Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

He takes my best buddy

Yang hidup tetap akan pergi...
RIP my friend Pravin
Nice memory
- Prefect Board
- form 4 ~ upper 6 (Anderson School Ipoh)
- Vacation o Cameron
- Tuition together at MHS
- Making hu ha in class... i miss that time

Almost a month we all talk about making reunion among us (5Sc2 - the most crazy class until Ayahanda Pengetua cannot handle us) at the end of Ramadhan (a day b4 Aidil fitri)

The ceremony for Pravin is tomorow at 2pm at No.54, jalan limau kasturi, bangsar

Sorry i cannot make it dude. Hope your's soul RIP at the better place, i memory with u still be remind with us
p/s- Pravin seorang yang tabah even tidak dijaga oleh kedua ibubapanya, sekadar menumpang kasih di bawah bumbung saudara maranya.

Tidak lokek dengan senyuman dan jenaka yang bisa membuat sesiapa tersenyum

23 Jejak Perantau Maya:

-aTie- said...

RIP my fren....miss u and all the memories....

Framestone said...

seronok dengan die dulu kan atie

-aTie- said...

yup..memang best...boleh di bulu...di kacau2...die tetap senyum je....agak2 pemalu...tp die kwn yg best...best sgt....

Framestone said...

oh satu kelas dgn kamu kan dulu

::alwaniamalini:: said...

R.I.P Pravin..
Takziah buat keluarga beliau..

bro, dia mungkin sudah tiada, tapi memori tu tak akan pernah luput kan...

take care bro!

Framestone said...

thank amalini
keluarga beliau dah lame xde....

bro pun jaga diri jugak nie

-aTie- said...

yup satu klas ngan atie lower 6 n upper 6...memang teringt2 kat die sblum nie....xsangke..life is too short

Framestone said...

oh die kan duk sebelah sapek.. try call sapek xdapt pulak..atas kapal kot sekrang nie

-aTie- said...

x try tnye yg len?.....hurmmm masih terkejut nie....mcm x percaya...

sharamli said...

dia dah kawen ke?

takziah...kesian..
xde mak ayah disisi..

Anonymous said...

not coz of H1N1 la..
its coz of suicide:(
i heard he jumped down frm building at 5am this morning:9

Framestone said...

Atie--> ok, i think i got wrong information here...

sharamli--> die belum kahwin lg huhuhu... so kite yg masih mempunyai keluarga should aware pasl nie... ingtlah orang tersayang (iklan kejab)

Anonymous--> sorry wrong information

PurPleZ said...

best ad kawan yg cam tu.
p/s: pada yg still mempunyai kawan..jagalah kawan2 anda.. sebab kelak anda pasti merindui kengkawan. hek3

Framestone said...

thank

Anak Gemilang said...

tkziah buat kwn bro..
smoga dia aman di sana..
be cool bro..
xda yang kekal dalam dunia ni..
smoga kita yang hidup ini. akn stiasa tbh...

Anak Gemilang said...

eyh. bro. dh ada follwr yang ke 200.. =)

Amer Aan said...

tkziah buat kwn bro

-aTie- said...

teringt kenangan ngan die...sebak rase...mcm x percaya

Framestone said...

Anak Gemilang--> thank Ora he..23x yup dah dpt pun he..23x

Amer Aan--> thank alien

Atie--> ade mase nnt bukak la majalah sekolah ek

X-C said...

salam
lama tidak ke sini...
tertiba di keheningan pagi menjejak ku ke sini

bertafakul seketika

milimilo said...

mati itu pasti..takziah ye..

yOnnA said...

takziah utk saudara terdekat beliau T__T kehilangan kawan memang sangat menyakitkan

izan said...

framestone,

bila kita selalu ramah dan buat ramai yg tersenyum, memang akan sentiasa diingati. tak kira apa pun bangsa dan agama.

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top