Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Virus B1N1 Menular

Assalamualaikum wbt & salam 1Malaysia

Virus B1N1 yang lagi bahaya berbanding H1N1
Sekadar rapu rapan bro di pagi jumaat tanpa tazkirah buat u'll (masih didalam mood frust xdapat nk convo tahun ini)

Acap kali kita didengarkan dgn ungkapan ini
"Sape xsayang b1n1 kan"
Acap kali juga kita terdengar bisikan ini
"Jangan bagitahu b1n1 aku"
Atau
"b1n1 i xde, u jangan riso ek.. pandai la i cover"
Acap kali juga la kita mendengar alasan ini
"b1n1 aku call la, mintak balik"
"pe yabg b1n1 aku xreti buat"
"b1n1 i xpandai layan i la"
Xjuga lupa ura2nya
"aku pening kepala la dengan b1n1 aku no... (fikir2 sendiri la kan)"
Dan virus ini makin teruk jika kita mengetahui ianya jadi sebegini
"b1n1 aku dah mengamuk kat rumah tue"
"b1n1 i xsetuju, kita g siam je la"
"aku takut b1n1"
"b1n1 orang ko wat cam b1n1 ko"
"b1n1 aku member aku pakai"
p/s- tp ramai b1n1 di luar sana kurang senang jika virus B4H1- B1n1 4, Hubby sorang je

33 Jejak Perantau Maya:

suezensuzanna said...

huhuuhuhu......kalo mampu xperlah...

Framestone said...

he..23x ramai yg mampu tang len..tp mampu nk bersikap adil je kurang he..23x

Dba Ghani said...

x paham la....aish!

Framestone said...

xperlu la faham if xfhm huhuhuhu

DilOt said...

kalau xleh adil.janganla buat...=)

susah kalau B1H1-4 serang L4K1....

Framestone said...

he..23x bro xwat tau huhuhu... takut huhuhu bukan takut B1N1..tp takut D0S4.. xterpikul tggjwab nnt

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

b1n1 nak ramai.tapi peranan tak pandai nak jalankan...

lek la bro.jangan risau pasal konvo.tahun depan mesti konvo, ok?

asna cute said...

biler bro nak kawin nie??

Framestone said...

naDDy--> he..23x lame tue nk tgu tahun depan..more than 365days ken waiting huhuhu

now bro dah rasmi berada di tahun ke-5 without habiskan study he..23x terseksanya jiwa raga

asnacute--> tgu asna pinang or asna sponsor penuh bro he..23x ish dtg sini tney soalan cepu tembaga pulak... babap krg huhuhu

-aTie- said...

pesanan untuk bro frames::: len kali wat keje awal2 n jgn tangguh...hehehe

p/s : i love u (eh slap taip) cube berlaku adil bru layak berb1n1 lebih dr 1....

epol said...

menarik entri nie..hahaha bro pon dah kne ke virus b1n1? :p

nway,amende B4H1-B1N1 lak?

oneyani said...

"b1n1 aku member aku pakai"-->ayat ni paling 'hot'

hahahhaa apekah itu??=p

bro:betol ke bole iklan kt sini?ke ade pape fee??

Faarihin said...

b1N1 ni lagi dasat eh.. ade je idea bro framestone ni..

intan.dayana said...

ahha.yeay! belOm jadi bini lagi.makanye tidak harus takut pd virus b4h1.hahaha!

~cik manis~ said...

manis pnah dgr gak istlah b1n1 ni -_-"

Framestone said...

aTie--> tolong wat kan leh x?? he..23x cam la xkenal kan

tgh berlajar nk berlaku adil la nie..tp xtau la di izinkan berb1n1 more than 1

epol--> bro xde kne virus b1n1 tue..tp mmg dah lame virus nie ade he..23x

B4H1 maksudnya bini 4org vs husband yg sorg je...

OneYani--> yup mmg hot p[un ayat tue..tp ade jugak yg xkisah b1n1 die org len pakai...

boleh je... mmg kne byr pun he..23x tapi yani punya hal leh je.. pe2 pun email la bro ek..leh je bincnag pe2 yg patut kan

Framestone said...

