Onwer Blog ini Telah berpindah ke
www.broframestone.com

Harap Maklum
(Blog BeliBuy masih aktif, sudi2kan menjadi follower blog ini untuk mendapat update terbaru)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Server Down untuk Blog BroFramestone


Assalamualikum wbt & salam perpaduan

pg td bo mendapat email ini,
Dear all Valued Clients,

Today, about 2AM, our server with IP 202.75.**.*** suddenly had a hard disk failure causing problems to reach the hosting hosted inside it.

We are now trying to repair this server and will do our best to fix it by today itself. Our technical team will go to the datacenter soon to replace the disc into a new one, and we expect this problem will be solved by this evening.

We will make a further announcement for your note.

Apologise for all inconveniences caused.
he..23x adat la tue kan. Susah nak hendle server yang besar. Mesti ada crack di mana2 kan.

Apa2 pun blog BeliBuy terpaksa beroperasi seperti biasa sehingga blog BroFramestone.com beroperasi semula.

Ruangan komen di buka semula buat semua

5 Jejak Perantau Maya:

sharamli said...

da jadik mcm tu plk..

hu3..

azuan said...

kesian2...

miss ubi said...

huhuhu...besala posa..huhu

-aTie- said...

cess...patot la..baru nk ngamok tadi

PurPlez said...

lor
hmmm
nasib bek simpan lagi blog bro yg 1 lagi ni
hehe

Post a Comment

Followers

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top