe bro teringat peristiwa2 hampir hitam dalam hidup bro. Pe2 pun bro u'll masih suci bersih lagi. Belum pernah menjadi mangsa kaum2 seperti ini. (Hampir2 pernah la)
Masa di zaman Asrama
Ada segroup junior meminati bro, hari2 belikan bro makanan dan amik air dari dewan makan untuk bro. Mula2 bro tanya siapa yang bagi. Mereka cakap "Akak Aspuri yang suruh mereka beri pada bro".

Ops..!! Budak aspuri mana pulak yang berkenan dengan bro nie (sedangkan memang bro ade pasang sorang dari aspuri)

Last2 lepas 2bulan baru bro tahu yang dorang nie berminat dengan bro (dorang ckp bro nie hensem, nampak je garang, tp penyayang)..
Masa bermesra dengan VF
Ada seoarang perempuan berminat nak berkenalan dengan bro. Niat asal sekadar berkawan. Last2 leh sembang feeling pulak. Siap dia ajak tido rumah dia lagi (zaman memuda katekan)

bro share cite nie dekat housemate. Cet rasa cam hape je.. (selamat xterbagi no tepon kat die) Rupanya die nie mak nyah. Bile bro zoom gambar die sedekat yang boleh, ternampak la ketulan halkum dia.

Rupanya salah sorang budak umah bro pun mangsa dia jugak (kisah lama gak nie.. tahun 2006 kot)
Dari Laman Forum
Bro dah kenal mamat nie dah lama, rapat gak tue even xpernah berjumpa. Kekadang selalu gak bersms.

Sekali die tnya awat bro dah lame xupload gambar kat friendster (zaman nie bro just ade friendster je) tue la yang peliknya. Bro tnya kenapa. Beliau cakap die suka melihat muka bro, nampak cool & hensem gitew.

Ops selidik punya selidik. rupanya die nie gay and meminati lelaki hensem. Dia cakap habis gambar bro die download n dijadikan koleksi didalam bilik air

Oh tidak.. Sejak kes teu bro dah xupload gambar bro dalam frindster mahupun facebook. So jangan la korang mempertikaikan kenapa bro tidak meletak gambar bro di dalam blog ini. takut huhuh

Tapi if perempuan yang nak.. bro leh consider lagi. Pe2 pun kontek bro ek he..23x
Kes Tersilap sent sms
Lebih kurang cam yang pernah bro ceritakan di entry ini. Cuma yang ini baru sahaja terjadi

Bro menerima sms dari bekas rakan sekolah dulu. (Lelaki tau)

"I dah try jolok bontot I, mula2 susah nak masuk, sakit. Lama2 rasa cam sedap je"

Oh shit.. erm pe nak jadi dengan dunia sekarang ini.
Tolong jangan ingat bro yang bukan2. Bro menulis entry ini untuk dikongsikan cerita yang mungkin anda sendiri pun tidak mengetahuinya.

Akhir kata buat pengomen2 sekalian
Bro just nk mereka yang berfikiran terbuka sahaja meninggalkan komen di sini.

If rasa fikiran masih belum cukup matang even umur dah 33 tahun, masih juga tidak digalakkan meninggalkan komen di sini.



p/s- bro tgh menunggu follower ke 200.. Bro ada hadiah yang ingin bro berikan.. hebahkan pada yang belum pernah memfollow bro ek

60 Jejak Perantau Maya:

hidayah said...

oh no !

itulah hikmah bermuka hensem
cewahh...

lari bro lari..
jgn jd mangsa...

skrg ni benda2x camni dah x heran ah

Framestone said...

bro dah larik nie... yaya tolong ke tepi.. bro nk larik 10,000km berganti2 he..23x

tp si dia bro xde pulak ckp bro nie hensem...pelik gak tue... yg ckp2 pun sume laki...pompuan pun 2-3 orang je

sharamli said...

susah kn jdik 0rg ensem..

hi3

Framestone said...

ops tue semua kurniaan Allah swt.. tp bro xde la rase hensem pun..org len yg ckp cam tue (laki la yg ckp)

cuma cam mane kite hargai kurnian itu je..

