Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Logo Malaysia University (adiWidget)

Credit to adiWidget for his efforts on promoting our Malaysian University

Just nak share dengan para pengunjung blog mengenai satu hasil kreativiti rakan blogger kita iaitu adiWidget.

Apa itu adiWidget
adiWidget™ is the static image to be put at the corner of your web. It can be used to give the mood of your web with any image that you want. All of the items here are FREE! So, enjoy then... It is advised that you use the latest browser i.e IE7 and Firefox. adiWidget™ is not compatible with IE6 or below

Mungkin dari usaha adiWidget dapat mengeratkan ikatan antara mahasiswa dan bekas mahasiswa di kalangan blogger kita. Semoga usaha dari beliau mendapat tempat di hati rakan2 blogger. Untuk pengetahuan rakan2, widget dari adiWidget bukan sahaja boleh dipasang pada blog bahkan juga pada friendster

p/s- Bagi calon MPP yang bertanding untuk tahun ini semoga anda berjaya dan menjuangkan hak2 sebagai mahasiswa. Tunjukan ciri2 kepemimpinan anda dan bukan sekadar gilakan pangkat atau glamor semata2. Ingat semula tujuan asal pernubuhan MPP (Ops..!! Tolong jangan gam saya lagi ek)

15 Jejak Perantau Maya:

adiwira said...

Camni baru ler betul best ;)
Thanks for promoting adiWidget...

Dan dalam dunia cyber ni, rasanya semua orang accept kalau nk cedok dari mana pun... tapi yang penting, jangan lupa bagi credit kat tuan empunya karya ;)

blog BeliBuy said...

sama2 bro... bnde baik kan bagus klu disharekan...

Amer Aan said...

sjak bile jd tokey badge ni...
kuikuikui

blog BeliBuy said...

xjd tokey pun..just promote je he..23x lepas nie wat badge sekolah plk ek

etomyam said...

banyak nye, unibersiti kat Malaysia ni, sampai lebih 20 buah...kalau sebua universti produce 1000 orang graduan setiap tahun, x 20 buah dah 20,000 orang,..tak termasuk yang swasta lagi ye, lepas tu bila ramai student menganggur kata student kita x competent...isshh...susah lah mcm ni...

btw, aku dah upload desing2 baru yg terkini dlm pemimpinmuda.malayaonline.com, ada yg berkenan kot, yg sedia ada tu tak compatible dengan wordpress terkini 2.6.2, nanti sakit palo dok ejas files..

blog BeliBuy said...

mmg pun huhuhu...aku target nk sambung study sikit n then kuar kerja kat dubai..

cikyuyu said...

bro pomot2 lagik! kah3..

blog BeliBuy said...

nk promote ape ek...now just nk promote hasil murni adiWidget je

iza~de~bintang said...

oo ada rupa2nya. tapi tak compatible lah sebab saya la ni masih pakai EI6, malas nak update.

Framestone study mana? Fakulti apa? Ada cita2 nak kerja kat Dubai ek?, bagus tu, kat sana income bagus + cari pengalaman.

blog BeliBuy said...

Pakai la mozilla firefox.

Study kat U, falkulti business, niat nk jadi safety officer. sekurang2nya kne ade master

en_me said...

wah, dah lamer me tinggalkan u gitteww..

k.e.r.i. said...

logo UTem takde pun~~

blog BeliBuy said...

en_me--> xtergerak nk sambung berlajar ke..kan dah byk u offer untuk mereka yang berkerja

keri--> tue kne mintak kat adiWidget..kite buh sikit je

Tie said...

Kak tie dah lebih 20 tahun grad dari ITM..masih layak lagi ke?? masa tu belum ada U kat depannya lagi...

blog BeliBuy said...

erm... tue kena tgu alumni punya logo he...23x

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top