Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Seram Sejuk


Rapuan sebelum wat koje pagi isnin

Perbualan antara 2 insan yang dah ngantuk nk tido (hari nie kan koje)
Dia : Takut la esok, cam seram je
Aku: Nk g mana ek?? Umah hantu ke or Fun Fair
Dia : Praktikal la
AKu: He..23x udah g tido
Doakan insan yang yang mula menjalani praktikal hari ini, harungi dengan tabah.

Mane de hantu siang2 nie. Hantu kat fun fair pun reti tido even fun fair tue bukan mak bapak dorang yang punye.

Tertibe teringat ayat apek dalm cerita "senario the movie"
Wa bikin ini Fun fair untuk bagi orang suka-suka
Tapi Lu orang suka-suka bikin ini fun fair macam mak bapak lu orang yang punya.
Udah... g wat koje.. mane2 yang dok kat umah xde koje tue.. g kemas umah.. jadi bibik kejab..


Update One Drop Perfume,
Oneyani - Receive
Naz - Dalam proses
If ada yang nk order perfume boleh hubungi saya

21 Jejak Perantau Maya:

sharamli said...

mmg la xde antu..tp tu kan 1st day..mestila dy tak0t..hu3

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

selamat bekerja bro...eee seramnyeeeee pic kucing tu..hee!!!!

Framestone said...

sharamli--> besa la...ckp time nk tido.. sure ala2 mamai malas nk layan he...23x

cik ayiehel--> selamat berkerje jugak.. eh kamu dah koje ke belum ek..sorry dah lame kenal tp xpernah tnye pun huhu... yg seram kucing ke singa dalm tue

ekino said...

haha

mamai gler dia

sian.. :D

slamat berpraktikal :)

oneyani said...

eh eh eh..tibe2 nmpok nama sy la..hehehehe

dah pg buat keje=p

buat atie:selamat menjalani prac..hehehe kalau ade mamat ensem sila ngorat..hahahhaha

Framestone said...

ekino--> mau xmamai... siang bz koje.. lepas tue dok men game n lyn dvd..so mlm nk rehat pulak.

oneyani--> ops terpromote nama kamu pulak he..23x.. oh suruh die ngorat mamat ensem ek he..23x nakal sunguh kamu nie

Eazy Izzuddin said...

hiks...
sapekah yg seram sejuk tuh??
xD

Framestone said...

siapa?? ade la he...23x

elle said...

mn taw je sape yg rasa seram sejuk tu... wakaka... =p

Framestone said...

oh dah tahu ek...sonyap2 je la ek... he..23x ops ke kamu pasang cctv nie... teu pasl leh tahu

elle said...

xdela cctv... woman's instinct... hahaha

Framestone said...

ops tue lagi bahaya tue... elle xtau kan pe yg bro wat kan (ayat cover melakukan kesalahan)

Marzalina said...

seram sejuk...pakai ler sweter!! hehe...jumpa antu ekkk sampai seram sejuk???

elle said...

wahaha... ada wat salah rupanye... hiks

::alwaniamalini:: said...

praktikal mmg ngeri..tapi kalo ada ciptaan Tuhan yang indah2,leh coci2 mate, hilang sgala ngeri. Lagi semangat nak g praktikal ade laaa hehehe...

p/s bro fs yg hemsem, men's punye one drop perfume 2 ade lagi ke?

ije said...

be cool. ehe.

good luck!

Eazy Izzuddin said...

siapakah itu bro??
yg seram sejuk tuh...
x nk bg thu ka...
=P
xD

en_me said...

apek teww dah lamer tak nampak.. kannns

CikYana(",) said...

selamat pagi bro
keje baik2 ye bro

tuk atie-praktikal baik2 deaR..will miss u atie

Framestone said...

Marzalina--> ok je pakai sweeter..tp leh hilang sejuk je.. nk ilangkan seram teu cam mne he..23x

elle--> eh mne de la huhuh 9wat muek xbersalah he..23x)

amalini--> praktikal mne de ngeri2... bro siap terus koje..relax je.. xde ngeri2 pun..cuma syok lyn ciptaan tuhan he..23x

gatai gak kamu nie he...23x (bro kat sini sorg je laki)pasl perfume tue bgtau awal2..sebab esok bro xonline.. cutik

ije chan--> bro mmgs entiasa cool je..even tengah kepanasan dengan perubahan iklim dunia

eazy--> ish kamu nie..cam la xleh nk agak sape kan he..23x

bro_me--> tue la...lame gak xnmpk..mungkin sebab itik dah ganti die dalam iklan digi kot

cikyana--> dh togahari baru tereply komen kamu nie...ok je.. tongah koje la nie.. (koje lyn blog he..23x)

Cik Peanut said...

nge~~~
seram sejuk nak pergi praktikal ek?
cam peanut lak..
seram sejuk nak pergi kerje wat pertama kali heheheh
n pertama kali gak berhenti kerje
hehehhe

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top