::alwaniamalini:: said...

haaaa inila cerita yg sy tggu2 hehehe..
dasat2.....
donia sudah terbalik mungkin....

yOnnA said...

yonna bukak blog beliau! omg!!!!!!!!!!!!! terus tutup tgk gambar2 lucah. mcm haram! rasa nak muntah terus!!!

intan.dayana said...

perghhhh....gambar kissing tuh.*menutup mata*

Framestone said...

amalini--> oh patut la dah lame xdtg blog bro ek.. rupanya menunggu entry nie ek...

yonna--> he..23x kand ah ckp jgn bukak blog beliau jika xsanggup nk tgk huhuhu....

teu sume gambar live dgn suami2 die... peh dasyat ini nyah... habis abg askar polis jd pemuas die...

pe2 pun entry yonna pasl virgin teu dah tersebar ke 2 bolg len... lyn la ek

intan dayana--> nie baru gmbr yg bro google je.. belum usha gambar kat blog yg bro promote tue.. if xcukup iman.. jgn usha ek

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam bro framestone..ala knp sy x follower yg 200..uwaaaaaa..uik..hmmm..skrg ni laki pompuan kna jg diri..

Framestone said...

leh je nk jadi follower ke 200...just xjd follower.. then bile ade follower ke 199... kamu dftr la jd follower ke-200 he...23x

ops entry sebelum nie khas untuk peerempuan.. yg nie khas untuk lelaki pulak

::alwaniamalini:: said...

hihihi broo....sy slalu je jenguk blog bro ni..senyap2....kang datang sergah bro terkejut lak eheh...

terbukak gak blog mamat tuh td..masyaallah, dahsyatttt....cpt2 tutup....

Kujie said...

hehe..apakah tujuan entri ini

memperakui fakta kehensemen ke?

dengar dari risikan, jiran depan rumah kak jie pun golongon songsang ni juga....dia blk rumah hujung minggu je...keje bagus, pegawai besar kerajaan di Putrajaya nun

rumah ni utk percutian hujung minggu je... kariah surau tgh bercadang nak slow talk dgn dia..ialah kalau Tuhan nk turunkan bala, bukan dia sorang je yg kena....satu masyarakat setempat

Marzalina said...

tengok gambar tu pon dah takut bro eeiiiii!!

oneyani said...

alamak...terok eh...yang paling xsangka bro pon diminati ramai lelaki tu..hehehe ops!

Framestone said...

amalini--> ops..!! menjadi silent reader dah die ek.. tue la susah beno nk nmpk die tglkan jejak kat blog bro nie kan huhuhu....

sergah je.. terkejut bro masih etrkawal huhuhu..

la terbukak jugak ke... kan bro dah pesan if iman xkuat jgn bukak...degil la budk comey nie.. meh bro babap nk x??

Framestone said...

kujie--> lame dah xdtg blog kite ek huhuhu.. rasa cam berkurung dah..itu pun klu masih ingat la kan...

ops tujuan blog nie sekadar nk menyatakan ketidak inginan sy mengenai lelaki. xde pulak nk cakap kite nie hensem.. ramai yg xngaku yg kite nie hensem.. so masih sedar gak ketinggian langit tue even xmengukur pun...

kebanyakan yang terlibat dgn golongan2 cam nie jenis yg berpangkat besar... ade rupa.. n ade prob dgn perempuan..

yup betul tue.. bala bukan dihntruntuk die sahaja.. sebab itu tegur menegur untuk kebaikan di anggap sebagai fardu kifayah

Framestone said...

Marzalina--> ops jagn la usha gambar je huhuhu... mmg la takut huhu..just bace isi blog bro...tang gambar teu just tutup mate je ek huhuhu

oneyani--> teu la.. begini la tanda2 akhir zaman... bro sendiri pun takut...

xde yg perlu dibanggakan diminati oleh kaum sejenis.. nk gak rase famous dikalangan perempuan he...23x

PutraRocker said...

sehari melnagkah kematian....

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

dkt area slim village..sure bro kenal penghulu ni kn..

