Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

July Semester Examination Schedule

Pejam celik, wat assignment play2, layan blog maingame, study tengok tv, pergi class pergi dating, ALAMAK....!!! Exam is near the corner. Study Study Study Study..!!! Score A this semester wahai Syukri

My examination Schedule
10/11/2008 Mon 2.30pm Entrepreneurship
13/11/2008 Thu 9.00am Financial Management
14/11/2008 Fri 2.30pm Principles of Marketing
18/11/2008 Tue 2.30pm Islam and Management
21/11/2008 Fri 9.00am Safety and Health Administration

26 Jejak Perantau Maya:

Tie said...

Good luck!!!

-atie- said...

yeah....kamu stat awal seari...dan atie abes awal seari... hoyeahhh

blog BeliBuy said...

tie--> thank tie...xsabar rasanya nk exam he...23x

atie--> xkisah pun huhu...kite 5 subjek kamu 6 subjek huhuh

PENDEKAR said...

nasib aku dah lepas zaman cam ni, tension bro.... huh.

anyway good luck...

;-)

blog BeliBuy said...

xpe..aku dah biasa dah nie....lepas nie sambung master plk...life more on test...so prepare je la kan

Eazy Izzuddin said...

good luck!!
but me 2 have final exam...
huhuhu

wish me luck ea...
free time visit my blog...
xD

blog BeliBuy said...

good luck untuk kamu juga he...23x

Amer Aan said...

gud luck...
for your exam...

taukey said...

semoga rajin belajar dan dapat keputusan cemerlang.

boleh la kau jadi PM pastu aku jadi kroni ko

skyjuice said...

wah..
final exam ker?
aq br jer abes exam semalam...
tp ujung bulan nier kene sambung exam ag...
da la tuk presentation xsimen aq lgsg xbuat paper lagik...
sibuk study smbl melayan blog jerk...
huhuhuhu.......

blog BeliBuy said...

amer--> sama2..kamu ade exam ke lepas nie

taukey--> ko jadi kroni aku?? oh habis la aku ko kerje kan..

skyjuice--> aku ade 3lg presentation n 2 asigment belum hntr..nak score sem nie

nurain said...

wah2..goodluck2...org start 29 ni..huhu

blog BeliBuy said...

sama2 huhuh habis exam bile ek

Najlaa Raihana said...

salam...=) final exam eh...semoga berjaya...do ur best!

blog BeliBuy said...

thank ek...nk dekat dah final exam nie

dBagHaNi said...

ddy,GL tau!doa seorg anak pd ayahnya

blog BeliBuy said...

ye la tue..ddy pun doakan kamu..so pe lg..g tdo..nk kne babap nie

HasraRazali said...

Good luck....

Amacam ngn paper ISLAM & MANAGEMENT? cm menarik je dgr...boleh tau, blaja kt aner dan course apa? sbb mcm boleh diceburi je, nmpak pada gaya...

en_me said...

gudluck my bro..

blog BeliBuy said...

hasrarazali--> ok je..tue subjek major saya..tp skrg subjek tue wajib amik sebab nk membaiki structure pentadbiran berlandaskan islam dan syariah


en_me--> thank big bro

HasraRazali said...

Belajar kat mana yer tu? Ermm...ada memerlukan tenaga pengajar di sana tak? kalau ada leh la Hasra nk cuba...hehe..nk bertukar angin tmpt kerja ler...

blog BeliBuy said...

UNITAR... tenaga pelajar skrg semua amik dari luar.. yang sedia ada dihantar berlajar diluar negara untuk sambung PhD.. tapi boleh je kalau nak apply..tp mereka kurang berkenan nak amik lecture tetap..

azlin hashim said...

Pergh! tension weh nak exam,nak2 lg tu, tgk buku financial management tu, boleh pitam weh... sy pun nasib baik zaman perjuangan dah lepas... huhu..

Good Luck Belibuy! make sure pointer 3.5 above!

blog BeliBuy said...

kat sinie financial management mmg susah..ramai yg selalu fail huhu...memang subjek killer la..dulu carry mark 20% final 80%...sekrg lg parah final 60% kuiz 40%(sekali amik je)

yonna bebot =) said...

wahh nk exam dah! hehe
gud luck ye bro :)

blog BeliBuy said...

mmg dah nk exam dah nie..xsabarnye nk exam nie huuhuhu..pe2 pun thank ek yonna

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top