Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Addict

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera
Bro ucapkan kepada semua rakan2 yang berkerja dan berlajar di hari Isnin yang kebanyakan insan merasa malas untuk wat koje or menghadiri kelas.

Kate orang yang malas kan "monday blues" he..23x

Hari nie bro just nk bukak topic pasal ketagihan mahupun dengan erti kata bahasa lennya, Addict

Pernah x korang semua merasakan korang ketagih melakukan sesuatu (Bro tidak memaksudkan ketagihan sex or dadah ek).

Maksud bro more kepada ketagihan berblogging, berfacebook or berYM. Mungkin ada antara anda mmg addict sangat dengan benda2 cam nie.
Macam bro, bro agak ketagihan pada
- Berbisnes
- Berblog
- Berfacebook
- Cabaran
U'll pulak cam mne ek??

Selitan untuk anda fikir2kan dan renung2kan
Ada sesetengah insan addict menghisap rokok terutama rokok free or rokok member dorang (kes nk jimat duit tapi xnak stop merokok)
Update:-
- Maaf bro dah lame xupdate or reply komen u'll..
- Bro dah pakai Set 3 men One Drop Perfumes. If ada sesiapa yang nk order boleh hubungi bro ek.

18 Jejak Perantau Maya:

cik ian@aH Lian~ said...

ohoho...
addict pade box yg comel.
addict terbaru neh.
haru!

ღ~n0n0i~ღ said...

Ber-plurking.. Ala cam twitter gak.
Betul lah tu, tengah monday blues ni..

Sis-Lin said...

biasa le slgi ada monday,selagi blues dok lekat..hehehehe

eh kata org perfume tu mmg kekal spnjang hr kan? hanya setitis,betul ke FS?

Framestone said...

ian--> box ape la tue ek??? erm kamu bisa membuat diri ku tertnya2

nonoi--> oh plurking ek..xpernah dgr pun huhuhu.... baru wujud ek huhuhu... jom memblueskan monday mu

Sis-Lin--> tue la... oh hari ku indah..dah la angin tgh sepoi2 bahsa nie... terase cam makin malas pulak nk wat koje

yup leh tahan sepanjang hari..tp tgk org la..cam kite setghari pun xsampai.. mybe kite jenis kuat wat koje n terdedah dgn bau bukan..tue pasl bau leh ilang n xtahan lame he..23x

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam bro framestone..lama tul menyepi..biz ada baik?

Framestone said...

biz cam besa la..ade untung ade xmasuk huhu..rugi lum pernah lagi he...23x

maaf bz sikit dgn koje la wak

sharamli said...

ktegih terhadap cabran..erm..hu3...

Framestone said...

he..23x xleh ke ketagih pada cabaran ek huhuhuhu

Encik Azizan said...

aku ketagihan internet bro..ap yng bro cakap semua tu termasuk la.hehe

Anak Gemilang said...

sma la ngn en azizn.
dlu... b4 prktikl ni.. fs tu..mmg wjib bukk la.
hahaha.
smgt yang kuat. skrg.. ngehehe. blog.. *_*
best...
hihihi

Framestone said...

Azizan--> he...23x aku xde la ketagih internet dah cam dulu... klu x dulu 24jam online je...

Anak Gemilang--> he...23x tgh praktikal ek.. ish sempat lg melyn bnde len ek.. huhuhuu

lintasan hati said...

sy addicted ngn coklat n kek secret recipe...bleh cmtu?ke dh lari dr tajuk ni?hehe

Framestone said...

xlarik pun.. peh selamat bro xdpt yg cam kamu nie..klu x mahu kopak n kering duit poket bro he..23x

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

yeke framestone...hmmmmm.. xtau la pe masalahnye..

Framestone said...

tue la.. try komen gune mozilla xleh..pakai internet explorer pun xleh.. ke kamu kne matikan word verification kot

elle said...

elle addict download cte korea, jepun n taiwan! ehehe...

-aTie- said...

addict dgn tido lame2 tnpe ganguan..tp dh lame x wat aktiviti tuh

miss ubi said...

hola....lama da x jln2 cnie....hehe..selamat berisnin..

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top