Topek said...

susah nak kata budak laki zaman skrg ni bro. diorang jadi macam tu mestinya ada sebab. sebenarnya bukan pinta mereka untuk jadi lelaki macam tu.

bila cerita pasal gay ni muncul jer di kaca tv, macam2 perspektif yang orang lontarkan pada kaum ni. kadang ada yang sampai mencaci hina. pernah x kita terfikir seketika jika kita ada anak macam ni suatu hari nti?? x kan x nak mengaku anak sendiri kot??

sepatutnya perkara macam ni, kita kena la ambik berat. kalau member kita macam tu, bimbing la dia balik ke jalan yang benar. kalau kita x mampu untuk bimbing dia, doakan lah semoga dia diberikan rahmat dari Tuhan Yang Maha Esa supaya bertaubat dan kembali ke pangkal jalan

chii said...

huhuh..krg ni bahaya org laki hensem..akan sentiasa jd tumpuan.bukan shj pd wanita..tp pd golongan2 yg sama waktu dgn nye...ahaha..

haishh..apo mau jd ar skrg ni

Anak Gemilang said...

dsbbkn prmpuan x dgalkkn tgk. ora x tgk la bro. bc jer kt blog bro ni..
ekeke.
bro..
*hampir2 ek* ngee.. adeyh.
pe nk jd la dunia skrg ni. adoi2.
nk kta xda gurl. gurl rmi. hihihihi

miss ubi said...

haha..bro2 ...siap promote gik erk...haha nasib bro terselamat...tu la jan mesra sgt ngn laki..hahaha...mesra ker?..hahaha..

Framestone said...

PutraRocker--> kite semua makin hari makin hampir dengan kematian dan makin jauh dari rahmatnya (antara sedar atau tidak sahaja)

Norazah--> he..23x kenal kot..ops xelok memburukan org..so jgn bgtau nama die kat sinie... nnt die perasan time curi pakai internet he...23x

Framestone said...

Topek--> "bukan ku pinta lahir ke dunia, bukan ku minta jd laki begini" he..23x bro nyanyi kejb la pulak

bro dah ade sorg mbe laki dh kembali ke pngkal jalan..cuma memerlukan masa je...

bro xde la mencari..sekurang2nya biar la terkawal..xperlu la dibangga2... blog yg bro nyatakan di atas mungkin membuka mata semua untuk isu seperti ini

kayteeze said...

Alamak, kak tie dah komen tadi, hilang pulak, hu hu....

Err...geli tengok gambor tu, uwek!

Golongan gay ni, makin ramai, ek ! Pernah jugak kak tie godek2 dan jumpa blog mereka... Mungkin peramugara atau pilot...tak pasti, tapi yang pasti mereka ni bangga pulak!

-aTie- said...

hensem ke bro nie....wala wala =D
nk wat cm ne dh bro duk manje kan lelaki jugak...
kesah club gay bro bile nk stori???

hekhekhek
ape2 pun ahli club gay sume dh insap kan?
stori r bro...gmpak sket

Framestone said...

chii--> tue la pasl...sebab tue ramai laki lebih suka berterampilan selekeh...

lelaki nie hensem pada luaran je... yg dalaman kite xtahu..tp mane tahu kan... xleh jugak nk judge dari luaran...

xsemestinya mereka nie gay... mybe just mangsa si gay je

Framestone said...

ora--> he...23x ora jgn usha.. nnt susah bro nk format balik bg refresh pemikiran ora... nnt ilang pulak ora yg bro kenal huhuhu

mmg hampir2 pernah menjadi mangsa.. tp bro terselamat

miss ubi--> mesra2 gitew je.. xde la mesra sesangat... takut bro nnt... bahaya tau...

bro promote ape ek? he..23x mne de promote pe2.. ish miss ubi nie... babap krg

Framestone said...

kak tie--> jgnla tgk gambr tue kak... tuye selamat gambar yg digoogle je.. klu akak tgk gmbr sebenar mahu lg akak nk termuntah huhuhu

pe2 pun ramai yg berbangga kak... kalah playboy yg berjaya menawan anak2 dara...

atie--> kelab gay ape nie ek?? ish die nie....

Eazy Izzuddin said...

