Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Nak Hadiah X??

Hadiah yang bro maksudkan bukan si gadis comey di atas. Kalau dia sure bro la orang terawal yang nak dia as hadiah he..23x (gatai tue)

Ok bnde yang bro nk share nie.
Si Aja yang comey nie nak wat contest. baik punya contest terutama kepada followers setia dia.

Anyway, hadiah yang ditawarkan bukan murah2.. Berbaloi jugak la untuk u'll. tetapi hanya 3 pemenang sahaja akan dipilih huhuh.

Untuk maklumat lanjut rajin2 la selongkar blognya shweetpwincess89.

p/s- hadiah tajaan dari bro framestone.

32 Jejak Perantau Maya:

suezensuzanna said...

wahh...promosi:)

Framestone said...

he..23x join je la..kot2 anda yg bertuah tersebut he..23x

Encik Azizan said...

woo promosi free.hehe..bole thn la gatai tu bro..ngee

mcm ssh je cntest die pda mreka yg x mngenali die la..

Framestone said...

promosi he..23x bro gatai xpe.. die tahu n si die bro pun tahu.... tp gatai terkawal la ek...

xde la suah mane pun if betul2 mengenali si die... selak2 je blog die sure byk yg kamu leh ketahui

Jard The Great said...

aja ialah budak comel dlm gambar tu ke?

Framestone said...

yup he...23x comey x die...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

halu......

apa hadiahnyee..??


re:
ada..salu singgah sni, tapi jadik silent reader je

Framestone said...

hadiahnye...??
usha la kat blog die ek he..23x oh xkan tnye bro pulak.elok tnye tuan punye badan kan he..23x

selalu ek... silent je ke... last week sume cite hangat2 dari biasa...kalah hot.fm xkan xberminat kot nk komen kan

Kak Izan said...

nak hadiah tapi skip dari menjawab buleh dak.... alar kita kan kwn.....

Framestone said...

bukan sy yg punye contest...org len punye
stone syukri: kite promote je coz hadiah dtg dari kedai sy..die beli dari sy as hadiah je

pwincess AJA said...

heeeeeee.
tenkiu bro.
segannye.>.<
hiksss.

eh2,bro.btol ke nk sponsor hadiahnye?
free postage kan???
nt kt confirm kan eak.
tenkiuuuu bro!!!;)))

Mr Kaibba said...

haha..shye nk join gk..
cutenye cik aja ni...
agagaga

Framestone said...

Aja--> free postage je la ek he..23x tue je yg bro sponsor.. if sponsor full xleh la he..23x

xperlu sogan2 la aja oii he..23x

Mr Kaibba--> cik aja mmg cute.. leh je join..pe2 pun ikut je syarat2 contest yg die berikan

pwincess AJA said...

hehehe
free postage pom kire okay ler 2h.
tentiuuu so much bro.;)))

sharamli said...

c0mel..xpe ke tempek pic dy kt sni?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

bukan x berminat komen.. mggu lepas laptop ku rosak bro. jenguk2 blog kamu pun x boleh. sorry

Framestone said...

Aja--> no problem la aja... aja punye hal bro ok je he..23x nnt bro turun KJ ade mase leh la lepak same...

eh bile bukak sem ek.. bro nk dftar subject nie..nk habiskan study secepat yg mungkin

sharamli--> comel kan he..23x xpe je tempek pic die.. bukan org len pun dgn bro he..23x nk bro tempek muke kamu x kat sinie he..23x

hazerin--> rosak knpe nie... ganas sgt keempunya laptop tue huhuhu.... xpe la... harap laptop2 mu berada dlm keadaan sihat sejahtera hendaknye

nuyui said...

nak la hadiah.. huhuhuhu...

Framestone said...

nk hadiah kne la masuk contest aja he...23x

pwincess AJA said...

hehehe
okiesh bro,nt anytme msg je.;)))

sem baru bukak 10hb ogos rasenye.
cpt2 G daptar bro
habeskan cpt study.
dah keje bebape tahun,
cukup duet terus msk melamar k.atie.
pastu dpt ler aja mkn nasi minyak bro+k.atie
hehehe.;DDD

Precious said...

Oihhh ... banyak tol ler kontes semenjak 2, 3 menjak nih ...

Framestone said...

Aja--> oh lambt lg ek..eh bukan ke next week dah masuk sem baru huhuhu (dah lame xberlajar cam nie la)

he..23x lamar aja xleh ek he...23x tgu la bro habis study nie n nk apply jawatan len..lepas tue wat loan n start bisnes sendiri..

cukup time..khwin la he..23x ops xde nasi minyak la... wat makn nasi putih je...dah makan jgnlupe byr kat kaunter depan (cet khwin wat kat kedai makan sendiri, dah terbiasa mintak org byr lepas makan)

Framestone said...

Precious--> dah tengah ramai yg rajin membuat contest he...23x beramal di bulan rejab b4 masuk ramadhan nnt...

DaliaLiyana said...

wah....kemain lagi dia ek...manggatai....heheheh....
dalia nak join leh?? tp cam tak penah je lawat blog dia tu..yelah dalia ni baru je belajar2 mmbloging....

Framestone said...

he...23x bukan selalu nk mengatai pun he...23x terkawai lagi tue huhuhu

boleh je nk join. Gunakan masa ini untuk mengenali blogger len. yg xkenal kite kena12kan... Yang dah kenal kite rapat2kan.. yg rapat2 tue pastikan xde setan dok tengah2 je

pwincess AJA said...

aah bro,lambat lg.tp rase cm kejap ajo.
nak cuti lame2.hehehe

uish.mne boleh.nt marah k.atie kt aja.=PPP
ouh.gd luck ea bro!;)))

hahaha
bro nk bukak kdai makan eh?
boleh la dtg mkn dpt discount!
hehehe.;DDD

Framestone said...

ala huhu klu cepat2 lg bagus.. bro dah xsnggup dok lame kat unitar tue

he..23x if kak atie xde..xleh ek pinang aja he..23x ke aja xingin he..23x gurau je la..

bukan takat diskaun.. nk basuh pinggan sekali pun boleh he..23x tue ade byk pinggan xbasuh tue.. kedai makan tue kak atie yg nk bukak... bukan bro

Night Crawler said...

ish..kalo dia jadi hadiah tu saya pun nak...hahaha...

pwincess AJA said...

huhuhu
aja pom xsnggup duk lelame kt unitar tuh

hahaha
jodoh ngan sesiapa aja terime je.
hehehe.:DDD

ouh.yeker.cm2 lg sng dpt discount.
kalo ngan bro cm ssh jew
hehehe
=PPP

Framestone said...

Night Crawler--> oh tidak... die tidak dijadikan sebagai hadiah.. len la kamu dah berjaya curi hati die...

Aja--> he..23x tau pun xsanggup dok lame2 kat UNITAR tue huhuh...

ye ke jodoh dengan sape2 je... xpe.. nnt bro pinang aja ek he...23x pinangkan untuk org len he..23x

dgn bro leh je mintak diskaun.. bukan ape..riso gak tgk pingan mangkuk brtimbung2 kat belakang tue he..23x

Night Crawler said...

hahaha..memain jer la bro...

Framestone said...

bro pun same he...23x klu nk g la tackle ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top