Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Bro Confirm Berpindah

Assalamualaikum wbt & salam 1Malaysia

Buat masa sekarang bro masih berblog di blog Framestone. Terima kasih buat yang sudi mengunjungi blog terbaru bro.

Tetapi dukacita bro ingin nyatakan di sini. Blog tersebut akan di pindahkan ke hosting baru yang baru bro beli tadi dan akan di domainkan atas nama
http://www. broframestone.com
Hope tiada ape2 masalah akan bro hadapi. Secara rasmi anda boleh mengomen di blog terbaru bro..harap maklum huhuhu

p/s- entry ini bro akan bukak tempat untuk anda mengomen... Mungkin buat kali terakhir di blog bro ini.

23 Jejak Perantau Maya:

Ayu said...

laa.. tukar2 alamat jek.. ni musti kena kejar dek A.L.O.N.G ni.. tu sbb kena pindah..

lalink7 said...

la yeke? hurm...kene tuko la nieh..

Framestone said...

Ayu--> xde mkne kne kejar dgn along huhuhu... dah ade hosting n domain sendiri.... tgu al ek

lalink--> yup... dlm proses memindahkan

zazaw said...

confirm laa ye bro pindah..
wuwuwuwu sedeh..
kahkahkahkah..:)

Naniey said...

lalala..mau pindah da ker???huhu....sob..sob

yOnnA said...

wahh dah ada domain and hosting sendiri hehe. bagus2 :)

Framestone said...

zazaw--> yup confirm sudah... dalam proses nk memindahkan data n certain2 bnde nk di upgradekan... nnt bro akan bgtau bile blog terbaru bro akan berfungsi

Framestone said...

Naniey--> ala jgn la sedih.... sabar ek... bro tetap akan melawat u'll huhuhu

Yonna--> yup bro dah ade hosting n domain sendiri huhuhu ade mase yonna jejak la ek

Marzalina said...

selamat berpindah bro! baik2 angkat barang ye :p

Framestone said...

he..23x tgh pindah slow2 la nie... nk tolongkan ke huhuhu

♥miszluna™ said...

huda pun tak lama lagi dah nak pindah..
paling lewat pun 17 oktober..
sbb nk tgk poll sape vote paling banyak utk pilih domain

Framestone said...

oh ok.. cepat la huda..ikut bro huhuhu

Cik Angah said...

.......................................(nganga mulot) hehe

Framestone said...

pasl ape pulak terjadi kat angah nie ek

Zaidon said...

Salam Bro.. wah semakin maju nampak. hehe

SweetyMya said...

eh suda mau tuka blog eh?

DaliaLiyana said...

bro...myb dalia agak ketinggalan..maklumla dah semingu lebih tak memblogging...
bukan ari tu dah pindah?? nak pindah lagi?? lari dr along ka?? meh sini dalia tolonggg...hehhehe..
salam ramdahn bro...nnt jgn lupa wit raye ek??? hehhe...

Framestone said...

zaidon--> salam..ade rezeki tue yg buat bro rase nk pakai hosting n domain sendiri..alhamdulillah tercapai juga

SweeyyMya--> yup dah lame dah..tue mknenye dah lame xdtg blog kite kan huhuhu... dah pakai domain n hosting sendiri

DaliaLiyana--> lame sih die xdtg...baru seminggu tp dah ketinggalan cam sebulan..xpe2 slow2 ek... bro masih amalkan sistem satu hari satu entry..sempat lg nk mengaver

hari teu pindah ke wordpress je.. nie pindah ke hosting n domain sendiri... melayan gak rm100 xpe..jnji puas hati...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho. selamat bpindah ke tempat baru:P:P

n jgn lupe kelik lolly slalu oke?

Framestone said...

he...23x dah selamat berpindah pun nie he...23x

ok bro tetap akan klik lolly selalu he...23x

SweetyMya said...

ouh so suda pndh la neh ye... hee oke2 akn melwt!

SasHa Lee said...

semoga maju jaya..nak itut pindah sekali!!hehe..

Framestone said...

SweetyMya--> yup sudah selamat berpindah semua harta bnda... ade masa lawat la ek...

SasHa Lee--> thank ek... jom la ikut sy pindah..tp xjauh la... xkan nk bawak anak dara orang kot he...23x xpasal2 g sempadan thailand..dari bersusah payah cam nie.. baik terus pinang n nikah terus je (wat cara elok) then ikut sama pindah he..23x (pe yg aku merapu di subuh hari nie)

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top