OMG!
gler ah bro
de gak yg minat ngn bro
ohoho

elle said...

ada ksh gay ni kuar kt mjlh mastika... psl club gay... wat party bogel... bc la klu sanggup.

geli fulak tgk gmbr yg diletakkn diatas. uhuhuhu...

Framestone said...

Eazy--> la eazy xtau ek.. tue sume cite lame... knpe la xde gurl2 yg minat kat bro ek..sian bro tahu..

nk gak jd pujaan para hawa2 nie

elle--> bro xlayan mastika.. mmg ade pun.. nie kes bukan wat club tp wat masalah he...23x

elle baru tgk gambar kat blog bro..belum lg tgk kat blog budak tue huhuhu

Anak Gemilang said...

huhu. atas nsiht bro. ora x tgk la. ish2..
bhya2.
tu la.
nsib baik la bro ni kuat iman ek.
bgus2.
kerana bro slmt.
hihihi.

tapi. smoga mereka2 ini menemui jalan pulang.
haha. [cam dah sest pulak dh] hihihihi..

aah. follwer ke 200. ish2. ahah.
cm ni.. ora stop follw la. (mmg jht) link jer.
haha.
nnt dah 199.. ora follw blik.
mmg men tipu tul la. hik3.. *_*

Framestone said...

Ora--> ok bagus la ora nie...betul2 mendegar nasihat bro... bukan la bronie kuat iman..cuma iman kuat dari terjebak dgn kaum sejenis..klu perempuan yg goda mahu cair gak bro nie...

harap2 gitew la..kawan bro dah selamat kembali..insya'lah dalam msa terdekat die akan berkahwin

leh je nk wat cam tue...if xde yg ke-200 pun xpe..leh tgu yg ke-300 pulak he...23x

Eazy Izzuddin said...

huhu
aish
mahu sume kaum hawa minat kat bro
de kot
=P
xD

Framestone said...

xdenye yg minat..klua de mahu ramai yg try mengayat bro or usha bro...

PurPlez said...

nk hadiah.
hehe

Framestone said...

Tgu la jd follower ke-200 he...23x sabo noh huhuhu

Luth Textile said...

HENSEM LAGI.. KAN DAH JADI MACAMTU.. HIKHIKHIK..

iza~de~bintang said...

amboi ramai nyer peminat awak ni Framestone huhu sabor je lah..
Btw, nak hadiah jugak boleh..walaupun bukan yg ke 200 :D

Prercious said...

Wooo ... geli geleman haku dibuatnyer. Hey, haku ni boleh komen ker. Dah cukup matang heh! Hiks! Hua ha ha haaa ... Tapi sometimes, kesian kat dorang!

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

mana de burukan org?sy burukn dia ke?sy jz luah pe yg sy rasa je..sy x sebut nama dia pun..insya Allah dia xkn taunye..klu dia tau pn ok gak sekurang2nye dia tau pe yg sy rasa.

CikYana(",) said...

out of topic:-

yana nk privatekan blog nnt..kalo msh sudi follow blog yana..sila kasi email ek..tQ
nnt yana akan invite

mc'eja said...

aduh...loya sekejap..haha..ala, dorg ni gelabah je sbnrnyer..pompuan pon ade lubang gak..asal nk cr lelaki.sj nk attention lebih.plus, terlalu terpengaruh ngn keadaan sekeliling. but most of good looking guy mmg gay pon..xpon bysex..seram. harap2..xjmp yg cmtu.

Topek said...

topek pun xde la 'baik' sangat.. kadang2 tu kutuk juga la. tp, bila dah terlepas cakap tu... terfikir balik, "kaum siapa yang aku kutuk?? kaum sendiri juga."

bagus la kawan bro tu dah kembali ke pangkal jalan. Alhamdulillah, teruskan membimbing dia. Mudah2an dia akan jadi insan yang berguna nanti :)

Framestone said...

luth--> teman mne de hensem mane pun..besa2 je... dorg je yg ckp hensem... ke nk mengayat xtau la kan he...23x

parah gak nie.. nk gak rase perempaun yg ngorat..leh gak tgk betapa lakunye aku kan

iza--> mne de ramai peminat la..dorg2 tue sume kegersangan je he...23x

ops kne jugak jd follower ke 200 baru leh dpt he...23x tue je yg termampu

Framestone said...

