Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

JJJ (Entry khas buat en_me)

Salam buat semua pembaca setia blog ini. Maaf kerana membuat blog ini menjadi muram. Saya sendiri agak sibuk dengan jadual program dan jadual pembelajran saya.

Dikesempatan ini izinkan saya menulis entry khas buat bro en_me yang merupakan pelawat setia blog saya dan penulis blog yang mempunyai kateria sendiri dalam penulisannya.

JJJ kalau diikutkan dalam kamus dewan yang Insaf bermaksud Jutawan Jawa Johor. Gambar ini saya snap semasa dalam perjalanan ke tanjung piai untuk program Sukarelawan Turun Desa saya yang akan datang. Tertibe ternampak kereta yang mempunyai no plat begini (Time tue terus teringat pada bro en_me)

Punya kuatnya pengaruh blog bro en_me sampai mempengaruhi perbuatan saya pada hari itu. Apa2 pun kita doakan bro berjaya menyelongkar arkib negara dalam mencari apa yang bro nak.

Buat pembaca yang lain, harap maaf sebab lambat upload gambar kenangan saya sepanjang perjalanan saya di Johor. Buat Kak Bikash, gambar raya untuk entry sebelum ini baru sampai pada kita dalam minggu ini. Selamat sempat upload b4 syawal sampai ke penghujungnya

16 Jejak Perantau Maya:

en_me said...

ammvoiii, abang itteww..

blog BeliBuy said...

he...23x hnya untuk bro je

en_me said...

btw, me dah dapat apa yg me cari di arkib negara ittewww.. ko bacerlarr entri me dua tiga hari lepas nooo.. thanx for the nice entry - me appreciate it very much.. moga2 kiter leh jadik rakan siber yg baik-baik .. ehehe

blog BeliBuy said...

insya'lah me..ada terbaca juga entry yang mengatakanme sudah menjumpainya. Mana lah tahu kot2 pencarian bro me belum berakhir lagi. Masih ramai jutawan era dulu yang masihkita belum jumpai

yonna bebot =) said...

dia dah dpt pun berita pasal jutawan tu :) hehe..

btw,
err apakah perbuatan bro yang dipengaruhi tu?

Tie said...

Kak tie ni blur sikit..Kamu semua ni cite pasal apa sebenarnya??? Jutawan jawa johor tu en_me ke??

blog BeliBuy said...

yonna--> mmg die dah dpt pun.. just teringat je.. en_me pengaruh bro untuk tangkap gambar plat kereta yang JJJ

tie--> kalau nk tau pasl jutawan jawa johor tue, kak tie kne layan blog en_me..ade link ke blog die dlm entry nie

Eazy Izzuddin said...

JJJ....
nice words..
dah lame ek x singgah sini...
hehe
ape citer?
=)

blog BeliBuy said...

xcerita pun he...23x

The Spiral Eyes said...

if you dont mind i would like to invite you to become one of my follower...have a good day

blog BeliBuy said...

oh huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk pics N....!!!

azlin hashim said...

ha'ah Belibuy, sy pun sama cam kak tie, apa kena-mengena kete tu ngan Entry nih?

blog BeliBuy said...

N--> pic ade pada atie...try mintak die

azlin--> ya allah budak nie... org ckp no plat la...cube tgk betoi2.. dh tulis dlm entry ish die nie..babap krg

azlin hashim said...

wakakaaaa....

blog BeliBuy said...

awat gelak ek...nk kne babap la tue ek

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top