Faarihin--> he..23x bro xtau la... asal klu nk merapu rapan tue leh je...idea sure dtg mencurah2... tp klu nk wat koje... gamaknye kne perah la betul2 baru dtg idea... (mmg kne tukar bidang la gamaknya)

intan.dayana--> he...23x buat mase skrg mmg la xtakut..pe2 pun perlu jugak berjaga2,,,sape tahu ape yg akan berlaku nnt kan huhuhu...

cik manis--> he..23x mmg ade istilah tue pun he..23x tue yg manis de dengar tue

ije said...

fikiran tuuuu!!! ada2 aje

Siti Nurul Jannah Fital said...

toing....pening kepala...tak paham...

DaliaLiyana said...

virus B1N1 tu bukan virus BINI ek?? aka WIFE?? hehhee....

en_me said...

salamm weekend abang syukri ittewww.. hmm

chipsmore said...

perghhh..de ati nk pasang 4 ke ni?? lain macam je ni...hahaha ;)

Framestone said...

ije chan--> he..23x nk wat cam mne...fikiran bro mmg cam nie... ade je bnde yg nk dijadikan isu n rapu rapan he...23x

lame ije xdatg sinie ek... bz ek skrg he..23x

Nurul Jannah--> pening kepala... xperlu al pening2 huhuhu...nie cuma kesan dari virus b1n1 je.. yg mungkin kamu xnmpk...bro just berkongsi je.. cuba fahami pe yg sebenarnye bro nk sampaikan he..23x

Framestone said...

DaliaLiyana--> yup virus b1n1 tue ade kaitan dgn WIFE he..23x tp if wife bertukar jd b1n1 mesti ade something wrong gitew

bro_me--> salam weekend juga buat bro me...mgu nie round mane naik skutter ek

chipsmore--> ops..!! senyap2 sudah he...23x mne de len macam la... cube bace permasalahan yg sebenarnye berlalu di dalam entry bro nie huhuuh

sharamli said...

nanti dpt payung emas..
he3...tp sp yg sanggup kan

Framestone said...

payung emas he..23x xsanggup ek..ala sanggupkan la huhuuh

taufik said...

out of topic

salam bro, just nak inform yang topek dah pindah ke blog baru. nickname pun dah tukar "fik", so harap dapat kunjung ke blog baru fik ya.

Framestone said...

he..23x ade je kunjung baru2 nie... cuma xdrop komen je.. bro masih dalam dilema..jgn tnye dilema ape...xde kne mengena dgn dilema b1n1 he...23x

Zyma Saad said...

Bahaya niiii....

H1 B4 = Penyakit yg tiada ubat melainkan ubat gatal atau ubat kurap utk disapu kat bahagian gatal2 tu. Beli 1 percuma 4.... :)

jumana said...

ecehhh
bini 4..bnyi cm best tuk lelaki
tp kt dunia ni je lh
akhirat esk...jwb lh sendiri
klu x pandai nk adil..x pndai nk jlnkn tnggunjwb yg sesungguhnya
bkn senang nk adil tau
bini ramai..anak pn ramai
x ke bnyk tnggunjwb tu???
haaaaaaaaa...fikir2
komen penuh eemosonal dr org yg mengaku dh sgt matang ni..haha

ryann said...

apa preparasi saudara untuk hadapi virus ni hehe

Amer Aan said...

cam clark..ske x ray org ek..

Framestone said...

Zyma--> he...23x bahaya ke huhuhu

ops beli satu percuma 4... tp xleh nk dipakai dalam masa yg sama...kne ikut dos2 yg dibenarkan huhuhu

jumana--> emosional la die ek mengomen blog bro huhuhu if rasa mampu memikul tggjwab xsalah nk berbini 4... ade sebab digalakkan berbini 4..

klu nk tahu kne search entry2 terdahulu... mmg terkedu ramai pihak bila membacanya... xperlu la emo2.. yg emo2 ini selalunya gagal mengawal diri sendiri.. mereka kalah dgn hasuatan syaitan

ryann--> mmg ade pun..tp xnk la kne virus nie.. terseksa jiwa raga... cukup la sorg untuk menyeksakan jiwa raga.. len la klu dapat isteri sebaik siti khadijah

Amer--> xde la... aku search kat google je.. tue yg terjumpe gambar nie... clark kent pun xreti guna google

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top