Prercious--> yup mmg cukup matang dah pun... he..23x anak2 pun dh bosarkan....

ops kesian knpe ek.. xjumpe hala tuju dlm kehidupan ke??

Norazah--> mmg la xbuh nama die he..23x senyap2 sudah ek he...23x bile la mahu wat gathering nie ek

Framestone said...

cikyana--> insya'lah sejak kebelakangan nie bro agak bz sikit..xsempat nk lawat ke semua blog huhuhu

nnt bro bg email kat ym ek huhuhu

mc'eja--> entah la.. keingan seksual yang terlampau... mmg perempuan ade lubang gak..tp entah la..

yg menajdi pilihan cuma golongan berkerjaya dalam uniform cam polis n askar... habis sume die sapu...

habis sume laki jadi pemuas die... lelaki pun kekadang ada yg tidak dpt kepuasan dari perempuan.. lagi satu dgn lelaki tidak perlu ade komitment xseperti bile wat dgn perempuan...

Topek--> udah2 xperlu kutuk2... yg kne nnt kat batang hidung kite gak..peh2 pun just bimbing dan bukan mencerca dorg....

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

tq framestone..tq topek..

Jard The Great said...

errr... dasat gmbr tu wei! geli den!

Framestone said...

Norazah---> wel come azah

jard--> teu baru gambr di blog nie.. belum tgk di blog itu... tp owner die dah remove segala isi yg perlu disensor..

Kak Izan said...

jika dah tahu perkara songsang ni mengundang penyakit. jgn lah dibuat juga kerana keseronokkan ..... jadi lah lelaki sejati, dah sah pahala itu milik anda....

::alwaniamalini:: said...

BRO000OOOOoooo00000!!! (terkejut x agak2 hehe)

owh bro, sifat ingin tahu sangat tebal dalam diri ini..dats y tertengok gak heheheheh...

erkk asal golongan ini berminat ngan askar/polis/pak guard (dorang pon ada uniform wut?huhu)...asal eh broo?

Framestone said...

kak izan--> manusia mmg dijadikan dengan sifat ingin mencuba n ingin tahu... teu pasl jd cam nie kak...

bnde yg dilarang bde tue yg nk dibuat he....23x

amalini--> arggghh... xterkejut pun (sebab bro bace dalm nada bersahaja)

oh tertengok gak ek.. xpe.. bro fhm he...23x kamu kan masih budak2 mmg sifat ingin tahu teu kuat..tp dah xde pe2 dah dlm tue.. owner dah delete dah gmbr2 yg menarik dalm tue he..23x

entah la.. mybe dorg nie nmpk macho n segak kot..tue yg dorg xtahan....

MaDihays{Ida} said...

hahaha! x tahan tu dia siap panggil abg2 askar tu abg rimau.. tang mana yang rimaunyer? hahaha! gelak sampai esok x abis.. adeh.. migrain lak sbb da terlebih gelak.

dah la lelaki makin sikit, ramai pulak yang dah convert jadi gay skarang ni... dah macam kebanggaan pulak. Cam sengal jer statement yg last skali tu.. yg kes silap anta sms tu.

Framestone said...

he...23x mmg kes cam nie ade... die selalu gelarkan si suami2nye dgn gelaran yang kekdg kite gelak gak membacanya...

bro xsempat nk godek sume...die dah remove sume tue...

ops mmg betul lelaki makin sikit huhuhu... cam nk wat la entry pasl lelaki..tp mybe mgu depan kot... tau pun sengal..entah die sent kat laki ke kat perempuan

asna cute said...

Uweekkk!!! jijik tgk ar gmbr tue... ish ish ish~

Framestone said...

jgn la tgk gambr nie huhuhuhu... nie ok lg... asna lum tgk kat link blog yg bro tunjukkan..lagi la jijik.. ade yg baru klik terus tutup gitew..

tp owner die dah remove bnde2 yg xsepatutnye huhuhu

Lucy Saputri said...

Free Porn
http://www.jawko.com/


http://cerita.malay3gp.com/

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top