Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Maaf Buat Semua


Cupcake dari My Lovely Atie dan khas di buat oleh boxhousestudio. Maaf masa hantar, bro xde di office. Anywhere, it's sweet sangat.

Pe2 pun bro ingin meminta maaf kerna tidak memberitahu u'll pasal BuzDay bro.

Bukan niat bro nk menyembunyikan. Cuma tidak kesampaian untuk memberitahu u'll. Bro pun hampir terlupa pasal Buzday Bro sendiri.
Pasal Pantun yang Ayah bro bagi tue cuma sekadar nasihat & pesanan untuk bro berjaya & memikirkan matlamat hidup bro.

Any where, Thank to u'll coz sudi drop wish kat teratak buruk bro nie. Maaf if bro tidak dapat merapu rapan di blog u'll. If bro bz nanti bro akan memporak puranda blog korang.
Tidak lupa juga, pada rakan blog kita yang menyambut buzday sama dengan bro iaitu Cik Wanie dan juga Noi yang buzday die hari nie.

Dan lagi satu, Bro nak promote salah seorang pendatang baru yang tertibe tersesat di blog bro. If ade masa lawat la blog die di X-Casanova.

20 Jejak Perantau Maya:

Eazy Izzuddin said...

hik3...
nice la cupcake
nak cikit bole bro??
ehehe
lorh
org taw aje bufday bro
xD
btw happy bufday bro, cik wanie n Noi
xD

AiE bAhRi said...

Bro..
nk sikit cupcake tu.hehehe

eya said...

epi besday ye..semoga dilimpahi rezeki bergande2.

DilOt said...

happy besday bro...

nak ckit cupcake..hehe...

lawo sgtla...kalo dilot..dh lawo2 ni..sayang nak makan..hehhe

sharamli said...

mcm mna la dy b0leh sesat kt bl0g ni..hu3..
nway epi befday lgik skali

oneyani said...

hepy b'day buat kamooooo

nice la cik ati ni..bg cup cakes gitu..b'day pak tam xlama lagi lor...huhuhu ape nk bg nih=(

izan said...

FRAMESTONE..

eiei... besdey ye.... semoga panjang umur murah rezeki kesihatan yang baik... dapat cupcake lagi.. baklah rasa sebiji...takkan tunjuk je.

atie tak kisah punya... bagi kongsi.. kongsi tengok pic cupcake...hihi :) seronoknya org yg bernama framestone tu ....

ije said...

happy belated bday bro!~

ain said...

wahhhh...dpt cupcakes lagiii!!!!bak sini seketui!!

ekino said...

wahh!sedaaappppppnye cupcake!..

cute..!bg skit :) hihi

::alwaniamalini:: said...

nak cupcake satuuuuuuuuuuuuuu.... ;D

+MisZ NuRuL+ said...

cumil gela cupcakes tuh!!! ngeee~XD
mao3~~ agaggagaa

Syaz said...

wah..so sweet...huhu..
hepi burfday bro.. =)

PoOhEm0 said...

nak2 cupcakes tue bro....
huhu
nak jugak2...

btw...
welcome to my page x-casanova

-datin zazaw- said...

mang gumbire tahap ta leh
kate la bro dpt tuh an
hahahaahx ;DD
jeles ah plax
lalalalalala

~cik manis~ said...

slmat ulangthun bro!
:)

X-C said...

Ramai yang nak cupcake tue.. share la reramai

.gaDis. said...

hurm....heppy belated besday...
hurm o0o0wh upe nye besday bro sme ngan besday my x-bf....
wat eve moge bro mencapai aper yg bro impikn n moge bro d pnjg kn umo, d murahkn reze ki n sents d rahmati allah....

mrs moon said...

selmat jdi~~

hidayah said...

bro, sedap x cupcakes tu ?

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top