Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bila Pemimpin Berkata-Kata


Jika dilihat dari caranya, bercakap sentiasa dengan penuh keyakinan. Gaya..?? Boleh la tahan. Mutu..?? Tidak pasti, tanya la kepada mereka yang mendengarnya. Keunggulan...?? Cukup dengan meliihat pada pencapaiannya.


Alhamdulillah, aku di beri kepercayaan untuk memberi kekuatan kepada pakatan yang akan bertanding untuk pilihanraya University. Walaupun ianya nampak seperti peristiwa Mantan Perdana Menteri mengkritik kerajaan yang akan dibentuk.

Dipihak saya, saya hanyalah penasihat bagi mereka yang bertanding. Cukuplah zaman saya sudah lama berlalu, elok kita serahkan kepada mereka yang masih muda untuk meneruskannya. Agenda saya masih panjang lagi. Insya'lah jika di izinkanNya, apa yang di impikan oleh orang lain akan tercapai sama. -Amin-

12 Jejak Perantau Maya:

-atie- said...

keep on ur good work dear.. =)

yonna bebot =) said...

wow!
nak undi boleh x? :p

blog BeliBuy said...

atie--> ok je.. i just help somebody to be the good leader

yonna--> len kawasan huhuhu..kite xbertanding la.. cuma menjadi penasihat untuk mereka yang bertanding sahaja

nick said...

Jadilah pemimpin yang bijak.

blog BeliBuy said...

insya'lah

Along Arman said...

bravo mr prame...
be a good leader...
listen to public heart...

Tie said...

Jadi penasihat je ke?? Tapi pemimpin pun memerlukan penasihat nih! So...jadilah penasihat yang baik!!

blog BeliBuy said...

along--> insya'lah kite wat yang termampu..yang tidak termampu kite wat sama2

tie--> zaman dah lame tamat, focus kat luar sekarang nie...lagipun dah bertahun jd penasihat je..insya'lah

Eazy Izzuddin said...

keep it up! as a leader.....
=)

blog BeliBuy said...

mantan leader kat university, anywhere we still are leader in ourself and for others

Gadis Reformasi said...

wah
dahsyt
:))
keje amah Tuhan taw
good luck!

blog BeliBuy said...

apa yang dasyatnya?? thank, insya'lah kita mampu mengejar apa yang kita inginkan

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top