Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Ala YB Gitew

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Short entry je di hujung minggu.. Khas untuk menyatakan kebosanan di hujung minggu tanpa aktiviti. (Selama ini hujung minngu la yang baling bz ke hulu ke hilr)

Anyway,
Stremyx di rumah dah leh pakai. Cuma xtau nk online untuk pe. Xkan 24 jam melayan blog je kan. Len la kalau blog bro nie popular & ramai yang datang. Sehari 2 entry pun bro sudi wat.

Buat masa sekarang cukup la bro mengamalkan prinsip "sehari satu entry" Masih xmampu menandingi Princess N yang mampu mengupdate blognya anytime & anywhere.

Back to story
Bro dah lame xtempek picture bro bersama Si Dia Bro (mungkin ada antara blogger yang mengenali beliau)
Tomey x bro n si dia? (pe2 pun abaikan tang perut tue ek & jangan komen pasl perut bro tue ek)

Gambar nie di tangkap after menghadiri kenduri kahwin bekas member serumah 707 bro di Kelana Jaya. Ada la 3-4 round bro makan (buruk lantak betul la tue pasl perut dah tuuutt sikit)

Nak wat cam mana bro sampai ke Penang dalam kul 12.. Sampai2 terus makan..tgk pengantin xsampai2 bro g makan lagi... Sekali pengantin sampai kul 3 petg dah.

So makan la dgn pengantin sekali. After settle sume lepak reramai dgn pengantin n makan lagi. (bila lagi nak makan reramai cam nie kan)
Anyway bro nak say sorry pada kimie (teman bro di facebook) coz xdpt jumpe di Penang. Bro terpaksa balik hari coz teman2 yang lain bercadang tidak mahu stay di Penang.

Erm Alahai

36 Jejak Perantau Maya:

hidayah said...

comei gila ah..

aduh...gila makan betul la bro ni..

tahniah atas pemasanagn strmyx...

Framestone said...

sume gile2 ek he....23x
he..23x jom stremyx huhuhuuh

Cik Zahora said...

hihi. ni wife bro ek.
huhu..
wah.
salu la bro updte blog pasni..
hihi..
thniah2..
btw..
bro....
ora dh pndi higlight komen dh..
tmplt pun dh tkr.
hihi...
hihi.. boleh la cm YB.. cuma xda krpet merah.. n reben x da.. hihi

Framestone said...

he...23x update blog mmg selalu..cuma masih mengamalkan satu hari satu entry je he...23x

oh dah pandai dah ek..tahniah huhuhu nk jadi YB xperlu karpet2 he...23x reben pun xperlu... asal ada gaya n ada ciri2 seseorang yg penting leh je jd YB..klu ade yg menyokong la kan

~cik manis~ said...

cewahhh
mcm dato n datin da
hehe

Framestone said...

dato ek.... xde gaya cam Tan Sri ke??

lizz said...

ok ok. tak nampak perut. tak nampak pun. hehehe

Framestone said...

he...23x betul2 ke xnmpk nie he...23x xbaik tipu tau huhuhu

♥chentaMAYA™ said...

cute!

Framestone said...

sape yg cute ek.. yg kanan or kiri he...23x

wawa said...

amboi bro senyum smpai ke telinga hehehe

Framestone said...

he...23x besa la..dah photographer suruh senyum uhuhhuhu eh dah sampai unimas ke

cik ian@aH Lian~ said...

ouh, nk ckp tang perut tu gak!
hahaha...cumel jer cik atie...bro tak comel.
tra la la la...

Framestone said...

jeles ek tgk perut bro ek huhuhu...
nk perut cam bro x?? he...23x oh bro mmg xcomey..hensem je kan he....23x ngaku kan je la ek

elle said...

oh hoo... sgt padan anda berdua... gi kenduri kawin org je... kawin sndr lak bila?? keh3...

zazaw said...

hehe yb la sanat :DD

**
hehe ta knal..
kdg2 zazaw bls gax mcg tuh
na tgk sejauh mane kegatalan dowang
hahaha
pastuh
t zazaw ceramah kt dwang la
br oke
wahahah
kasi konseling..!

Framestone said...

elle--> padan ek..moh elle padankan dgn bro he....23x kawin sendiri wat pe pergi... dh mmg ade kat situ

bro tgu elle kahwin nie...mahu bikin onar

zazaw--> xkenal ek... peh lyn gak ek nk tgk tahap kegatalandorg..if tahap kegatal dorg terkawal nk bg kaunseling jugak ke

iza~de~bintang said...

amboi sehati sejiwa, dua-dua pakai batik hehe..

Framestone said...

he...23x mane de sehati...sejiwa de la... hati len2 he..23x belum wat pemindahan hati lg...

chipsmore said...

muke bro ni cam roslin hashim la..adek bradek ke?? hakkk

Framestone said...

cet...jauh sih..xde hubungan pun... first time dgr org ckp muke bro cam muke die

Cik Zahora said...

nnt la oura tlg sokong dari jauh.. hihi..

sharamli said...

ehem3

Framestone said...

Zahora--> jauhnye die sokong... baru nk suruh die jadi pom pom gurl huhuhu

eh lupe...kawasan parlimen len2 kan

sharamli--> ehem knpe ek... sakit tekak ek

Eazy Izzuddin said...

uish bro
de gaye nih
=D
insyallah eazy doakan jd yb nih
hik3

anggerik said...

bosan ek wee
kend kamu?
weekend sy sgt best...haha

mo0ney said...

awat p kenduri direct pkai baju batik??huhuhu

hidayah said...

baru perasan

BARU yer...

bro + sidia senyum seikhlas hati kan..
baru best...

sebelum ni tgok sekilas pandangan je

Cik Peanut said...

nge~~~
bro..nape tang perut tu..
ni nak kena wat entry khas sal perut ni
hehehhehe
ni mesti cik kak masak best2 ni
hehehhehe
tapi kan bro...
tahniah lah...
tak dapat jadi yb pun, sebijik cam yb pun jadilah
ehehhehe

azizan4444 said...

same cantik same pada.bagai pinang dibelah dua.hehee..

Leeza Rule said...

perut tu aset..takper..makan..makan...huhu

en_me said...

ammvoiii.. chomeyy tewww

Framestone said...

Eazy--> ye je ade gaya he..23x tang mane gayanye tue ek huhuhu...

anggerik--> bosan la jugak weekend bro... oh tahu la seronok ek.. xajak bro pun huhuhu

moOney--> mmg sellau g kenduri mmg pakai baju batik... knpe?? pelik ke

yaya--> yaya baru perasan pe ek... bukan selalu bergambar bersama..dok jauh2 he...23x selak2 je blog bro nie..pasti de byk gmbr2 bro dgn si die he...23x

Framestone said...

peanut--> entry pasl perut tue ade je dlm blog bro..kne usha la he...23x selak2 kot2 jumpe he..23x

mmh kak atie masak sedap2... tue la just nmpk cam yb pun ok pe huhuhuh

azizan--> waduh... bagai pinang ek he...23x

LeezaRule--> perut mmg aset pun he...23x jom makan he..23x

bro_me--> sape la yg chomey tue ek... kite ke or yg sebelah kite tue huhuhu

yaya said...

tu la bro, yaya tgok kat fs bro pon byk gak pic bro. gila gmabar ye

Framestone said...

mahu xbyk... huh tue sume gambar bro upload n xpernh delete...tue pasl byk je.. klu x sure sikit je.. he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top